What's hot? ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ· ΤΕΠΑΚ· ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ· VOICE·

INFO

29.01.2013 | 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 29.01.2013 | 11:50

Απόλλων: Οι οργανωμένοι για γηπεδικό - Ζητούν Γενική Συνέλευση

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα στην οποία κάνουν αναφορά για την διαιτησία του αγώνα με την Ένωση, το θέμα του γηπέδου αλλά και την ανάγκη για έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

"Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια τα οποία είχε να αντιμετωπίσει το τμήμα ποδοσφαίρου ήτανε γνωστά από την αρχή. Οι αναποδιές και τα στραβοπατήματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε την στάση μας, ούτε την πάγια τακτική μας. Σε κανένα μας δεν αρέσει να βλέπει την ομάδα εκτός στόχων και μακριά από επιτυχίες. Αυτό που απαιτούμε είναι όλοι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τέλος και να κυνηγάνε με σθένος την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πώς τίποτα δεν έχει χαθεί και αυτό περιμένουμε να δούμε και από την ομάδα. Ότι δηλαδή το πιστεύουν και ότι το παλεύουν. Με ακόμη περισσότερο πάθος και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, μπορούμε να ξεπεράσουμε και τις τρικλοποδιές που βάζουν οι καλά μπασμένοι στο βούρκο ανταγωνιστές μας. Bγάλτε την καρδία νικητή που κρύβεται μέσα σας και εμπνεύστε, βάλτε το πόδι σας στην φωτιά και ματώστε την φανέλα! Με σεβασμό στο έμβλημα μας και με την δυναμική την οποία αντλεί, ο ΘΡΥΛΟΣ θα θριαμβεύσει και πάλι!

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ - ΘΥΡΑ 1, θα αφήσουμε για λίγο το δέντρο και θα επιστρέψουμε στο δάσος. Ένα καθήκον το οποίο έχουμε αναλάβει και το οποίο δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και σεβασμού προς τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας και προχωράμε στο επόμενο βήμα.

Ανακεφαλαιώνοντας παραθέτουμε απόσπασμα από την Ανακοίνωση της 8ης Νοεμβρίου, η οποία εκδόθηκε δημοσιοποιώντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που προηγήθηκε στις 3 Νοεμβρίου:

"Καλούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ, όπως συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα την ενημέρωση των Μελών για το θέμα του Γηπέδου.

Θεωρούμε ότι μέσω μιας Γενικής Συνέλευσης μπορούν να συζητηθούν και όλα τα υπόλοιπα θέματα, ενδοοικογενειακά!
Πιστεύουμε πως είναι ένα δίκαιο αίτημα το οποίο δεν μπορείτε και δεν έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε στον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ."

Στην ίδια Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση μη ανταπόκρισης από την ηγεσία του Σωματείου, θα προχωρούσαμε σε αποστολή επιστολής κοινοποιώντας με τον πιο επίσημο τρόπο το αίτημα μας. Ενημερώνουμε λοιπόν πώς έχει γίνει και αυτό χωρίς ωστόσο να υπάρχει η παραμικρή ανταπόκριση. Το χρονοδιάγραμμα το οποίο έχει οριστεί ξεπεράστηκε γι' αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στο επόμενο μέτρο, το οποίο επίσης έχει αποφασιστεί στην ίδια Γενική Συνέλευση.

Καλούμε λοιπόν τον κάθε αγνό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ σε Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013, με κύριο θέμα τα προβλήματα που ταλανίζουν το Σωματείο μας και τα τμήματα τα οποία έχει υπό την σκέπη του. Οριστικοποίηση της επόμενης κίνησης και οργάνωση για την υλοποίηση της!

Τα υπόλοιπα θέματα τα οποία θα συζητηθούν είναι:

1. Θέματα λειτουργίας του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΘΥΡΑ 1 και μέχρι στιγμής απολογισμός.

2. Η οικονομική κατάσταση του Αυτοδύναμου και Ανεξάρτητου Συνδέσμου μας.

3. Ενημέρωση και απολογισμός από τον Σύνδεσμο Δυτικά Προάστια.

4. Γενικά θέματα και βελτιωτικά μέτρα για έναν ακόμη πιο ενεργό και δυνατό Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΘΥΡΑ 1.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον Κεντρικό, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 53(δίπλα από το Τσίρειο Δημοτικό) και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη. Κανείς δεν περισσεύει. Θα πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να αντιληφθεί την σοβαρότητα και την υψηλής σημασίας βαρύτητα που έχει η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση.

Δεν σταματάμε τον αγώνα μας. Με μπροστάρη τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ - ΘΥΡΑ 1 και τον κάθε συνειδητοποιημένο αδελφό που έχει τις ίδιες φιλοδοξίες και όνειρα με εμάς, προχωράμε αποφασιστικά για έναν παντοδύναμο, καθαρό και υγιή ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Υ.Γ.1: Εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου προπωλούνται από σήμερα στους Συνδέσμους.

Υ.Γ.2: ΘΡΥΛΕ ΘΕΛΩ ΚΥΠΕΛΛΟ".

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Απόλλων: Μεγάλο «διπλό» στο ΓΣΠ με ήρωα τον Σαρδινέρο [vid]
  2. Λεμεσός: Στην φυλακή 31χρονος για την επίθεση σε αστυνομικό στο ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ και 6μηνος αποκλεισμός
  3. Απόλλων: Αποχαιρέτησε με ήττα το Europa League