What's hot? ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ· ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ· ΚΟΤΖΙΑΣ· ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ·

INFO

19.02.2013 | 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 19.02.2013 | 17:07

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013: Έξω φρενών στο ΔΗΚΟ με ανακοίνωση του πρώην μέλους του Χρίστου Σενέκη

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η αποστολή μίας επιστολής προς τα ΜΜΕ από πλευράς της πρωτοβουλίας μελών του ΔΗΚΟ, που στήριξε την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα, προκάλεσε την οργή της ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο έσπευσε να αποστείλει ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταφέρεται και κατά του Πρόεδρου του Κ.Σ ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου.

Τρέχουν και δεν φτάνουν να αποκρούουν χτυπήματα στο ΔΗΚΟ.
Το μεσημέρι μπήκαν σε νέες περιπέτειες και επικράτησε πανικός στα γραφεία του κόμματος, όταν διαπίστωσαν την δημοσίευση στα ΜΜΕ, μίας ανακοίνωσης που απεστάλη, από το πρώην μέλος της Κ.Ε του κόμματος, με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στο ΔΗΚΟ, για το γεγονός ότι Γιώργος Λιλλήκας και οι πατριωτικές δυνάμεις του Ενδιάμεσου Χώρου, οριακά δεν βρίσκονται στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Ο λόγος ήταν γιατί, η ανακοίνωση εκλήφθηκε ως θέση πρωτοβουλίας μελών του ΔΗΚΟ, χωρίς να διευκρινίζεται ότι πρόκειται για πρώην μέλη του, που στήριξαν την υποψηφιότητα Λιλλήκα.

Αν και το ΔΗΚΟ στην ανακοίνωση του, δεν διευκρινίζει το όνομα του αποστολέα της επιστολής, το newsit.com.cy, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι, το μήνυμα στάληκε από το email, του κυρίου Σενέκη.

Το ΔΗΚΟ, καταφέρεται και κατά του Προέδρου της Βουλής- Πρόεδρου του Κ.Σ ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου, γιατί δεν διαδραμάτισε λίγο - πολύ ρόλο κηδεμόνα, περιορίζοντας τη δράση του συνεργάτη του, όπως τον αποκαλεί, στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου εργάζεται, διευκρινίζει, συστηματικά εις βάρος του Δημοκρατικού Κόμματος.
Δείτε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του επίσημου ΔΗΚΟ

«Διάφορα ΜΜΕ μεταδίδουν μια ανακοίνωση με την ένδειξη «πρωτοβουλία μελών ΔΗΚΟ».
Το ΔΗ.ΚΟ. έχει διαπιστώσει ότι ο συγγραφέας και αποστολέας της ανακοίνωσης δεν είναι μέλος του ΔΗ.ΚΟ.
Υπήρξε στο παρελθόν μέλος του ΔΗ.ΚΟ., που λόγω της αντικομματικής του συμπεριφοράς βρέθηκε εκτός Κόμματος.
Πρόκειται για άτομο που εργάζεται συστηματικά σε βάρος του Κόμματος και που διακινεί στο διαδίκτυο αήθη και υβριστικά κείμενα.Το εν λόγω άτομο είναι θεσμικός συνεργάτης του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο κ. Ομήρου έχει κατά καιρούς δεχθεί συγκεκριμένες καταγγελίες, όχι μόνο από το ΔΗ.ΚΟ., για την απαράδεκτη αυτή δραστηριότητα του συνεργάτη του, χωρίς, δυστυχώς, να λάβει οποιαδήποτε μέτρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετρούν τις πληγές τους στο ΔΗΚΟ – Δικαιώθηκε ο Νικόλας Παπαδόπουλος 

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013: Προς ψήφο κατά βούληση στο επιτελείο Λιλλήκα

Τη Δευτέρα επί τάπητος τα ονόματα για το Υπουργικό μεταξύ ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Προεδρικές Εκλογές - Παπαδόπουλος: Τρις «ευχαριστώ» και η «πρόσκληση»
  2. Πενταμερής «Ενδιάμεσου»: Νικόλας ο «εκλεκτός» ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και «Κίνημα Αλληλεγγύη» - Ερωτηματικά για Λιλλήκα-Περδίκη [vid]
  3. Γιώτα Παπαδοπούλου: Το τρυφερό της μήνυμα κι ένα τραγούδι για τα γενέθλια του συζύγου της!
  4. «Βαθύ» άνοιγμα Λιλλήκα στον ρωσικό παράγοντα από την Μόσχα
  5. Οργισμένη ανακοίνωση ΑΚΕΛ για τα έκτροπα στη Βουλή: Ηθικοί αυτουργοί είναι κόμματα, πολιτικοί, ΜΜΕ με ρητορική μίσους
  6. Σκάνδαλο ΣΑΠΑ: Τίτλοι τέλους στην πολύκροτη υπόθεση - Σήμερα η ανακοίνωση της απόφασης