What's hot? ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ· ΧΙΟΝΙΑ· ΑΛΕΞΟΥΪ· ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ·

INFO

31.01.2013 | 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 31.01.2013 | 13:33

Ιβάν: "Συνεχίζουμε με το ίδιο ρόστερ ,μέχρι το τέλος της περιόδου"

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Την καθιερωμένη του διάσκεψη ενόψει του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα παρέθεσε σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως ο Ατόρνο θα επιστρέψει σε δέκα περίπου εβδομάδες, ενώ όσο αφορά στην περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη παίκτη, τόνισε πως "θα συνεχίζουμε με το ίδιο ρόστερ ,μέχρι το τέλος της περιόδου".

Για τον αγώνα με Σαλαμίνα: «Δύσκολο παιχνίδι. Η Σαλαμίνα έκανε αλλαγές στο ρόστερ και αναμένεται να είναι δύσκολος αντίπαλος. Θα παίξουμε και χωρίς τους φιλάθλους. Δεν θα είναι ποδοσφαιρική η ατμόσφαιρα. Έχουμε και κάποιες απουσίες, οι οποίες κάνουν την αποστολή μας ακόμη πιο δύσκολη. Πιστεύω όμως ότι σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε διαφορετικούς στόχους από τη Σαλαμίνα. Στόχος μας είναι η νίκη, και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε από αυτό το παιχνίδι».

Ποιες οι απουσίες με Νέα Σαλαμίνα: «O Ατόρνο θα απουσιάζει λόγω του τραυματισμού του στο τελευταίο παιχνίδι. Επίσης εκτός θα είναι ο Μπενασούρ, ενώ ο Αλωνεύτης είναι αμφίβολος καθώς δεν προπονήθηκε λόγω ενός κτυπήματος στον τετρακέφαλο. Αύριο ουσιαστικά θα κριθεί η συμμετοχή του Στάθη. Με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν έκπληξη αν παίξει. Και ο Διονύσης Χιώτης ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο».

Για Ατόρνο: «Η επιστροφή του εκτιμάται στις 8 με 10 εβδομάδες. Στις πρώτες 6 εβδομάδες δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις. Ακολούθως θα μπορεί να κάνει κάποιες ορισμένες προπονήσεις. Από κει και πέρα εξαρτάται και από τον ίδιο, στο κατά πόσο θα είναι έτοιμος, εννοώ από τον οργανισμό του. Οι γιατροί πάντως, μας δίνουν περιθώριο 8 με 10 εβδομάδες».

Για τον Καρυπίδη: Στη διάρκεια του Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου είχαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση και στα στόπερ. Τώρα, όλοι αυτοί είναι στο πρόγραμμα της ομάδας. Από ιατρικής άποψης είναι έτοιμοι, αλλά από αγωνιστικής άποψης είν αι πίσω ακόμη. Δημιουργήθηκαν δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Αν θα υπάρξει μετεγγραφή: «Παρουσιάστηκε μία περίπτωση τις τελευταίες δύο ημέρες την οποία εξετάσαμε, αλλά δεν προχώρησε. Συνεχίζουμε με το υφιστάμενο ρόστερ μέχρι το τέλος της περιόδου».

Για Μπιτόν: «Σίγουρα θέλαμε ένα επιθετικό παίκτη, λόγω του υφιστάμενου ρόστερ. Λόγο  Ιανουαρίου οι επιλογές σε κάποιες θέσεις είναι περιορισμένες. Ο Μπιτόν έχει τη δυνατότητα να είναι κοντά στο γκολ και είναι μέσα στις φάσεις. Είναι διαφορετικός παίκτης απ’ ότι ο Μπούντιμιρ και ο Ατόρνο. Ο παίκτης έκανε κανονικά τις προπονήσεις του με τη Σταντάρντ Λιέγης και εδώ και μία εβδομάδα προπονείτε μαζί μας. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση που μπορεί να παίξει. Το γήπεδο όμως θα είναι καθρέφτης. Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ και μία εβδομάδα είναι στην ομάδα».

Αν είναι ικανοποιημένος από τις μετεγγραφές: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις προσθήκες του Ιανουαρίου. Το μόνο πράγμα που με λυπεί, είναι ο τραυματισμός του Άλντο. Γιατί δούλεψε πάρα πολύ σκληρά, και σε μία χρονιά στην οποία πήγαινε πάρα πολύ καλά, του έτυχε αυτός ο τραυματισμός. Πιστεύω στο ρόστερ που έχω, γιατί ακόμη υπάρχουν παίκτες τους οποίους δεν αξιοποίησα όπως ήθελα και όπως έπρεπε λόγω αρκετών λόγων. Αυτοί οι παίκτες όμως είναι εκεί, και θα μας δώσουν τις λύσεις που χρειάζονται. Ενώ επιστρέφει και ο Ζουέλα επιστρέφει στο τέλος της εβδομάδας».

Για τα διοικητικά: «Πολλές φορές ο προπονητής, είναι ένας προπονητής και μόνο. Το λιγότερο πράγμα που μπορείτε να περιμένετε από ένα προπονητή, είναι να σχολιάζει τις διοικητικές εξελίξεις. Σίγουρα με έκανε χαρούμενο ότι πλέον τα πράγματα είναι ομαλά στη διοίκηση, και ως προς τους στόχους που έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

   Διαδώστε αυτό το άρθρο