What's hot? ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ· ΧΙΟΝΙΑ· ΑΛΕΞΟΥΪ· ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ·

INFO

30.01.2013 | 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 31.01.2013 | 06:42

H υποψηφιότητα Λιλλήκα εγγυάται γραμμή αγωνιστικής διεκδίκησης, λέει ο Ομήρου

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα εγγυάται μια γραμμή αγωνιστικής διεκδίκησης, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος το ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, καλώντας το λαό να τη στηρίξει αποφασιστικά, για μια νέα εθνικά ορθή και κοινωνικά δίκαιη πορεία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο κ. Ομήρου, ο οποίος μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση στο Στρόβολο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «βρισκόμαστε στην ευθεία μιας μακράς προεκλογικής εκστρατείας, οι Προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2013 αποτελούν ένα μεγάλο και κρίσιμο σταυροδρόμι για την πατρίδα και το λαό μας».
Ο λαός μας, είπε, «έχει να επιλέξει ανάμεσα στην πορεία της ρεαλιστικής αγωνιστικής διεκδίκησης, της ουσιαστικής επανατοποθέτησης του Κυπριακού, της εμμονής σε επιδίωξη λύσης δίκαιης, δημοκρατικής στηριγμένης στις αρχές του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου, της δημιουργίας ενός μέλλοντος με ασφάλεια, ευημερία και κοινωνική αλληλεγγύη και μιας πορείας που θα αποτελεί ανακύκλωση του παρελθόντος με επικυρίαρχες τις λογικές της ήσσονος αντίστασης του λαού μας και της καθήλωσης του στην φοβία, την αδράνεια και τις συνεχείς υποχωρήσεις».
Ενώπιον αυτού του διλήμματος, πρόσθεσε, «η ΕΔΕΚ δεν μπορεί να στέκεται αμήχανη και αναποφάσιστη». Όπως συνηθίσαμε πάντα το λαό μας, είπε, «αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Δείχνουμε το δρόμο. Μπαίνουμε μπροστά».
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, «τα μηνύματα που έρχονται από κάθε γωνιά της Κύπρου είναι ότι διαμορφώνεται μια ευρύτατη εθνική, κοινωνική και δημοκρατική συμπαράταξη γύρω από την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα».
«Μια υποψηφιότητα που εγγυάται μια γραμμή αγωνιστικής διεκδίκησης χωρίς τα βαρίδια των υποχωρήσεων», ανέφερε. Μια υποψηφιότητα, πρόσθεσε, «που εγγυάται το ξαναζωντάνεμα της οικονομίας με ανάπτυξη, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη».
Μια υποψηφιότητα, συμπλήρωσε, «που δεσμεύεται να εργαστεί για την επανοικοδόμηση του κράτους και των θεσμών με διαφάνεια και κοινωνική λογοδοσία».
«Αυτή την υποψηφιότητα καλούμε το λαό μας να στηρίξει αποφασιστικά. Για μια νέα πορεία. Εθνικά ορθή και κοινωνικά δίκαιη», ανέφερε.
Ο κ. Ομήρου αναφέρθηκε και στους ανθυποψήφιους του κ. Λιλλήκα, λέγοντας ότι «αναλώνονται σε επιθέσεις εναντίον του σε μια προσπάθεια να ανακόψουν το ογκούμενο λαϊκό ρεύμα».
Εξέφρασε τέλος τη θέση ότι «στην πραγματικότητα και οι δύο ανθυποψήφιοι του ανεξάρτητου υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα προτείνουν τη συντήρηση του παρελθόντος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Απίστευτο : Νεκρό νεογνό βρέθηκε στα απόβλητα του Νοσοκομείου Λεμεσού
- Απίστευτη τραγωδία σε τράπεζα - Υπάλληλος καταπλακώθηκε από κέρματα
- Λευκωσία: Σοβαρά τραυματισμένος 22χρονος μοτοσικλετιστής

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Προεδρικές Εκλογές - Αβέρωφ: Στόχος μας όσο το δυνατόν ψηλότερα ποσοστά από την πρώτη Κυριακή
  2. Προεδρικές εκλογές: Πού και τι ώρα θα ψηφίσουν οι πολιτειακοί αξιωματούχοι
  3. ΓΓ ΑΚΕΛ: Η χθεσινοβραδινή τηλεμαχία ανέδειξε τον Μαλά ως εκείνο τον υποψήφιο που πραγματικά ξεχωρίζει
  4. Προεδρικές Εκλογές: Σάλος με ανάρτηση για «συναλλαγή» Λιλλήκα με Αναστασιάδη
  5. Απόψε η μοναδική διακαναλική των 5 βασικών υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας
  6. Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Πρωτιά Αναστασιάδη και στους δύο γύρους - Παγιώνεται στην δεύτερη θέση ο Μαλάς