What's hot? ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ· ΤΕΠΑΚ· ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ· VOICE·

INFO

22.02.2013 | 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 22.02.2013 | 19:51

Η νέα υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» στη διάθεση των φίλων της Oμόνοιας

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», που δημιουργήθηκε για να διατηρεί σε επικοινωνία τους φιλάθλους με την ομάδα τους, παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε συνεργασία με τη Cytamobile-Vodafone σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Με την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» ο φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπορεί:
- Να επιλέγει κατά πόσο θα έχει τον ύμνο της ομάδας του ως welcome tone στο κινητό του
- Να λαμβάνει δωρεάν ενδιαφέροντα ενημερωτικά μηνύματα από την ομάδα του
- Να συμμετέχει αυτόματα σε μηνιαίες κληρώσεις με μοναδικά δώρα
- Να στηρίζει οικονομικά την ομάδα του.

Η μηνιαία συνδρομή για την υπηρεσία ανέρχεται στα €2.02 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Πώς ενεργοποιείται η υπηρεσία
Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας «ΟΜΑΔΑ» είναι τόσο απλή, όσο η αποστολή ενός SMS. O φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποστέλλει SMS στο 7000, γράφοντας, ΟΝ, κενό, ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΟΜΟΝΙΑ, με λατινικούς χαρακτήρες. Η υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί και από την ιστοσελίδα της Cytamobile-Vodafone http://www.cytamobile-vodafone.com στην οποία υπάρχουν και περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς απενεργοποιείται το Welcome Tone
Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν επιθυμεί να έχει τον ύμνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως welcome tone στο κινητό του, τότε θα αποστείλει SMS στο 7000, γράφοντας ΟΜΟΝΙΑ, κενό, 0. Με αυτή τη διαδικασία, το welcome tone του κινητού επιστρέφει στην αρχική του μορφή. 

Πώς απενεργοποιείται η υπηρεσία
Η απενεργοποίηση γίνεται με SMS στον αριθμό 1000, γράφοντας OFF, κενό, OMONOIA ή ΟΜΟΝΙΑ.

Την υπηρεσία παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο κ. Πέτρος Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Mobile Internet και Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας της Cytamobile-Vodafone, ο οποίος την χαρακτήρισε ως ένα μοναδικό και απλό κανάλι επικοινωνίας, μεταξύ των ομάδων και των φιλάθλων τους.

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας μας, Στέλιος Μυλωνάς, ανέφερε πως: «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση, που σε συνεργασία με τη CYTA, έχουμε προχωρήσει στη δημιουργία της υπηρεσίας «ΟΜΑΔΑ». Αυτή η υπηρεσία αφενός θα κρατά τον κόσμο μας ενήμερο για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και αφετέρου είναι ικανή να προσφέρει στην ομάδα μας ένα σημαντικό οικονομικό στήριγμα. Καλούμε τον κόσμο μας να ενεργοποιήσει άμεσα την υπηρεσία, ούτως ώστε να διατηρεί άμεση επαφή με την ομάδα μας, αλλά και να την στηρίξει οικονομικά σε μία περίοδο που το έχει απόλυτη ανάγκη. Περιμένουμε ότι σ’ αυτήν την υπηρεσία θα εγγραφούν χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι με την απλή διαδικασία εγγραφής, μπορεί να προσφέρουν στην αγαπημένη τους ομάδα ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό επί μηνιαίας βάσης, όμως η βοήθεια που της δίνουν είναι τεράστια. Το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι έτοιμο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της υπηρεσίας, ούτως ώστε να προσφέρει στους φίλους της ομάδας μας άμεση και έγκυρη ενημέρωση».

Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μιχάλης Βασιλείου, επεσήμανε στην ομιλία του: «Η υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» θα αποτελέσει τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα σε ομάδα και κόσμο. Την θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμη για τους φίλους μας, διότι δια μέσω αυτής θα ενημερώνεται άμεσα για σημαντικά νέα που αφορούν την ομάδα μας. Η εγγραφή στην υπηρεσία  γίνεται με μία πολύ απλή διαδικασία, που διαρκεί ελάχιστο χρονικό διάστημα, ενώ όσοι θα την ενεργοποιήσουν, θα λαμβάνουν μέρος σε κληρώσεις – κατά τακτά χρονικά διαστήματα – διεκδικώντας πλούσια δώρα. Το κόστος γι’ αυτόν που ενεργοποιεί την υπηρεσία είναι εξαιρετικά χαμηλό, ωστόσο η βοήθεια που δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι από τα δύο ευρώ μηνιαίος που στοιχίζει η υπηρεσία, ένα συγκεκριμένο ποσό θα καταλήγει στην ομάδα μας. Θεωρούμε πως το μεγαλύτερο κίνητρο του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία, είναι η αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ και η αγνή πρόθεσή του να την στηρίξει. Ως τμήμα μάρκετινγκ προγραμματίζουμε μία σειρά από ενέργειες για να προωθήσουμε την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», καθώς θεωρούμε πως μέσω αυτής, μπορεί να εισέρχεται στο ταμείο της ομάδας μας σημαντικό ποσό επί μηνιαίας βάσης».   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιμπραΐμοβιτς: «Πολύ καλή ομάδα η Μαρσέιγ»

Μπαλοτέλι: «Μαντσίνι ο καλύτερος!»

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης

Ρονάλντο: «Με πονάει η εξωαγωνιστική κριτική»

Ράμος: «Με στηρίζει ο Ζοσέ!»

   Διαδώστε αυτό το άρθρο