What's hot? ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ· ΦΑΙΔΩΝΟΣ· ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ· ΙΟΡΔΑΝΙΑ·

INFO

18.01.2013 | 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 18.01.2013 | 12:30

ΑΕΛ: Οι οργανωμένοι δείχνουν τον δρόμο…

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν σκληρή δουλειά από όλους, τερματισμό της κατηφόρας της ομάδας και μαζική στήριξη στην περσινή πρωταθλήτρια.

Η ανακοίνωση:

«Το αποτέλεσμα αλλά πολύ περισσότερο η εμφάνιση της ομάδας μας, στον τελευταίο αγώνα, σκόρπισε, μετά από πάρα πολύ καιρό, την απογοήτευση και την πικρία στις τάξεις των χιλιάδων ΑΕΛιστών. Αυτή δεν είναι η πρωταθλήτρια μας κύριοι! Η ομάδα που μοχθούσε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ανεξαρτήτως έδρας, και ο κάθε αντίπαλος έτρεμε μπροστά της, δεν ήταν αυτή που παρακολουθήσαμε τη περασμένη Κυριακή. Χωρίς ψυχή και με εμφανείς τα σημάδια αδυναμιών, αγωνιστικά, χωρίς να το παίζουμε και προπονητές, η ομάδα μας χρειάζεται άμεσα κάποιο είδος ηλεκτροσόκ έτσι ώστε η αγωνιστική κατηφόρα να τερματιστεί!

Ο κόσμος στηρίζει ασταμάτητα και την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγώνα της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Οι αελίστες αψηφούν καιρικές συνθήκες, αψηφούν την οικονομική κρίση, αψηφούν κάθε δυσκολία και βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα για να την στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ως αντάλλαγμα όμως παίρνουν δόσεις αμφιβολίας. Οι απουσίες σημαντικών βασικών ποδοσφαιριστών είναι μια καλή και ουσιώδες δικαιολογία για την εικόνα που βλέπουμε. Όμως τι κάνουμε?? Κρύψε να περάσουμε? Η Α.Ε.Λ. είναι η πρωταθλήτρια και το ότι ακούμε συχνά το τροπάριο μπορούμε για την τέταρτη θέση, μας πληγώνει αφάνταστα! Η Α.Ε.Λ. δεν είναι ούτε για τέταρτη, ούτε για πέμπτη, ούτε για έκτη θέση. Δικαιολογίες δεν χωράνε και ο κόσμος της Α.Ε.Λ. δεν το δέχεται.

Η Α.Ε.Λ. επιβάλλεται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε τον περασμένο Μάιο. Οι παίκτες που μας έφεραν το τρόπαιο του πρωταθλήματος, είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν ακόμα πιο σκληρά με σεβασμό προς την φανέλα που φορούν αλλά πολύ περισσότερο προς τους χιλιάδες λέοντες! Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθηνών. Ο κάθε κρίκος της αλυσίδας έχει να παίξει σημαντικότατο ρόλο. Η τεχνική ηγεσία καλείται να πείσει το κόσμο, ότι η δουλειά που κάνουν αξίζει τον σεβασμό του κόσμου και της διοίκησης. Η αμφισβήτηση από μεγάλη μερίδα του κόσμου μας είναι υπαρκτή και όχι αδικαιολόγητη!

Η διοίκηση, οι οποίοι είναι το Α και το Ω της όλης προσπάθειας και των ανάλογων χειρισμών για την εικόνα της ομάδας, επιβάλλεται να τραβήξει τα μανίκια προς τα πάνω και να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά έτσι ώστε η Α.Ε.Λ. να γίνει Α.Ε.Λ. Ξέρουμε ότι στόχος τους είναι αυτός και σε αυτούς εναποθέτουμε τις ελπίδες μας.

Όσο για τους χιλιάδες κίτρινους πιστούς προσκυνητές, αυτό που χρειάζεται να αλλάξουμε δεν είναι άλλο από την αυξανόμενη μουρμούρα της κερκίδας. Τα κακώς έχοντα της ομάδας δεν θα τα αλλάξουμε με το να βρίζουμε ποδοσφαιριστές μας εν ώρα αγώνος. Λάθος μεγάλο, το οποίο καλούμε όλους σας όπως το σταματήσουμε. Η τακτική αυτή απλά οξύνει το πρόβλημα. Οποιοσδήποτε έχει το ιερό έμβλημα της Α.Ε.Λ. στο στήθος είναι δικός μας και αγωνίζεται για τον ίδιο στόχο, όπως και όλοι εμείς. Τώρα αν ο σκοπός του οποιουδήποτε είναι διαφορετικός, υπάρχουν οι υπεύθυνοι για να πράξουν ανάλογα.

Όλοι μας συνεχίζουμε στην κερκίδα και αυτή τη Κυριακή. Ξανά εκεί για να στηρίξουμε την ομάδα μας για την νίκη. Δεν σταματάμε αλλά αντίθετα συνεχίζουμε ακόμα πιο περήφανα γιατί είμαστε ΑΕΛίστες.

Το Σάββατο στο Ν.Σολομωνίδης, η γυναικεία καλαθοσφαιρική μας ομάδα κλειδώνει τον τίτλο του κυπέλλου με ενδεχόμενη νίκη της. Πάμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για επίτευξη του στόχου. Στις 5 το απόγευμα καλούμαστε

ΟΛΟΙ να σπρώξουμε την ομάδα μας προς ακόμα μια, την πιο σημαντική νίκη για το γυναικείο καλαθοσφαιρικό κύπελλο».

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ -1989-

   Διαδώστε αυτό το άρθρο