What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ· ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ·

INFO

03.02.2013 | 17:18
Τελευταία ενημέρωση: 04.02.2013 | 06:51

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 52χρονη παιδόφιλο που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος οδήγησε τις ελληνικές αστυνομικές αρχές στον εντοπισμό και τη σύλληψη της 52χρονης καθηγήτριας, η οποία κρατείται με την κατηγορία της παιδεραστίας, μίλησε με δημοσιογράφους της εφημερίδας 'Εθνος, αποκαλύπτοντας πως έφτασε ο ίδιος σε αυτήν. 

Ο Αμπέρο Σέχμαν έχει στην ολλανδική τηλεόραση εκπομπή, με τίτλο “Undercover in the Netherlands”, η οποία ειδικεύεται στις αποκαλύψεις μέσω κρυφών καμερών.

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος ξεκίνησε έρευνα με σκοπό την αποκάλυψη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Έτσι απευθύνθηκε στη διεθνή παιδοφιλική οργάνωση IPCE. Εγγράφηκε σε αυτή μετά από επαφή που είχε με τον Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρντ, ιδρυτή του απαγορευμένου παιδοφιλικού κινήματος, με το γυναικείο κωδικοποιημένο όνομα Λιζμπεθ και την επιθυμία να μάθει τι μπορεί να κάνει για τις “ορμές της” για τα μικρά κορίτσια. Ο Ουιτενμπόγκαρντ, τον έφερε σε επαφή με την Ελληνίδα Ισαβέλα Ακτύπη.

Ο δημοσιογράφος συνομίλησε μαζί της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κανονίστηκε κατ' ιδίαν συνάντηση στην Αθήνα.

Ο Σέχμαν έστειλε γυναίκα δημοσιογράφο και η Ακτύπη της παρείχε τις συμβουλές της. Τη συμβούλευσε να πιάσει δουλειά ως μπέιμπι-σίτερ, σε ένα δίχρονο παιδί, να ζητήσει κατα'ιδίαν χρόνο με το παιδί και να το κακοποιήσει μέσα στο μπάνιο, γιατί είναι πιο εύκολο εξαιτίας του ότι το παιδί είναι πολύ μικρό να θυμάται αργότερα την κακοποίηση.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος δήηλωσε στο Έθνος:

“ Εξηγεί ότι η Λίζμπεθ θα έπρεπε να κρύψει τα παιδοφιλικά της αισθήματα και τις πράξεις της, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει στενή επαφή με ένα παιδί. Η Ισαβέλλα εξήγησε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά δεν προσδιορίζονται ως παιδόφιλες και ότι η Λίζμπεθ θα έπρεπε να εργαστεί ως μπέιμπι σίτερ ή ως δασκάλα ξένων γλωσσών. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ''προσφέρει'' ένα 2χρονο παιδί για babysitting και σεξουαλικές πράξεις” και συμπληρώνει “ Της συνέστησε επίσης πότε θα μπορούσε να προχωρήσει σε σεξουαλικές ενέργειες με το παιδί. Σύμφωνα με την Ελληνίδα, η ώρα του μπάνιου είναι μια καλή ευκαιρία γιατί το κοριτσάκι είναι πολύ μικρό για να το θυμάται αργότερα. Η παιδόφιλη σύμβουλος είπε ότι δεν είχε πρόβλημα να ''προσφέρει'' αυτό το δίχρονο κορίτσι στη Λίζμπεθ, αφού σε περίπτωση που ο πατέρας το ανακάλυπτε, η ίδια θα υποστήριζε ότι δεν ξέρει τίποτα γι' αυτό”.

Η εκπομπή του Σέχμαν με την Ακτύπη θα προβληθεί σήμερα το βράδυ στο κανάλι SBS6.

Στην Ολλανδία έχει ήδη ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για την εξάρθρωση του παιδοφιλικού κυκλώματος και ο Σέχμαν πιστεύει ότι η εκπομπή του θα συμβάλλει σε αυτήν.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα ότι υπάρχουν πολλές ανεξερεύνητες πλευρές που πρέπει να φωτιστούν σε αυτήν την υπόθεση:

“ Οι παιδόφιλες είναι μια υπόθεση κρυφή, αφού είναι δύσκολο να τις αναγνωρίσει κανείς εξωτερικά. Ακόμη και οι γύρω τους δυσκολεύονται να το ανακαλύψουν γιατί είναι φυσιολογικό να βλέπεις τη στενή επαφή μεταξύ μιας γυναίκας με ένα παιδί. Η γυναίκα μπορεί να κρύψει τα σεξουαλικά της αισθήματα και τις πράξεις πιο εύκολα από τον άντρα. Γι' αυτό είναι απαραίτητη η περισσότερη έρευνα για τις γυναίκες της παιδοφιλίας”

Τι λέει η Ισαβέλα Ακτύπη

Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας ήρθαν σε επαφή και με την ίδια την Ακτύπη η οποία υποστηρίζει ότι είναι θεραπεύτρια ψυχικής υγείας-διπλωματούχος υπνοθεραπεύτρια, συμπληρώνοντας ότι “είμαι εναντίον κάθε σεξουαλικής κακοποίησης, παρενόχλησης, εκμετάλλευσης, πορνείας και πορνογραφίας ανηλίκων”.

Η Ακτύπη που κρατείται προφυλακισμένη από τη Δευτέρα, που συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δηλώνει για το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή της (4 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου από τη Σκανδιναβία και τις ΗΠΑ, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, καθώς και ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις που οι Αρχές θεωρούν ότι σχετίζονται με το παιδοφιλικό κίνημα στην Ελλάδα) ότι όλα αυτά είναι για θεραπευτική χρήση. Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα Έθνος:

“Έχω μελετήσει ψυχικά θέματα, διάφορες παθήσεις και προβλήματα, άνω της 20ετίας και δραστηριοποιούμαι στον τομέα της θεραπείας μέσω της μεθόδου της ύπνωσης (καθοδηγούμενου οραματισμού).

Σε αυτή τη λεγόμενη θεραπεία αναδρομών, το υποσυνείδητο καθοδηγείται στην πηγή του προβλήματος, στην εμπειρία που επηρεάζει περισσότερο τον ασθενή και μπορεί να βρίσκεται σε αυτήν ή σε περασμένη ζωή. Ξαναβιώνει την τραυματική εμπειρία και κατόπιν έρχεται σε επαφή με τον πνευματικό του οδηγό. Μέσω αυτής της επικοινωνίας, καταλαβαίνει ότι για να ξεπεράσει το τωρινό πρόβλημα (π.χ. συναισθηματικό μπλοκάρισμα, εθισμός, παχυσαρκία, σεξουαλικός προσανατολισμός κ.τ.λ.). Πρέπει να δώσει ένα τέλος σε αυτό που άφησε να εκκρεμεί τότε. Το υποσυνείδητό μας φέρνει τις εντυπώσεις που θα μας βοηθήσουν και οδηγούμαστε στην ίαση.

Ένας σημαντικός αριθμός ασθενών προβληματίζονται ιδιαίτερα, ενσυνείδητα ή συχνότερα ασυνείδητα, με τη σεξουαλική ταυτότητά τους. Θέματα όπως η ταυτότητα φύλου (παρενδυσία, τρανσεξουαλισμός), ο σεξουαλικός προσανατολισμός (κυρίως η ομοφυλοφιλία), οι παιδεραστικές τάσεις και η τυχόν σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν σε νεαρή ηλικία τούς βασανίζουν και ζητούν υποστήριξη. Στα πλαίσια των ερευνών μου συμμετείχα σε δεκάδες σεμινάρια σε διάφορες χώρες και ήρθα σε επαφή με εκατοντάδες άτομα και ομάδες μελέτης από τη δεκαετία του '80 έως και σήμερα. Το έντυπο υλικό που διανέμεται στα σεμινάρια αυτά υπάρχει στο αρχείο μου ως υλικό αναφοράς.

Μέρος αυτού του υλικού (κάποια δελτία και περιοδικά από ΗΠΑ, Σουηδία και Ολλανδία από το 1985-2003) κατέσχεσε η αστυνομία κατά την έρευνα που διεξήγαγε στο σπίτι μου ως δήθεν προϊόν παιδικής πορνογραφίας! Είχε προηγηθεί μια αναφορά υπό τη μορφή καταγγελίας από Ολλανδό δημοσιογράφο σκανδαλοθηρικής εκπομπής, ο οποίος έστειλε σε εμένα συνεργάτιδά του που υποδύθηκε την ασθενή που είχε πρόβλημα και ζητούσε τη βοήθειά μου για να ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση.

Επί μήνες, ανταλλάσσαμε ηλεκτρονική αλληλογραφία στην οποία προσπαθούσα να την πλησιάσω και να την παροτρύνω σε μια φυσιολογική και ήρεμη ζωή, να κάνει νέους φίλους και να ξεπεράσει το πρόβλημά της μέσω της πνευματικότητας...” 

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατριχίλα! 52χρονη καθηγήτρια-παιδόφιλος στα χέρια της Αστυνομίας

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Golden Buzzer για την 16χρόνη από την Πάφο! [vid]
  2. Εμμονή Κιλιτσντάρογλου: «Γιατί δεν ρώτησε ο Ερντογάν για τα 18 νησιά που κατέχουν οι Έλληνες;»
  3. Αγία Νάπα: Σύλληψη 21χρονου με κλεμμένο αυτοκίνητο - Τον «έδωσε» η προσπέραση πάνω σε διάβαση πεζών
  4. Πάφος: Επεισοδιακή σύλληψη 39χρονου - Είχε βάλει «στο μάτι» κατάστημα
  5. Πάφος: Χαμός σε περίπτερο! 69χρονος άρχισε να «τα σπάει» και να απειλεί
  6. Σοκ σε Τουρκία και κατεχόμενα με το ειρωνικό πρωτοσέλιδο κατά Ερντογάν που τον ουρεί ελληνικό άγαλμα! [vid]