What's hot? ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ· ΦΑΙΔΩΝΟΣ· ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ· ΙΟΡΔΑΝΙΑ·

INFO

03.01.2013 | 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 03.01.2013 | 13:51

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι για τον επιθετικό/Λυπηρό αυτό με τον Σολάρι

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Τη καθιερωμένη του διάσκεψη τύπου, παρέθεσε σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, αναφέρέρθηκε σε πάρα πολλά θέματα, ενώ για το θέμα με τον Σολάρι, τόνισε ότι είναι λυπηρό αυτό το γεγονός.

"Καλή χρονιά σε όλους. Κάναμε ένα φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ στην περίοδο των γιορτών για να δώσουμε χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή. Το φιλικό δεν ήταν μόνο για τον Ολιβέιρα. Έμεινα ικανοποιημένος με τον τρόπο που οι παίκτες μου το αντιλήφθηκαν".

Για τον Ολιβέιρα: "Ο Ολιβέιρα εδώ και 1,5 μήνα προοδεύει πολύ και συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Προσπαθώ και εγώ και ο ίδιος να τον προσαρμόσω νωρίς. Του χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια του. Το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό από την προπόνηση γι' αυτό το λόγο πιθανόν να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα με την δεύτερη ομάδα. Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί μαζί μας, αν θα προλάβει τα ντέρμπι. Όσον αφορά τον τραυματισμό δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και σωματικά και ψυχολογικά είναι και ο ίδιος καλά".

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: "Ο Μπούντιμιρ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα τρεξίματος και λογικά εντός της επόμενης εβδομάδας θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Εγώ υπολογίζω ότι μπορεί να μας ακολουθήσει μετά από δέκα μέρες. Ο Καρυπίδης ακολουθεί κι αυτός ατομικό. Πρέπει να κάνει επαφές με την μπάλα, χρειάζεται ακόμη 6-7 μέρες ατομικό και μετά θα μπορεί να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αντόρνο είναι ερωτηματικό, ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του ακόμη".

Για την υπόθεση Σολάρι: "Ο ίδιος ακόμη δεν είναι σε θέση να κάνει προπονήσεις ούτε καν σε ατομικό επίπεδο. Είναι λυπηρό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει αρκετά στην ομάδα τα χρόνια που αγωνίστηκε. Είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε πώς θα εξελιχθεί, αφού χρειάζεται να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ για να ενισχυθούμε".

Για τις μεταγραφές και αν θα ήταν προτιμότερο ο φορ να υπήρχε στα ντέρμπι: "Είμαστε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές και ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι. Κάποια πράγματα δεν κάνει να τα συζητάμε και δημοσίως, το μόνο σίγουρο είναι ότι στόχος μας πρέπει να ενισχυθούμε. Ποτέ δεν θα λειτουργήσω με την λογική ενός φιλάθλου ή ενός δημοσιογράφου. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για ένα ή δύο παιχνίδια. Μια μεταγραφή πρέπει να μπορεί να σε βοηθήσει και στο μέλλον και όχι μόνο στα ντέρμπι. Θα ήταν ιδανικό σενάριο, αν ολοκληρώναμε από τώρα μια μεταγραφή και να μπορεί να μας βοηθήσει. Εγώ κάθε χρόνο έχω την ίδια ιστορία, ότι δεν καταφέραμε νωρίς να κάνουμε μεταγραφές. Τον Ιανουάριο είναι πολύ δύσκολο να βρεις παίκτες, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το Καλοκαίρι. Αυτοί που είναι ελεύθεροι είναι αυτοί που δεν έχουν παίξει καθόλου από το Καλοκαίρι και μετά και για τους υπόλοιπους πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις με την ομάδα τους".

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων: "Αν έχουμε κάποια εξέλιξη θα ενημερωθείτε. Γίνονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με κάποιους από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους. Ο στόχος τώρα είναι να καλύψουμε το κενό του Αλμέιδα".

Για τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που αναζητά: "Θέλουμε να φέρουμε ότι καλύτερο στην ομάδα. Εκείνο που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι δεν είμαστε και μια χώρα που τρέχουν όλοι να έρθουνε. Μην παρασυρόμαστε από τις επιτυχίες μας στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με ότι είναι καλύτερο, όμως δεν είναι εφικτό το πάρε δώσε στην Ευρώπη. Είναι πραγματικότητα, εκτός και αν κάνεις τρέλες και στην πορεία το μετανιώσεις. Το ότι ανησυχεί ο κόσμος το ξέρω. Το κάνουν για την αγάπη τους προς την ομάδα. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά δεν μπορώ να τις συμμερίζομαι. Εγώ δεν είμαι φίλαθλος, δέχομαι την κριτική, αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας".

   Διαδώστε αυτό το άρθρο