What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ· ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ·

INFO

17.01.2013 | 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 17.01.2013 | 13:44

Σκεφτόμαστε την Ομόνοια όχι τη βαθολογία/ Ο κόσμος έχει πολύ μεγάλο σεβασμό από εμένα

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

«Είναι σημαντικό παιχνίδι και σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Εκείνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με την Ομόνοια και όχι την βαθμολογκή μας θέση» τόνισε στη σημερινή διάσκεψη τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σκεφτόμαστε την Ομόνοια όχι τη βαθολογία/ Ο κόσμος έχει πολύ μεγάλο σεβασμό από εμένα

«Είναι σημαντικό παιχνίδι και σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Εκείνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με την Ομόνοια και όχι την βαθμολογκή μας θέση» τόνισε στη σημερινή διάσκεψη τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά: «Ο Μπενασουρ έχει ένα μικροπρόβλημα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αυτές τις 2-3 μέρες κάνει μόνο θεραπείες, και αύριο θα κριθεί σε ποιο βαθμό μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Το ευχάριστο είναι ότι τις τελευταίες δέκα περίπου ημέρες μέρες έχουμε και άλλους παίκτες που προέρχονται από απουσία.

Για τον Μπενασούρ θα κριθεί αύριο γιατί έχασε κάποιες προπονήσεις.Καρυπίδης και ο Μπούντιμιρ προέρχονται από μακρύτερη απουσία, κάνουν εδώ και μια βδομάδα προπονήσεις με την ομάδα αλλά θα προπονηθούν και το απόγευμα, ενώ ο Μπέκμαν προπονείται μαζί μας μόνο μερικές μέρες και έτσι ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν μπορεί να συγκρίνεται με του Μπενασούρ. Δεν είναι σε κατάσταση να μπορούν να παίξουν 90 λεπτά. Είναι σημαντικό να έχουμε τους παίκτες στη διάθεση μας και μέσα από τα παιχνίδια να επανέλθουν. Λείπει και ο Ζουέλα με την Εθνική του. Ο Κλουκόφσκι κάνει προπονήσεις μαζί μας και είναι στη διάθεσή μου».

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Απόλλωνα: «Στα τελευταία δυο παιχνίδια καταφέραμε να σκοράρουμε στα τελευταία στάδια του αγώνα, και ενδεχομένως θα υπάρχουν αρκετά τέτοια παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος και εγώ και οι παίκτες μου που η προσπάθεια τους ανταμείφθηκε. Ήμασταν καλύτεροι και ο Απόλλωνας προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίσαμε και μετά δόθηκε το πέναλτι που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή. Σίγουρα ήταν μια ευχάριστη νότα η εμφάνισή μας με τον Απόλλωνα και τέτοιες νίκες λειτουργούν πολύ θετικά στους ποδοσφαιριστές. Αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και την πίστη».

Ίσως η διάθεση να έχει να κάνει και με τον αντίπαλο κάθε φορά; «Σίγουρα πάντα οι παίκτες έχουν διάθεση να παίξουν. Όταν λέω διάθεση, μιλώ για διάθεση όχι να παίξεις απλώς αλλά να επιβάλεις το παιχνίδι σου. Με τον Απόλλωνα από το ξεκίνημα αυτό ήταν έντονο. Μπορεί να ήρθε λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού, όμως σίγουρα διακρίναμε μια διάθεση σε πολύ αυξημένο βαθμό, για ένα καλό παιχνίδι. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Αν καταφέρναμε πρώτοι να σκοράρουμε ενδεχομένως να μπορούσαμε να παρουσιάουμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Όμως αυτά έχουν οι αγώνες των μεγάλων ομάδων που έχουν την πίεση για το αποτέλεσμα και για την εμφάνιση. Πρέπει να κτίσουμε πάνω στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Ήταν ένα μήνυμα δικό σας προς τους οπαδούς η κίνηση σας να υψώσετε το χέρι σας μπροστά τους; «Εδώ και αρκετό διάστημα, έχουμε διάφορα προβλήματα γύρω από την ομάδα. Όμως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ξέρει ότι έχουν πολύ μεγάλο σεβασμό από εμένα. Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Ζήσαμε πολλά μαζί και σπουδαία. Ξέρω καλύτερα από όλους πόσο αγαπουν την ομάδα και πόσο μας βοηθούν. Τους κατανοώ όταν η ομάδα δεν παρουσιάζει αυτό που θέλουν. Το θέμα είναι ότι δεν παίζω εγώ τόσο σπουδαίο ρόλο, όσο η ίδια η ομάδα σαν ομάδα που πρέπει να μείνει ενεργή στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους. Ξέρετε, όταν μια ομάδα σαν εμάς δεν έχει αποτελέσματα που χρειάζεται, όταν δεν καταφέρει να κάνει μια επιτυχημένη χρονιά, οι μεγαλύτερες ευθύνες αφορούν το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Προπάντως εμένα όμως. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους έχοντας μεγάλο σεβασμό στον κόσμο. Αυτό που αφορά εμένα είναι να στηρίξουν αυτή την ομάδα μέχρι τέλους. Δεν βρίσκω λόγο να μην το πράξουν, ανεξαρτήτως της εικόνας που έχουμε κάποιες φορές».

