What's hot? ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ· ΤΕΠΑΚ· ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ· VOICE·

INFO

11.01.2013 | 06:20
Τελευταία ενημέρωση: 11.01.2013 | 08:05

Kαλεί όλους εναντίον Αναστασιάδη ο Μαλάς

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Πρόκληση – πρόσκληση προς όλους όσοι πρόσκεινται στην ΕΔΕΚ, το ΔΗΚΟ, τους Οικολόγους, την προοδευτική δεξιά καθώς και στους ανέντακτους να συμπορευτούν πολιτικά μαζί του για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον για την Κύπρο και το λαό της, απηύθυνε απόψε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.


Σε ομιλία του σε επαρχιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λάρνακας, ο κ. Μαλάς είπε ότι η υποψηφιότητά του απευθύνεται προς τους συμπολίτες του ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης και απευθύνθηκε προς τους συμπολίτες του από την ΕΔΕΚ, το ΔΗΚΟ, τους Οικολόγους, την προοδευτική δεξιά, αλλά και τους ανέντακτους τους οποίους και κάλεσε σε μία κοινωνική πολιτική συμπόρευση, τονίζοντας τους, ότι τους ενώνει ο κοινός στόχος αποτροπής της αναρρίχησης του Νίκου Αναστασιάδη στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.Για το Κυπριακό, ο κ. Μαλάς είπε ότι στο πρόβλημα διακρίνεται «σταδιακά και σταθερά μια αυξανόμενη κόπωση που επέρχεται στους διεθνείς κύκλους», ενώ δεν μπορεί να παραβλεφθεί «το γεγονός ότι το Κυπριακό έχει θρέψει μια ολόκληρη γενιά πολιτικών και κομματικών ηγεμόνων, που παρά τις καλόβουλες προθέσεις τους, έχουν αποξενώσει το πρόβλημα από τον πολίτη και έχουν μετατρέψει τον αγώνα για επιστροφή σε εύηχα συνθήματα που κάθε άλλο πλέον μπορούν να πείσουν το λαό. Εξέφρασε την άποψη ότι τυχόν υπαναχώρησε από τις θέσεις μας θα δώσει την ευκαιρία στην Τουρκία να επιτύχει τον από δεκαετίες στόχο της, τη διχοτόμηση.
Για την κυπριακή οικονομία ανέφερε ότι «διαχρονικά ανέπτυξε εγγενή προβλήματα που κυρίως προκύπτουν από το μικρό της μέγεθος και από οικονομικές συγκυρίες. Η επόμενη μέρα των προεδρικών εκλογών θα συνεχίσει να είναι πολύ δύσκολη. Η παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά και τα λάθη τραπεζιτών με την ανοχή της εποπτικής αρχής, οδήγησαν στην οικονομική κατρακύλα, με αποτέλεσμα χιλιάδες συμπολίτες μας να βρίσκονται στην ανεργία», είπε, και χαρακτήρισε «αναγκαίο κακό» την προσφυγή της Κύπρου στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. Υπέδειξε ότι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα πρέπει να χειριστεί το φυσικό αέριο «με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αξιοπιστία και διαφάνεια, ιδιότητες για τις οποίες έχει δώσει, όπως είπε δείγματα γραφής όταν ήταν Υπουργός. Έχω το σθένος, έχω τη βούληση να λέω όχι σε κατεστημένα, να λέω όχι σε διαπλοκές κατέληξε ο Σταύρος Μαλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-Ά
στραψε και βρόντηξε ο Ορφανίδης κατά της «Χαραυγής»
-Στην φόρα τα περιουσιακά στοιχεία του Λιλλήκα
-Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί Λιλλήκα λέει ο Λουκαΐδης   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Ν. Παπαδόπουλος: Μονόδρομος για την Οικονομία ο Φορέας Διαχείρισης ΜΕΔ
  2. Κυπριακό: Σύμπτωση απόψεων Αναστασιάδη - Τσίπρα για νέα Διάσκεψη
  3. «Εγώ ο Πολίτης»: Διερευνητική συνάντηση με Νικόλα Παπαδόπουλο
  4. Πρόεδρος Αναστασιάδης: Προϋπολογισμός «ευθύνης και ανάπτυξης»
  5. Κ. Μαυρίδης: Αποσταθεροποίηση της Αιγύπτου μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευση της ΕΕ
  6. «Ο Αναστασιάδης ανήγαγε τον Αρχιεπίσκοπο σε προνομιακό συνομιλητή»