What's hot? ΑΠΑΓΩΓΗ· ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ· ΛΙΛΛΗΚΑΣ· SURVIVOR·

INFO

11.02.2013 | 23:45
Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2013 | 09:16

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013 - Σκανδαλώδες Debate: Απάντησαν στα όσα τους αποδίδουν περί διαπλοκών (video)

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

 -Λιλλήκας «Μου απολογήθηκαν ήδη 3 φορές, αυτή τη φορά δεν θα αρκεστώ στην απολογία τους»
- Αναστασιάδης «Η ΜΟΚΑΣ διερευνά τις καταγγελίες εις βάρος μου, εάν κριθώ ένοχος δεν θα είμαι υποψήφιος την άλλη Κυριακή»
-Μαλάς « Κάθε κυβέρνηση έχει και τα καλά και τα κακά της, δεν επαναδιεκδικεί ο Χριστόφιας την Προεδρία, αλλά εγώ»

 Στις ευθύνες που θα πρέπει να αποδίδονται ποινικές, η αστικές που προκύπτουν εναντίον ανώτερων και ανώτατων αξιωματούχων και πολιτικών προσώπων, αναλώθηκε μεγάλο μέρος του χρόνου του πρώτου μέρους της διακαναλικής συνέντευξης των τριών υποψηφίων, με τους Γιώργο Λιλλήκα και Νίκο Αναστασιάδη, να απαντούν προσωπικά στα όσα τους αποδόθηκαν τις τελευταίες ημέρες για διαπλοκή.

Ο Γιώργος Λιλλήκας, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα της εφημερίδα «Πολίτης», για εμπλοκή του στην εξασφάλιση προσφορών από την εταιρεία της συζύγου του για κρατικές συμφωνίες και έργω ενώ διετέλεσε Υπουργός Εμπορίου, αλλά και για απόκρυψη απολαβών του ιδίου από τα στοιχεία της περιουσιακής του κατάστασης, απάντησε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα, απολογήθηκε 3 φορές στο δικαστήριο για παρόμοιου τύπου σκάνδαλα που του απέδωσε στο παρελθόν και ο ίδιος και αρκέστηκε στην απολογία, πράγμα που όπως είπε, δεν πρόκειται να κάνει τώρα.
Οι αποζημειώσεις που θα λάβει για την αγωγή λιβέλου που έχει κινήσει αυτή τη φορά, εναντίον της εφημερίδας, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστασιάδης, απαντώντας καιν αυτός με τη σειρά του για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για περίεργες επιχειρηματικές δραστηριότητες του, υπέδειξε, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του Γιώργου Λιλλήκα, ότι δεν καταφεύγει σε αγωγές Λιβέλου, αλλά περιμένει την απόφαση της ΜΟΚΑ, η οποία διερευνά τις πληροφορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από το γραφείο του, ύστερα και από σχετικό αίτημα και του ίδιου.

Αν και το όνομα του δεν εμπλέκεται σε κανένα δημοσίευμα για σκάνδαλα, ο Σταύρος Μαλάς, κλήθηκε να απαντήσει τι διαφορετικό θα κάνει ο ίδιος, από την παρούσα κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ, το οποίο υποστηρίζει την υποψηφιότητα του.
Ο Κύριος Μαλάς, δεσμεύθηκε ότι θα δημιουργήσουμε μία κυβέρνηση εθνικού συνασπισμού και διερωτήθηκε, γυρνώντας προς το μέρος του Κυρίου Αναστασιάδη από τον οποίο έγιναν αναφορές για καμένη γη που παραδίδει η παρούσα διακυβέρνηση, διερωτήθηκε, ποιος θα επενδύσει στην Κύπρο, όταν εμείς από το πρωί από το βράδυ μιλάμε για καμένη γη.

Δείτε το βίντεοΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταση κατά την είσοδο των τριών υποψηφίων στο ΡΙΚ, τους σταμάτησαν οι κατόχοι αξιογράφων στην είσοδο

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013: Δείτε Ζωντανά την αποψινή τηλεμαχία από το Newsit  

Aνασκεύασε ο «Πολίτης» για Λιλλήκα – «Ενδεχομένως να δήλωσε το ποσό για την Arch Capital Group»
   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Γαλλία: Σθεναρή στήριξη από Ζιπέ σε Φιγιόν παρά τις αποκαλύψεις για «σκάνδαλα»
  2. Υπέβαλε παραίτηση ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ Στάθης Παπαδάκης
  3. Στην Κύπρο ο Πρόεδρος και Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ρωσίας
  4. Το απόγευμα διακαναλική του ΠτΔ για το «ναυάγιο» του Μοντ Πελεράν - «Ψήνεται» συνάντηση ΠτΔ - Τσίπρα μετά το blame game Ακιντζί
  5. Κυπριακό - ΔΗΚΟ: Αοριστίες και μισόλογα από Αναστασιάδη
  6. ΠτΔ: Καμία από τις δύο κοινότητες δεν θα πληρώσει τα χρέη της άλλης