What's hot? ΥΨΩΝΑΣ· ΕΡΝΕΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ· ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ· SAIPEM 12000·

INFO

03.01.2013 | 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 04.01.2013 | 09:38

Μήλο της Έριδας τα λεφτά της προεκλογικής

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

 Για λαϊκισμό και αυτοαναίρεση κατηγορεί ο ΔΗΣΥ τον Γιώργο Λιλλήκα. Να διαβάζει το σύνολο της ανακοίνωσης πριν σχολιάζει καλεί τον ΔΗΣΥ το εκλογικό επιτελείο Λιλλήκα

 Άκρως λαϊκίστικη χαρακτήρισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Νίκου Αναστασιάδη Τάσος Μητσόπουλος, την εισήγηση του Γιώργου Λιλλήκα, για συνεισφορά των χρημάτων που θα δαπανούσαν για σκοπούς διαφήμισης οι υποψήφιοι Πρόεδροι, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Ο κ. Μητσόπουλος σημείωσε ότι «μόλις στις 7 Δεκεμβρίου ο κ. Λιλλήκας κατηγορούσε τον Νίκο Αναστασιάδη ότι εκμεταλλευόταν με τρόπο ανήθικο τις συνθήκες φτώχειας και την ανάγκη στήριξης που έχουν τα πιο ευάλωτα στρώματα του πληθυσμού», με αφορμή τη συνεισφορά εκ μέρους του επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη στην εκστρατεία της Εκκλησίας της Κύπρου και των Ιερών Μητροπόλεων για στήριξη άπορων οικογενειών.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, κατηγόρησε επίσης τον κ. Λιλλήκα ότι εδώ και μήνες διαφημίζει σε έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ, σε δημόσιους χώρους και με την αποστολή δεκάδων χιλιάδων ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών μηνυμάτων, χωρίς να σκεφτεί τους συνανθρώπους του.
Καταλήγοντας ο Τάσος Μητσόπουλος είπε ότι «δυστυχώς για τον κ. Λιλλήκα, η απουσία πολιτικής για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία, δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη χρυσόσκονη του λαϊκισμού και την αυτοαναίρεση.

Να τις διαβάζει πρώτα

Θα αναμέναμε από το επιτελείο του κ. Αναστασιάδη τουλάχιστον να διαβάζει τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις του ανεξάρτητου υποψηφίου προέδρου Γιώργου Λιλλήκακαι μετά να τις απαντά, εκτός και αν τις διαβάζει, αλλά τις παραποιεί. Εμείς εισηγηθήκαμε τα λεφτά για τα πολιτικά διαφημιστικά σποτάκια να δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα και να καταλήξουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τους καλούμε να ξαναδιαβάσουν τις δηλώσεις μας.

Κατηγορήσαμε τον κύριο Αναστασιάδη γιατί για σκοπούς τηλεοπτικών εντυπώσεων είχε μετατρέψει σε θέαμα τον ανθρώπινο πόνο, επιδίδοντας επιταγές μπροστά από τις κάμερες. Δεν κατηγορήσαμε τον κ. Αναστασιάδη ή οποιοδήποτε άλλο ότι επισκέπτονταν φιλανθρωπικά ιδρύματα ή υπηρεσίες. Το πράξαμε και εμείς αλλά μακριά από τα μέσα ενημέρωσης.

Αν λοιπόν έχει ειλικρινές ενδιαφέρον ο κ. Αναστασιάδης μπορεί να διαθέσει τα λεφτά που θα διέθετε για τηλεοπτικά φιλμάκια, σε φιλανθρωπικά και ευαγή ιδρύματα τα οποία με τη σειρά τους θα τα διαθέσουν στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη, χωρίς τη συνοδεία τηλεοπτικών καναλιών. Ασφαλώς για λόγους διαφάνειας θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ιδρύματα τα οποία θα στηριχθούν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλέπει ανάπτυξη από το Μνημόνιο ο Κεντρικός Τραπεζίτης

Το Υπουργικό αποσύρει Κασίνη/ Η ΚΡΕΤΥΚ διαπραγματεύεται με Noble

Νέα στοιχεία για τον άγριο φόνο του Φόξη

Βάλτε βενζίνη σήμερα! Σε απ' αόριστο απεργία αύριο οι πρατηριούχοι

Αρχίζει το» σαφάρι» για τα ανείσπρακτα εντάλματα η Αστυνομία

Δεν θα ανασυρθεί τελικά το αυτοκίνητο με το πτώμα από τον γκρεμό στην Κορφή

Ληστής από την κούνια του/ 15χρονος συνελήφθη για σωρεία κλοπών

Μικροί εγκληματίες πιάστηκαν στη Λεμεσό


   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου παρέλαβε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης [pics]
  2. Αυτό είναι το συγχαρητήριο μήνυμα Τραμπ στον Πρόεδρο Αναστασιάδη
  3. Το συγχαρητήριο μήνυμα Γκουτέρες σε Αναστασιάδη για την επανεκλογή του
  4. Σιζόπουλος είδε Αναστασιάδη για κρίση στην ΑΟΖ - «Δεν μπορώ να είμαι πιο καθησυχαστικός»
  5. Ρωσική παρέμβαση στην κρίση της ΑΟΖ με Τουρκία στην λογική των ίσων αποστάσεων
  6. Κομισιόν: Η πρόβλεψη για την οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου