Νέα τροπή στην υπόθεση απαγωγής του μικρού Σταύρου

– Ξετυλίγει σιγά σιγά το κουβάρι η Αστυνομία
– Σήμερα η θεία του αγοριού οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού
– «Μίλησε» το DNA που βρέθηκε σε ρούχα και αυτοκίνητο

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι σε σχέση με την απαγωγή του μικρού Σταύρου, που απήχθη την περασμένη Παρασκευή από την κατοικία της γιαγιάς του στον Ύψωνα. Το DNA μίλησε και οι υποψίες για εμπλοκή συγγενικού προσώπου στην απαγωγή του μικρού Σταύρου, επιβεβαιώνονται.

Οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους  τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων από το γενετικό υλικό, που άφησε η ύποπτη στο σώμα και στα ρούχα του μικρού Σταύρου και τα οποία είναι θετικά ως προς στις υποψίες που είχαν για τη 35χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη χθες λίγο μετά τις 7 το απόγευμα , αφού εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η αστυνομία πλέον έχει στα χέρια της, στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο και προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Όπως είναι γνωστό το 18μηνο αγόρι απήχθη από την οικία της γιαγιάς του, ενώ βρισκόταν στην βεράντα ,το πρωινό της Παρασκευής και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα μόνο και εγκαταλειμμένο στο κοιμητήριο του Ύψωνα, φέροντας σε όλο του το σώμα μώλωπες και κακώσεις. Για την υπόθεση , τότε, είχε συλληφθεί η ύποπτη, και ανακρινόμενη αρνήθηκε κάθε ανάμειξή της στην συγκλονιστική υπόθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη αφού εναντίον της δεν προέκυψε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρός Σταύρος βρέθηκε σε παράγκα νεκροταφείου στον Ύψωνα, ενώ έγιναν επιστημονικές έρευνες σε δείγματα από το ύποπτο αυτοκίνητο της θείας, καθώς και στα ρούχα του βρέφους.

Για την υπόθεση αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο το όποιο συμφώνα με την αστυνομία είχε μεταφέρει τον μικρό Σταύρο στην παράγκα, διπλά από το κοιμητήριο, όπου και τελικά εντοπίστηκε.

Τη θεία του μικρού Σταύρου, γυναίκα του αδελφού του πατέρα του αγοριού, συνέλαβαν χθες λίγο πριν τις 7 το απόγευμα άντρες του ΤΑΕ Λεμεσού στο σπίτι της στον Ύψωνα

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού