What's hot? ΑΟΖ· MARIE ELENI· ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ· ΑΤΤΙΛΑΣ·

INFO

03.01.2013 | 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 11.01.2013 | 19:56

2012 ήταν και πέρασε αλλά…

Nεκτάριος Μαρκέτος
Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Αγαπητοί μας πολιτικοί για να μη νιώσουμε ότι έφυγε το 2012 και ήρθε το 2013 σώστε τη σχέση μας που βρίσκεται σε κρίση με τις παλιές- καλές- δοκιμασμένες συνταγές!

Πείτε μας ψέματα: Ότι ήγγικεν η βασιλεία των Ουρανών και των Ευρωπαίων- ότι τρέχουν στους δρόμους τα ευρώ κι αρκεί να σκύψεις για να πλουτίσεις. Ότι λεφτά υπάρχουν, ότι βρισκόμαστε στη γη της Επαγγελίας, η εγκράτεια και το μαστίγωμα θα ανταμειφθούν, τα χρυσά κουτάλια που θα έρθουν σε 5-6 χρόνια τώρα τροχίζονται και μοιράζονται και κάποια στιγμή θα πάρουμε θέση στο Συμπόσιο!

Κάντε μας ζήλειες: Ότι απηυδήσατε, απογοητευθήκατε, δεν μας αξίζετε, δεν είμαστε λαός εμείς οι αγνώμονες, άπληστοι, αχάριστοι, και φθονεροί, ότι μαζεύετε τα μπογαλάκια σας και πάτε να κυβερνήσετε τους Λάπωνες, τους Αβορίγινες, τους Αλεούτιους (έστω) και γενικά οιονδήποτε άλλο λαό (πλην ημών) που εκλιπαρεί για τη χρηστή σας διοίκηση και αναγνωρίζει τις εξουσιαστικές σας αρετές, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω σας! Ότι δεν θα επιστρέψετε, που να κάνουμε επικύψεις σε όλες τις κεντρικές πλατείες των πόλεων, τέτοιοι που είμαστε οι ελεεινοί, οι παρασυρόμενοι από δημαγωγούς, περιθωριακούς, αναρχικούς και άσχετους!

Γοητέψτε μας:
Με το αγκυλωμένο- σαρδόνιο- χαμόγελο, την πατερναλιστικού τύπου συγκατάβαση μπροστά στις κάμερες, την σε δεξιώσεις, σικ εστιατόρια, πολιτικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, δεκάρικους λόγους των εθνικοπατριωτικών εξάρσεων και των καταστροφολογικών οιμωγών, την αυτόβουλη και μάταιη παρουσία σας σε μνημόσυνα, κηδείες, ντέρμπυ, τελικούς, τις κατατονικές κινήσεις των χεριών σας που περιέχουν λάθος- ρήματα, άφθονα επίθετα και σπανίως ουσιαστικά!

Πατήστε μας χάμω (ανηλεώς): Εξαθλιώστε τους αγρότες, κτηνοτρόφους, απολύστε όλους τους συμβασιούχους σε όλους τους τομείς του δημόσιου τομέα, αυξήστε κι άλλο τη φορολόγηση των μικρο- μικρών, περιθωριοποιήστε τις γυναίκες, τους νέους εργαζόμενους, τους επιστήμονες, τη νέα γενιά, κατεδαφίστε τα νοσοκομεία, σφραγίστε τα μαγαζιά των μικρομεσαίων, αποσκελετώστε τους συνταξιούχους, φιμώστε κάθε μέσο που σας αντιτίθεται, στραγγαλίστε κάθε ελεύθερη άποψη που σας αντιστέκεται! Αποχαυνώστε, αποβλακώστε, λωβοτομήστε όσους αρνούνται τη συνενοχική- γιαλαντζή «Δημοκρατία» σας!

Εκμαυλίστε μας: Κάντε μας να πληρώνουμε για την κατάληψη μιας θέσης εργασίας, για ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο, για μια επιτυχή επέμβαση σε κρατικό νοσηλευτήριο, για μια ευνοϊκή απόφαση δικαστηρίου.
Πείστε μας να σφαζόμαστε μεταξύ μας, να καταδίδουμε εαυτούς και αλλήλους και τελικώς να σας ψηφίζουμε για μιαν άδεια λειτουργίες, μια μετάθεση, προαγωγή, αύξηση, παραγραφή, έναν αποχαρακτηρισμό, μια δανειοδότηση, μια προμήθεια!

Υυμνολογήστε την εθνικοποίηση της πιο άγριας φτώχιας, ευπειθώς διακηρύξτε τη νομιμοφροσύνη σας στις Βρυξέλλες, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα, το ΔΝΤ, οραματιστείτε- ανοήτως- την Οικονομία χωρίς το «βάρος» της Κοινωνίας και την Πολιτική χωρίς το περιττό «φορτίο» των Πολιτών, φαντασιώστε τον εκμηδενισμό των μισθών, την εξάλειψη του εργατικού κόστους και τσουγκρίστε τις σαμπάνιες σας υπό τα έκπληκτα μάτια των φορολογούμενων υπηκόων σας.

Καταπλήξτε μας, σαγηνέψτε μας, τάξτε μας επειγόντως! Γιατί εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε αισιόδοξες ατάκες για το νέο έτος 2013, θα προσπαθούμε να περνάμε καλά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα…

Χρόνια πολλά. Καλώς ήρθες 2013…

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Διαβάστε ακόμη

 1. «Σημαδεμένη τράπουλα»: Τι να περιμένουμε όταν οι προηγούμενοι ήταν «παρθένες» μπροστά στον Άιντα
 2. Κύπρος, ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στις ανισότητες
 3. Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα ανεβάζουν επίπεδο την Κύπρο - Το κράτος να συμβάλλει στην αναπτυξιακή διαδικασία
 4. Το «δώρο» Ερντογάν σε Ελλάδα – Ισραήλ με το «ναυάγιο» στο Κυπριακό και η παγίωση του East Med στη γεωπολιτική των αγωγών
 5. Το «success story» οδήγησε στη διεύρυνση των ανισοτήτων και τη φτωχοποίηση
Σχετικά άρθρα

 1. Κυπριακό - Κραν Μοντανά: Οι πολιτικοί αρχηγοί επέλεξαν το twitter για το «ναυάγιο»
 2. «Σημαδεμένη τράπουλα»: Τι να περιμένουμε όταν οι προηγούμενοι ήταν «παρθένες» μπροστά στον Άιντα
 3. Ο Τσίπρας ενημερώνει πολιτικούς αρχηγούς για Eurogroup και Κυπριακό
 4. Panama Papers: Τρίζουν καρέκλες ευρωπαίων πολιτικών και αξιωματούχων από έρευνα της OLAF
 5. Κύπρος, ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στις ανισότητες
 6. Απάντηση Αν. Κυπριανού σε Κληρίδη για δηλώσεις Υπουργού Δικαιοσύνης το 2013