What's hot? ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ· ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ· FREZYLAC· ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ·

INFO

11.01.2013 | 23:06
Τελευταία ενημέρωση: 12.01.2013 | 10:23

Γεμάτη «θα» η ομιλία Αναστασιάδη/Τι είπε για ΕΛΚ και ανθυποψηφίους

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

 Την έμπρακτη στήριξη των χωρών τους προς την Κύπρο τόσο σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες για δίκαιη επίλυση του Κυπριακού, και σε σχέση με την προσπάθεια που καταβάλλει η Κύπρος για οικονομική ανάκαμψη, ζήτησε από τους Ευρωπαίους ηγέτες που φιλοξένησε στη Λεμεσό, ο Νίκος Αναστασιάδης.

 Δείπνο προς τιμήν των ηγετών που φιλοξένησε ο ΔΗΣΥ , στο συνέδριο του ΕΛΚ παρέθεσε σήμερα το βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού ο Νίκος Αναστασιάδης. Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Συναγερμού, αφού αναφέρθηκε με τα καλυτέρα λόγια τόσο στην παράταξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όσο και στους ηγέτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους, ζήτησε την βοήθεια όλων, για να έρθουν στην Κύπρο καλύτερες μέρες , σε Εθνικό αλλά και Οικονομικό επίπεδο. Τέλος δεν παρέλειψε να κάνει και μια μίνι προεκλογική ομιλία.

Tο ΕΛΚ δήλωσε, σε πολλές περιπτώσεις έχει προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη στην Κύπρο με πολύ εποικοδομητικό και απτό τρόπο. «Εκτιμούμε όλοι τη σταθερή υποστήριξη του ΕΛΚ στις θέσεις μας για μια δίκαιη επίλυση του κυπριακού προβλήματος» είπε, υπενθυμίζοντας τον καταλυτικό, όπως το χαρακτήρισε, ρόλο που διαδραμάτισε πρόσφατα το ΕΛΚ στην υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου για εκμετάλλευση των φυσικών της πόρων.

Tόσο για την Κύπρο όσο και για την Ευρώπη, το 2013 είναι μια χρονιά με πρωτόγνωρες προκλήσεις τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις προκλήσεις, γνωρίζουμε πολύ καλά τί προτείνουν ορισμένες πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη συμπλήρωσε, ρίχνοντας τα βέλη του προς τους ανθυποψηφίους του.

Ορισμένες πολιτικές δυνάμεις, είπε, θεωρούν ότι είναι εύκολο και βολικό να κατηγορούν την παγκοσμιοποίηση ή την Ευρωπαϊκή Ένωση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Ακολουθούν τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού.
Προσπαθούν να κατευνάσουν τους ψηφοφόρους με την υπόσχεση ότι δεν θα επιτρέψουν καμία αλλαγή, καμία μεταρρύθμιση να συμβεί.

Αναφορικά με την δική του υποψηφιότητα, συνέχισε, θα αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο, αφού όπως σημείωσε «Θα σταθεροποιήσουμε τα δημόσια οικονομικά μας και θα προσφέρουμε κίνητρα, προκειμένου να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Θα υλοποιήσουμε πρωτοβουλίες για επενδύσεις και απασχόληση για τη δημιουργία νέων εισοδημάτων. Θα αποκαταστήσουμε, το συντομότερο δυνατό, την πρόσβαση της Κύπρου στις χρηματοπιστωτικές αγορές», πρόσθεσε.

Είπε ότι «Θα είμαστε η κυβέρνηση που θα μετατρέψουμε τη χώρα μας σε μια από τις καλύτερες χώρες για επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η κυβέρνηση που θα διεκδικήσει εκ νέου την ευημερία για τους ανθρώπους μας. Και θα κυβερνήσουμε σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, δεδομένου ότι η Κύπρος δεν είναι απομονωμένη. Είμαστε μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης κατεληξε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν θα μας «κουρέψει» η ΕΕ διαβεβαιώνει ο Όλι Ρεν
H Μέρκελ στην Κύπρο/Συνεχής ενημέρωση από το Newsit
Φόνος Φόξι: Παραδέχθηκε ενοχή η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος
Νέα υποβάθμιση της Κύπρου από τον οίκο Moody’s
Συνομιλίες στα μέσα της άνοιξης περιμένει ο Έρογλου
Η ΕΚΤ ελπίζει σε Μνημόνιο, λίγο μετά το Eurogroup

   Διαδώστε αυτό το άρθρο