What's hot? ΚΑΘΛΙΝ ΝΤΟΧΕΡΤΙ· ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ· ΑΟΖ· ENI·

INFO

08.02.2013 | 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 08.02.2013 | 12:34

Παρουσίασε παίκτες ο Ολυμπιακός

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα τα μετεγγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, δίνοντας υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις.

Ρένος Δημητριάδης:
"Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τα νέα αποκτήματα, ιδιαίτερη χαρά γιατί καταφέραμε να ενισχυθούμε και θέλω να πω ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο. Μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας στην παραμονή στην κατηγορία αλλά και στην πρώτη οκτάδα. Με το καλό τα νέα αποκτήματα να βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχους μας. Βρίσκονται όλοι σε αγωνιστική κατάσταση. Ο Γκαιτάνο έδειξε τα πρώτα δείγματα του ήδη, και αυτό μας ευχαριστεί πολύ. Όλοι θα συμβάλουν στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Ο Ρενός Δημητριάδης για τα νεαρά παιδιά: "Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις, θέλοντας και μη οι ομάδες πρέπει να βρουν ποδοσφαιριστές από τις δικές τους ακαδημίες. Ναι μεν μπορεί να φέραμε νεαρά παιδιά, μπορεί όμως να μην είναι από τις ακαδημίες μας, αλλά σταδιακά θα ανεβάζουμε παιδιά από τις κατηγορίες. Ίσως να είναι και η μοναδική διέξοδος για τα βλαστάρια του Ολυμπιακού. Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση τρία νεαρά παιδιά που δεν είχαν ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν επάξια στις απαιτήσεις μου, και αυτό με ευχαριστεί πολύ".

Μονατσέλο για την μέχρι τώρα εμπειρία του: "Η εντύπωση μου είναι πολύ καλή από αυτό το πρωτάθλημα, ήρθα σε μια μεγάλη οικογένεια όπως είναι ο Ολυμπιακός. Με την άφιξη μου στην Κύπρο άπαντες με έχουν αγκαλιάσει, ελπίζω να εκπληρώσουμε το στόχο μας και την είσοδο μας στο δεύτερο γκρούπ. Στο παιχνίδι με την Ένωση θέλω να σκοράρω ξανά".

"Είναι η δεύτερη φορά που παίζω ποδόσφαιρο στην Κύπρο, έπαιξα και για έξι μήνες στην Δόξα, είμαι ικανοποιημένος που είμαι σε αυτή την ομάδα, όλοι με εμπιστεύονται και θέλω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο προπονητής σέβεται τους ποδοσφαιριστές του, το ίδιο και οι συμπαίκτες μου".

Αλίμι: "Είμαι χαρούμενος που παίζω στον Ολυμπιακό, είμαστε μια οικογένεια, δουλεύουμε σκληρά και οφείλουμε να πιστώσουμε τον προπονητή μας για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Γίνεται μια καλή δουλειά και από το ΔΣ και τον πρόεδρο που προσπαθούν να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο".

"Οφείλουμε να πιστώσουμε κυρίως το προπονητικό τιμ και το συμβούλιο, και κατορθώνουμε να ισοζυγίσουμε όσο μπορούμε για να τους προσφέρουμε. Οι αποδόσεις της ομάδας ενάντια σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ανόρθωση δείχνει την εκτίμηση των ποδοσφαιριστών προς τον πρόεδρο και την ομάδα".

Ο εκπρόσωπος τύπου για τους μισθούς: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το ΔΣ και φίλοι του Ολυμπιακού, κατάφεραν να μαζέψουν ένα μεγάλο ποσό, και σε μια εβδομάδα από σήμερα, οι ποδοσφαιριστές μας θα λάβουν ακόμη ένα μισθό αρχή γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, κόντρα στην ροή των οικονομικών μας προβλημάτων. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στα κριτήρια Μαρτίου. Αρκετός κόσμος απομακρύνθηκε από τον Ολυμπιακό όχι επειδή δεν θέλει να βοηθήσει, αλλά επειδή δεν μπορεί. Ευελπιστώ ότι οι εμφανίσεις της ομάδας μας, θα μπορέσουν να φέρουν ξανά κοντά ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Ναι, θεωρώ ότι θα μπορέσω να ανταποκριθούμε πλήρως στην επόμενη αξιολόγηση των κριτηρίων".

Για τον δήθεν κίτρινο φάκελο: "Δυστυχώς κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών που βγήκε στη δημοσιότητα άρθρο από συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν κρύβω ότι μας τάραξε. Οι αστραπιαίες κινήσεις μας που χειριστήκαμε το θέμα, απέδειξε σε όλους ότι δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Ο ρόλος μας στον Ολυμπιακός εκτός από τα άλλα, είναι και να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μας διασύρει, το θέμα μας οδηγείται καθαρά στα δικαστήρια, και ευελπιστούμε ότι λίαν συντόμως θα δικαιωθούμε. Οφείλω να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου και δημοσίως, ήταν άκρως ερασιτεχνική δημοσίευση. Ο τρόπος με τον οποίο κάποιος είναι αξιόπιστος στο επάγγελμα του δημοσιογράφου, και από τη στιγμή που κανείς δεν γνώριζε το οτιδήποτε θα ήταν αδύνατο για όποιονδήποτε να ήξερε το θέμα. Οι συγκεκριμένοι ερασιτέχνες δεν γνώριζαν τίποτα. Το όλο θέμα θα το πάρουμε μέχρι τέλους για να δικαιώσουμε τον Ολυμπιακό".

Μανόλο Κασπάρ: Ο δεξιός οπισθοφύλακας αν και αργοπορημένα έφτασε τελικά στην παρουσίαση. "Χαρούμενος που παίζει στον Ολυμπιακό, θέλω πάντα τους 3 βαθμούς. Το σημαντικό είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι".

   Διαδώστε αυτό το άρθρο