What's hot? GOOGLE· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ· ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ·

INFO

03.01.2013 | 19:08
Τελευταία ενημέρωση: 03.01.2013 | 19:21

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Ιανουαρίου! Τι υπόσχεται το ζώδιό σου για τον πρώτο μήνα του νέου χρόνου;

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Happy New Year, σου εύχομαι και συνεχίζω με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ιανουαρίου ώστε να δεις τις τάσεις των άστρων... Θα είναι ένας ευχάριστος μήνας; Θα παίξει κάτι καλό;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και γεγονότα, που θα σε ξαφνιάσουν, άλλα και θα σε χαροποιήσουν. Με τον κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις πολύ έντονη καθημερινότητα, με αρκετές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Αιγόκερου, η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή. Θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού, ενώ θα έχεις πολύ καλή διάθεση και έντονο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσουν πολύ στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 27, θα σε παροτρύνει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις, πιο γερές και ασφαλείς. Όσο κι αν σε δυσκολεύει κάτι τέτοιο, να ξέρεις ότι στην πορεία θα λειτουργήσει υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στη σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις όλα εκείνα τα θέματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς, αλλά για άλλη μια φορά, θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και να μην παραπλανηθείς από κάποιες στιγμές, που μπορεί να σας προκάλεσαν πρόβλημα. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, θα δεις σιγά-σιγά πολλά θέματα να μπαίνουν σε μια σειρά και θα νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά. Μέχρι τέλος του μήνα, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου και θα την κάνεις καλύτερη! Αν ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα και να το συναντήσεις. Ιδιαίτερα στο τέλος του μήνα, που ο Δίας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Διδύμους, να γνωρίζεις ότι η επικοινωνία σου θα είναι στα καλύτερά της και θα μπορέσεις να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο επιθυμείς με τον λόγο και τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και να αγγίξεις την επιτυχία! Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου για το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, θα έχεις κάποιες προτάσεις στη δουλειά σου, που θα καθορίσουν το μέλλον. Τα οικονομικά σου από την άλλη, θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι ότι ο Ιανουάριος είναι καλός για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, όπως και συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας, ώστε να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Ζώδια γάμος: Με ποιους παντρεύονται συχνότερα και με ποιους χωρίζουν
  2. Ποιά είναι τα κορίτσια του ζωδιακού που κάνουν το πιο kinky sex;
  3. Η αποκάλυψη για την πρόβλεψη σεισμών στην Ελλάδα
  4. Πρόβλεψη-σοκ για την καταστροφή του πλανήτη
  5. Επιτέλους Φθινόπωρο κα βρουχούλες! Αναλυτική πρόβλεψη μέχρι και Πέμπτη
  6. Ζώδια: Τι κέφια έχουν σήμερα τα άστρα;