What's hot? ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ· ΠΤΩΜΑ· ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ· ΡΙΚΚΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ·

INFO

03.01.2013 | 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 04.01.2013 | 08:15

Ξεσπαθώνει ο Βγενόπουλος και αμφισβητεί χειρισμούς και πρόσωπα

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

 Πολιτικές και προεκλογικές σκοπιμότητες έφεραν ατεκμηρίωτη λασπολογία και δυσφήμηση μου δηλώνει ο Αντρέας Βγενόπουλος. Όλες μου οι τοποθετήσεις, επισημάνσεις και προτροπές έχουν αποδειχθεί ορθές τονίζει.

 Για απαξίωση των Κυπριακών Τραπεζών, μέσω σημαντικών λαθών και παραλείψεων, που ζημιώνουν τους μετόχους και τους ομολογιούχους τους, και οδηγούν στην τραγωδία να θεωρηθεί το χρέος της Κύπρου μη βιώσιμο, κάνει λόγο σε σημερινή του ανακοίνωση, ο Αντρέας Βγενόπουλος

Ο ισχυρός άντρας της ΜΙG, και πρώην μεγαλομέτοχος της Marfin-Laiki εξαπολύει επίθεση σε όσους το τελευταία διάστημα τον πολεμούν, εκφράζοντας την άποψη, ότι αυτοί που τώρα ανάλαβαν να βγάλουν τις κυπριακές τράπεζες από το αδιέξοδο, έχουν αμφισβητήσιμες εμπειρίες και γνώσεις, ενώ ,συνεχώς επικαλούνται την δικαιολογία ,ότι για ότι συμβαίνει «φταίνε κάποιοι άλλοι» και δεν έχουν το κίνητρο συμπλήρωσε, αναλαμβάνοντας ευθύνες, να προσπαθήσουν να μειώσουν τις κεφαλαιακές ανάγκες όσο το δυνατό περισσότερο

Συνεχίζοντας ο κύριος Βγενόπουλος, καλεί όλους όσοι αμφισβητούν τα λεγόμενα του, να ανατρέξουν σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του, από την αποχώρηση του από την Λαϊκή τράπεζα και μετά, και θα δουν τόνισε, ότι όλες οι τοποθετήσεις, επισημάνσεις και προτροπές του έχουν αποδειχθεί ορθές.

Η ατεκμηρίωτη λασπολογία και δυσφήμηση συνεχίζει « μου έχει στερήσει ,παρά τη θέληση μου, την δυνατότητα να συνεργαστώ με τις Αρχές και να συμβάλλω στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της κρίσης»

Σε όλη αυτή την «κωμωδία» που εξελίσσεται σε τραγωδία, κάποιοι φαίνεται να λησμονούν τους ιδιώτες μετόχους και ομολογιούχους των Τραπεζών και την ευθύνη που έχουν απέναντι τους.

Τέλος κάλεσε ,έστω και την υστάτη , να αλλάξει η πολιτική των θεσμικών οργάνων της Κυπριακής Πολιτείας, υπενθυμίζοντας ότι ο ορισμός του παραλόγου είναι να συνεχίζει κάποιος να κάνει τα ίδια πράγματα, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα, εκτός εάν κάποιοι, καταλήγει, πιστεύουν ότι εδώ και έναν χρόνο περίπου γίνεται για το Κυπριακό Τραπεζικό Σύστημα και την Κυπριακή Οικονομία το καλύτερο δυνατόν, αναλαμβάνοντας και τις σχετικές ευθύνες.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλέπει ανάπτυξη από το Μνημόνιο ο Κεντρικός Τραπεζίτης

Το Υπουργικό αποσύρει Κασίνη/ Η ΚΡΕΤΥΚ διαπραγματεύεται με Noble

Νέα στοιχεία για τον άγριο φόνο του Φόξη

Βάλτε βενζίνη σήμερα! Σε απ' αόριστο απεργία αύριο οι πρατηριούχοι

Αρχίζει το» σαφάρι» για τα ανείσπρακτα εντάλματα η Αστυνομία

Δεν θα ανασυρθεί τελικά το αυτοκίνητο με το πτώμα από τον γκρεμό στην Κορφή

Ληστής από την κούνια του/ 15χρονος συνελήφθη για σωρεία κλοπών

Μικροί εγκληματίες πιάστηκαν στη Λεμεσό
   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Στα €130.277 το Σεπτέμβριο η αξία των ακάλυπτων επιταγών, 48 πρόσωπα καταχωρήθηκαν στο ΚΑΠ
  2. Αιχμές Γεν. Εισαγγελέα κατά πολιτικών για σκάνδαλα: «Οι ευθύνες είναι εκεί, οι εξηγήσεις είναι εκεί, τα αίτια εκεί και οι υπαίτιοι εκεί»
  3. Τουρκία: Βομβιστική επίθεση με 12 αστυνομικούς τραυματίες
  4. Συνέντευξη για δουλειά: Τα 6 λάθη που πρέπει να αποφύγετε
  5. Ντενκτάς: Διέψευσε αναφορές ότι το ΔΚ αποσύρεται από την «κυβέρνηση»
  6. Ο χαμηλότερος πληθωρισμός εντός Ε.Ε. στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο