What's hot? ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΧΩΡΟΣ· ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ· ΛΙΛΛΗΚΑΣ· SURVIVOR·

INFO

04.02.2013 | 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 04.02.2013 | 22:45

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013: Βέβαιος για την εκλογή Μαλά, δηλώνει ο Σ. Αλετράρης

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας


Ο εκπρόσωπος της Κίνησης Στήριξης της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά, Σοφοκλής Αλετράρης, δηλώνοντας βέβαιος ότι ο Σταύρος Μαλάς θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε ότι οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στις υποψηφιότητες που μεταλλάσσονται χάριν προεκλογικών σκοπιμοτήτων, αναιρούν πάγιες θέσεις τους για να ξεγελάσουν το εκλογικό σώμα, απολογούνται για το παρελθόν τους, εμπνέουν φόβο για τις πραγματικές τους προθέσεις και στερούνται αξιοπιστίας.

Σε ομιλία του στην παγκύπρια εκδήλωση: «Μαζί με τους Δημιουργούς Δημιουργούμε το Μέλλον» που διοργανώνει το επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά, ο κ. Αλετράρης είπε επίσης ότι οι πολίτες δεν πείθονται από εκείνες τις υποψηφιότητες που δημαγωγούν, ρίχνουν συνθήματα χωρίς αντίκρισμα, πουλούν ανέξοδο πατριωτισμό και διεκδικούν δάφνες εθνοσωτήρων.
Ο κ. Αλετράρης ανέφερε επίσης ότι ο Σταύρος Μαλάς με την καθαρότητα του λόγου του, με τη σοβαρότητα των προσεγγίσεων και των προτάσεων του, με τη σταθερή προσήλωση του σε αρχές και την ετοιμότητα του να κτίσει σε ότι θετικό έχει επιτελεσθεί τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την αποφασιστικότητα του να ανοίξει καινούργιους δρόμους έχει δείξει ότι διεκδικεί επάξια την προεδρία της Δημοκρατίας.
«Ο Σταύρος Μαλάς», συνέχισε ο κ. Αλετράρης, «έχει το σθένος να αντισταθεί σε όσα απαράδεκτα τεκταίνονται στα παρασκήνια και στο προσκήνιο αναφορικά με το Κυπριακό, την οικονομία, την κοινωνική συνοχή και το φυσικό αέριο» και πρόσθεσε ότι είναι ο ηγέτης που θα αντισταθεί σε συμφέροντα και την ίδια ώρα έχει το ρεαλισμό, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να αναλάβει πρωτοβουλίες, να διεκδικήσει το καλύτερο για το τόπο και το λαό.
Είπε επίσης ότι ο Σταύρος Μαλάς μπορεί να συνενώσει δυνάμεις σε μια παλλαϊκή συστράτευση ανασυγκρότησης και σωτηρίας πάνω στις σωστές βάσεις και καταλήγοντας είπε ότι «δεν είναι τυχαία η επιλογή να ξεκινήσουμε την τελική μας επίθεση με μια εκδήλωση πολιτισμού».
Στην εκδήλωση, που άνοιξε με ανάγνωση ποιημάτων του Γιάννη Ρίτσου από τον Στέλιο Καυκαρίδη, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και μέλη του Υπουργικού Συμβούλιου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Απλήρωτοι για δύο μήνες συμβασιούχοι καθηγητές και δάσκαλοι
- Γεν. Εισαγγελέας: Η ΜΟΚΑΣ θα διερευνήσει πληροφορίες για ξέπλυμα από το γραφείο Αναστασιάδη
- Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος έκανε έλεγχο χωρίς να βρει οτιδήποτε στο γραφείο του Ν. Αναστασιάδη

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Προεδρικές Εκλογές - ΕΛΑΜ: Short list υποψηφίων και φαβορί
  2. Κυπριακό - Ακιντζί: Οι εκλογές πλησιάζουν, ο Αναστασιάδης απομακρύνεται
  3. Εκλογές - Γαλλία: Οι τρεις επιλογές του Μελανσόν – Ψηφοφορία σε εξέλιξη
  4. Απάντηση Γεν. Ελεγκτή σε Μαλά για κατ' εξαίρεση χορήγηση φαρμάκων από Παμπορίδη σε 4 περιπτώσεις
  5. Βολές Μαλά κατά Γεν. Ελεγκτή για τα φάρμακα: Ας ψάξει καλύτερα... Καταγγελίες του πρώην Υπ. Υγείας για 2 ασθενείς
  6. Μετά τον Κουγιάλη και ο Σταύρος Μαλάς καταγγέλλει την παραβίαση των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης