What's hot? ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ· ΧΙΟΝΙΑ· ΑΛΕΞΟΥΪ· ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ·

INFO

29.01.2013 | 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 31.01.2013 | 13:09

Ευστρατιου: Δεν πληρώνω τις 40 χιλιάδες ευρώ - Είμαι πατέρας 8 παιδιών

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Επανεκτυπώθηκαν τα ψηφοδέλτια για τις προεδρικές εκλογές μετά και τις παραστάσεις της εταιρείας Guinness World Records Ltd για τη χρησιμοποίηση του εμβλήματός της από τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Ευστρατίου.

Σε επικοινωνία του NewsIt με τον γενικό έφορο εκλογών, Αντρέα Ασσιωτη, μας ανέφερε ότι ο κ. Ευστρατίου χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο έμβλημα από το 2008, και πιο συγκεκριμένα για 4 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις .

Αναφορικά με το ύψος της ζημιάς για την επανεκτίμηση των 575 χιλιάδων ψηφοδελτίων , ο κύριος Ασσιώτης , είπε ότι , πρόκειται για ένα όχι και τόσο μεγάλο ποσό , το όποιο δεν θα ξεπερνά τις 40 χιλιάδες ευρώ.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του NewsIt , αν πέραν από την αφαίρεση του εμβλήματος της, η Guinness World Records, αξιώνει και οποιοδήποτε ποσό ως πνευματικά δικαιώματα , ο Γενικός έφορος εκλογών τόνισε, ότι οποίες απαιτήσεις έχει η εταιρεία , θα πρέπει να απευθύνονται στον κύριο Ευστρατίου, και όπως μας πληροφόρησε ο βρίσκονται σε συνεννόηση τις τελευταίες μέρες με τη Νομική υπηρεσία του Κράτους. 

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Ευστρατίου χρησιμοποίησε το έμβλημα της Εταιρείας Guinness World Records Ltd, επειδή ο ίδιος είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες. Ως ιδιοκτήτης οίκου νυφικών, το 2007 κατασκεύασε τη μακρύτερη ουρά νυφικού φορέματος στον κόσμο.

Αδικία η αφαίρεση του εμβλήματος του ρεκόρ Γκίνες

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Ευστρατίου από τον οποίο αφαιρέθηκε το έμβλημα του ρεκόρ Γκίνες από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων προεδρικών εκλογών κατ’ απαίτηση της εταιρείας Γκίνες, σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει ότι παραμένει υποψήφιος και η αδικία αυτή όπως προσθέτει, δεν θα γίνει ανεκτή από τους ψηφοφόρους.

Ο Ανδρέας Ευστρατίου ανέφερε επίσης ότι ο λαός θα μιλήσει στην κάλπη και θα στείλει τα σωστά μηνύματα, προσθέτοντας ότι ορισμένοι φοβούνται τον Ανδρέα Ευστρατίου που θα δικαιώσει, καταλήγει , την θυσία των ηρώων στο Μαρί, της αεροπορικής τραγωδίας της ΗΛΙΟΣ και της πτώσης του ελικοπτέρου του Αρχηγού Φλωράκη.
  
Τέλος τόνισε την αδυναμία του να πληρώσει το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ, καθώς όπως είπε είμαι πατέρας 8 παιδιών και δεν έχω αυτή την οικονομική δυνατότητα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

-Λεμεσός: Νυχτερινό "ντου" διαρρηκτών σε σπίτι ηλικιωμένης - έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 158.700 ευρώ

-Τον έσφαξε ο συγκάτοικος του για ασήμαντη αφορμή- video

-Λεμεσός: 33χρονη υπάλληλος φαρμακείου ξάφριζε το ταμείο - 190.000 ευρώ η υπεξαίρεση
το
-Η προεκλογική εκστρατεία στα social media – Ποια η απήχηση των τριών υποψηφίων

-Συρρίκνωση της κυπριακής οικονομίας κατά 3,9% το 2013

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Προεδρικές Εκλογές - Αβέρωφ: Στόχος μας όσο το δυνατόν ψηλότερα ποσοστά από την πρώτη Κυριακή
  2. Προεδρικές εκλογές: Πού και τι ώρα θα ψηφίσουν οι πολιτειακοί αξιωματούχοι
  3. ΓΓ ΑΚΕΛ: Η χθεσινοβραδινή τηλεμαχία ανέδειξε τον Μαλά ως εκείνο τον υποψήφιο που πραγματικά ξεχωρίζει
  4. «Πειρατικά» Dreambox: Μετά τους Λαρνακείς ελεύθεροι και οι 2 Λεμεσιανοί - Νέες συλλήψεις στο εξωτερικό
  5. «Λαοθάλασσα» και επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - «Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ελληνικά» [vid]
  6. ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχουν πληροφορίες για Κύπριους μεταξύ των θυμάτων στην Καμπούλ