What's hot? ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ· ΧΙΟΝΙΑ· ΑΛΕΞΟΥΪ· ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ·

INFO

21.01.2013 | 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 21.01.2013 | 12:41

ΑΕΛ: «Αξίζει την στήριξη μας η ομάδα» (ανακοίνωση)

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ με την οποία καλεί τους φίλους της να μείνουν κοντά στην ομάδα και να την στηρίξουν αφού χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση.

Η ανακοίνωση:

«Δια της παρούσης το Δ.Σ της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ απευθύνεται στο μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ θέλοντας να αναφέρει τα εξής:

Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του κόσμου της ΑΕΛ και του κάθε αγνού Αελίστα για τα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας μας. Τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους στόχους έχουμε όλοι μας.

Θεωρούμε και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές φέτος ότι διανύουμε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα μας κάνει μια υπεράνθρωπη και τιτάνια προσπάθεια για να πετύχει τους φετινούς μας στόχους.

Η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, τα πολλά παιχνίδια, αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα ταξίδια, οι πολλοί τραυματισμοί, οι πολλές απουσίες, η κόπωση έχουν επιβαρύνει πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές μας που συνεχίζουν μια δύσκολη και σημαντική προσπάθεια για να διατηρήσουν την ομάδα μας σε ψηλό επίπεδο.

Παρά τα πολλά προβλήματα, οι ποδοσφαιριστές μας, η προπονητική ομάδα και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουν μια πολύ καλή προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους μας και έχουν την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί όμως το αποτέλεσμα ήταν ατυχέστατο και αδικεί κατάφορα την ομάδα μας. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και πέναλτι και ήταν άδικο που χάθηκαν δύο σημαντικοί βαθμοί.

Ζητούμε από τον κόσμο της ΑΕΛ και τον κάθε αγνό Αελίστα να συνεχίσει να είναι δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια.

Οι αποδοκιμασίες, οι μεμψιμοιρίες και η μιζέρια δεν έχουν καμία θέση στο οικοδόμημα της ΑΕΛ και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε σε κανένα τα πισωγυρίσματα και να οδηγήσουμε την ΑΕΛ στη μιζέρια του παρελθόντος.

Αυτή η ομάδα μας έκανε περήφανους και χαρούμενους με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την σπουδαία πορεία στην Ευρώπη και αξίζει την στήριξη μας στις δύσκολες στιγμές.

Οι αποδοκιμασίες και οι βρισιές προς τους παίκτες μας και τους προπονητές μας είναι στοιχεία απαράδεκτα και ανεπίτρεπτά και σίγουρα δεν εκφράζουν τα ιδανικά και την ιδέα της Αθλητικής Ένωση Λεμεσού.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα να βάλει πίεση στην ομάδα μας και να αποδοκιμάζει τους παίκτες Πρωταθλητές μας. Η καλόπιστη κριτική είναι καλοδεχούμενη και εποικοδομητική όμως η ισοπεδωτική κριτική και οι αντιδράσεις εν βρασμώ ψυχής δεν ωφελούν και προκαλούν ζημιά στην ομάδα μας και το σωματείο μας.

Αυτή η Διοίκηση κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια καθημερινά για να διατηρήσει την ομάδα μας και το σωματείο μας στην ελιτ του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο το οποίο θα πρέπει να εκτιμηθεί και όχι να αποδοκιμάζεται.

Παραλάβαμε την ΑΕΛ σε μια δύσκολη περίοδο και όλοι μαζί με τη στήριξη του κόσμου, με την συσπείρωση και την ενότητα καταφέραμε να την στέψουμε Πρωταθλήτρια, να την βάλουμε στους Ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, να εξοφλήσουμε όλα τα χρέη και στόχος μας είναι να την οδηγήσουμε ακόμη πιο ψηλά.

Στο σωματείο μας και στο γήπεδο έχει θέση μόνο η συσπείρωση, η ενότητα και η αγνή αγάπη προς την ομάδα. Οι αποδοκιμασίες, οι μεμψιμοιρίες και οι βρισιές δεν έχουν καμία θέση στο γήπεδο και αυτή η συμπεριφορά δεν αξίζει σε κανένα ποδοσφαιριστή, προπονητή και οποιονδήποτε άλλο προσπαθεί και προσφέρει στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Ας αναλογιστούμε τι έχουμε πετύχει με την ενότητα και την συσπείρωση και όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ΑΕΛ μας εκεί που της αξίζει».

   Διαδώστε αυτό το άρθρο