 

Ήταν ένα μήνυμα σεισπείρωσης; «Ο φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ είναι πάντα συσπειρωμένος. Όταν φωνάζουν τό όνομά σου είναι ένα είδος αναγνώρισης και πολύ ευχάριστο όμως δεν παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο, όσο παίζει η πορεία της ομάδας. Εμπράκτως έχουν δείξει ότι βοηθούν την ομάδα. Πάντα αποτελεί τιμή όταν καταλαβαίνεις πως μέσα από αυτές τις δυσκολίες υπάρχει μια αναγνώριση για την προσφορά σου. Ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει ο δεσμός. Η τριβή μου με τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόναι με έχει κάνει καλύτερο προπονητή και άνρθωπο. Δεν είναι θέματα μόνο επαγγελματικής σχέσης, κτίζαμε πολλά χρόνια αυτή την ομάδα. Κάποιοι από εσας λανθασμένα μεταφέρατε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπα για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ την περασμένη βδομάδα».

Που βρίσκεται η μετεγγραφική ενίσχυση;«Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με άλλο παίκτη που θα είναι καθαρά επιθετικός. Εννοώ όχι ακραίο επιθετικό. Έχουμε 2-3 περιπτώσεις που εξετάζουμε και ελπίζω μια από αυτές να έχει καλό τέλος. Εύχομαι και θέλω να πάρουμε παίκτη γιατί 31 Αυγούστου όταν έκλεινε το παράθυρο είχαμε τέσσερις παίκτες ενώ τώρα έχουμε δυο. Σε αυτή την θέση αγωνίζεται και ο Μπέκμαν αλλά δεν είναι η βασική του θέση».

Ποια είναι η βασική του θέση;«Μπορεί να βοηθήσει κυρίως στην περιφέρεια. Επιθετικός χαφ, δεύτερος επιθετικός, ακραίος χαφ. Έχει διαφορετικό στυλ από τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ. Μπορεί να μας δώσει αρκετές λύσεις».

Είναι μέσα ο Μποζίνοφ σε αυτούς τους 2-3 παίκτες; «Βγαίνουν πολλά ονόματα προς τα έξω. Είναι άκομψο να αναφερθώ σε ονόματα όταν είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις γιατί δεν είναι μόνο ένας παίκτης στο επίκεντρο, αλλά 2-3».

Αν εχει αποφασίσει ποιος θα φύγει: «Ναι. Αλλά μην με ρωτάτε όνομα δεν θα σας πω».

 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Νέα τοποθέτηση της Αστυνομίας μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ για τα θλιβερά επεισόδια με ΑΠΟΕΛ
  2. Μαλάς: Task force και εθνική στρατηγική κατά βίας στα γήπεδα - «Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»
  3. Πρόεδρος ΚΟΑ: Επιτηρητές ασφαλείας έκαναν πως δεν έβλεπαν τι έμπαινε στο Τσίρειο - Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι!
  4. Πανικός στα αθηναϊκά σαλόνια – Η ατζέντα του Ιβάν καίει επώνυμους! Η πανάκριβη Πόρσε και το στέκι που «έσπρωχνε» κοκαΐνη σε μεγάλα ονόματα
  5. Τρόμο προκαλεί στα σαλόνια των επωνύμων η ατζέντα του του Ιβάν με την Πόρσε - Η κοκαΐνη στα μεγάλα τζάκια και το διεθνές κύκλωμα
  6. Τατιάνα Στεφανίδου: Στα κόκκινα στην πρεμιέρα του Tatiana Live [vid]