What's hot? ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ· ΤΡΙΜΕΡΗΣ· FREZYLAC· ΙΟΡΔΑΝΙΑ·

INFO

26.02.2013 | 23:31
Τελευταία ενημέρωση: 27.02.2013 | 09:44

Εύκολα λόγια σε δύσκολες εποχές…

Nεκτάριος Μαρκέτος
Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Ο Νίκος Αναστασιάδης έλαβε ισχυρή εντολή για να κυβερνήσει τη χώρα και εκεί που πήγαμε να συνέλθουμε από το προεκλογικό και εκλογικό hangover, το εργάκι (για να μην πω το δράμα) συνεχίζεται με τις υπουργοποιήσεις και ποιοι θα κάτσουν στις καρέκλες.

Ο τάδε πάει στο τάδε Υπουργείο, το ΔΗΣΥ θα πάρει τόσα, το ΔΗΚΟ τόσα, αυτός πάει για Επίτροπος, ο άλλος για πρόεδρος του κόμματος, τα παρασκήνια, διαβουλεύσεις και οι διεργασίες. Νοιάζει τον πολίτη πως θα στηθεί το Υπουργικό Συμβούλιο; Τον πολίτη τον νοιάζει η ποιότητα του Υπουργικού και η αποτελεσματικότητά του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι «αυλές» και οι κομματικοί παρατρεχάμενοι δεν μετράνε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος. Οι πολίτες περιμένουν, τις πρώτες πράξεις που θα διαμορφώσουν έστω μια κάποια αλλαγή του γκρίζου (αν όχι κατάμαυρου πλέον) κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού τοπίου.

Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα χαστούκια και τα εύκολα λόγια πρέπει να γίνουν εύκολα και πράξεις.

Η νέα κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει περίοδο χάριτος. Πρέπει να τρέξει με γρήγορο ρυθμό και να δώσει σαφή δείγματα αλλαγής πολιτικής από τις πρώτες της κινήσεις. Διαφορετικά το καλοκαιράκι δεν θα είναι απλά καυτό αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνο… αφού ως γνωστόν τα ταμείο είναι μείον!

Αυτό λοιπόν που απομένει στο νέο Πρόεδρο είναι να αποδείξει σύντομα με τους συνεργάτες του πως η ψήφος δεν πήγε χαμένη!

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Διαβάστε ακόμη

 1. Η μετά Μοντανά εποχή, οι «άσσοι στο μανίκι» Αναστασιάδη, και οι «βιαστικοί» σύμβουλοι που ανακοίνωναν τουρκο-ισραηλινό αγωγό
 2. Ευκαιρίες για την Κύπρο από το Brexit
 3. Πώς μπορεί μια επιχείρηση να διαχειριστεί την καινοτομία;
 4. Επιτακτική ανάγκη η δημιουργία Υφυπουργείου Ανάπτυξης
 5. «Σημαδεμένη τράπουλα»: Τι να περιμένουμε όταν οι προηγούμενοι ήταν «παρθένες» μπροστά στον Άιντα
Σχετικά άρθρα

 1. Η γυναίκα-«αράχνη» μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης λύνει τη σιωπή της για τους Σαϊεντολόγους και την απάτη εκατομμύριων με χρυσό!
 2. Αποκάλυψη – σοκ για το «κόκκινο» κουμπί του Τράμπ
 3. Απάντηση Αναστασιάδη για τα «λεφτά της μαμάς»: Από πού ως πού να θίξω την κα Παπαδόπουλου ή ιδιαίτερα τον αείμνηστο Λεβέντη;
 4. Επίσημη ένταξη για το νεοαποκτηθέν «καμάρι» του Πολεμικού Ναυτικού - Συγκίνηση στη παράδοση σημαίας στη χήρα Ιωαννίδη [vid, pics]
 5. ΔΗΣΥ: Να αποφύγουμε συνταγές Ν. Παπαδόπουλου με το κράτος να παίζει με δανεικά
 6. Πρόεδρος Αναστασιάδης: Προς το συμφέρον και της Άγκυρας να αποφασίζουν οι Κύπριοι για τους εαυτούς τους