What's hot? ΚΥΠΡΙΑΚΟ· ΜΕΞΙΚΟ· ΦΑΙΔΩΝΟΣ· ΤΕΠΑΚ·

INFO

24.02.2013 | 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 24.02.2013 | 23:01

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013: «Η πατρίδα νίκησε, η ευθύνη είναι πάνω μας» – Η πρώτη δήλωση του νέου Προέδρου

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

-O νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, τοποθέτησε στο επίκεντρο την οικονομία
-Δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει στην υλοποίηση όλων όσων υποσχέθηκε προεκλογικά
-Χαρακτήρισε την επιλογή του ως δικαίωση προς τον κύριο Καρογιάν
-Λίγο προτού φτάσει στην επίσημη τελετή ανακήρυξης πραγματοποίησε μία στάση στα γραφεία του ΔΗΚΟ

Υπό τις επευφημίες των ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ, που τον υποδέχθηκαν πανηγυρικά στα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Νίκος Αναστασιάδης, στην πρώτη του δήλωση ως νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, τοποθέτησε στο επίκεντρο την οικονομία διαβεβαιώνοντας, με ιδιαίτερο ζήλο, ότι θα εργαστεί για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κράτους μαζί με τον φίλο του, όπως τον αποκάλεσε, Μάριο Καρογιάν.

Λίγο προτού φτάσει στην επίσημη τελετή ανακήρυξης του, ως νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης, πραγματοποίησε μία στάση στα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος, θέλοντας να διαβεβαιώσει τους οπαδούς του ΔΗΚΟ, ότι η επιλογή τους να συστρατευθούν με την απόφαση του κόμματος τους, θα τους δικαιώσει και πως η αποψινή νίκη, είναι νίκη για όλους τους πολίτεςΈχοντας στο πλευρό του τον φίλο του Μάριο, όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, ο Νίκος Αναστασιάδης δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει στην υλοποίηση μέχρι και του τελευταίου γιώτα (ι) του προεκλογικού τους προγράμματος, δίνοντας ιδιαίτερα έμφαση στην οικονομία, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην εδραίωση συνθηκών ενότητας, «ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του κράτους».

Ο Νίκος Αναστασιάδης, ευχαρίστησε προσωπικά τον Μάριο Καρογιάν, τα στελέχη και τον κόσμο του ΔΗΚΟ, για τη στήριξη τους, ενώ παρέχοντας άλλοθι στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, απέναντι σε όσους τον επέκριναν για τις αποφάσεις του, χαρακτήρισε την επιλογή του ως δικαίωση προς τον κύριο Καρογιάν, να πάρει μία τόσο δύσκολη απόφαση που χωρίς αυτή σήμερα θα βιώναμε, όπως είπε, διαφορετικές καταστάσεις.

Σε δικές του δηλώσεις ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη ως «νίκη της Κύπρου, του πατριωτισμού και της ενότητας, την οποία οφείλουμε στον τόπο μας και τη νέα γεννιά».
«Είναι η ημέρα που το μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα έγινε ποτάμι εθνικής ενότητας και πρωτοπόρα δύναμη μίας νέας εποχής», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κύριος Καρογιάν.

Ο Μάριος Καρογιάν, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για τη σημερινή νίκη και, αφού πρώτα υπέδειξε στον Νίκο Αναστασιάδη ότι η ισχυρή και καθαρή εντολή που έλαβε σήμερα μεγαλώνει την ευθύνη, τον διαβεβαίωσε ότι το ΔΗΚΟ θα βρίσκεται δίπλα του για την μοιραστούν .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013: Σταύρος Μαλάς: «Συγχαρητήρια στον Νίκο Αναστασιάδη - Αυτή την ώρα προέχει το καλό της Κύπρου».

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013: Γ. Ομήρου: «Συγχαρητήρια στο Νίκο Αναστασιάδη»

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2013: Συγχαρητήρια από τον προέδρο του ΕΛΚ στο Νίκο Αναστασιάδη

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. «Χοντραίνει» το «blame game» ο Ακιντζί: Χάθηκε η ευκαιρία στο Κυπριακό εξαιτίας των Ε/κ - Συνάντηση κατοχικού ηγέτη με Γ. Παπανδρέου
  2. Συνάντηση ΠτΔ - Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το πλαίσιο του Γ.Γ. και η επικείμενη έκθεση Έιντε
  3. ΠτΔ από ΓΣ ΟΗΕ: Η Τουρκία μέσα από τις προτάσεις της στόχευε στο να υποβαθμίσει την Κύπρο σε ένα τουρκικό προτεκτοράτο
  4. Basketball Champions League: Ο Κεραυνός αποκλείστηκε παρά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του στη Ρωσία
  5. Με μαρτυρίες δυο προεδρευόντων εκλογικών κέντρων συνεχίστηκε η διαδικασία στο εκλογοδικείο Λεμεσού
  6. Β. Παπαδόπουλος: Για πόσο ακόμη το ΑΚΕΛ θα διολισθαίνει στο λαϊκισμό