What's hot? ΚΥΠΡΙΑΚΟ· ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΪΝΤΕ· ΣΥΓΚΡΑΣΙΤΗ· ΒΙΑΣΜΟΣ·

INFO

29.03.2013 | 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 29.03.2013 | 15:25

Κατσουρίδης: Δεν με αγγίζει η σημερινή δημοσιοποίηση της λίστας

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας


Καμία σχέση δεν έχει με τη διαγραφή χρεών, αναφέρει σε δήλωση του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Η κατάσταση στον τόπο μας είναι πολύ σοβαρή και μόνο σοβαρά και χωρίς σκόπιμες συγχύσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί. Με σοβαρότητα λοιπόν δηλώνω τα ακόλουθα, σχετικά με λίστα που επιχειρεί να διασυνδέσει το όνομα μου με μείωση μέρους της οφειλής συγκεκριμένης εταιρείας.

Πληροφορήθηκα από χθες για την εν λόγω λίστα και την «παράπλευρη» εμπλοκή και του δικού μου ονόματος σε κατ’ ισχυρισμό υπόθεση διαγραφής χρέους εταιρείας.

Η σημερινή ωστόσο δημοσιοποίηση της – με τον τρόπο που έγινε- με υποχρεώνει να ξεκαθαρίσω ότι ποσώς δεν με αγγίζει για τον απλούστατο λόγο ότι τόσο εγώ όσο και οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μου δεν είχαμε και δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση στη μετοχική δομή της εταιρείας New Marathon.

Το συγκεκριμένο θέμα, περί της διασύνδεσης μου με τη New Marathon είδε το φως της δημοσιότητας στην έκδοση του «ΠΟΛΙΤΗ» (ημ. 26 Αυγούστου 2012). Την επόμενη μέρα (ημ. 27 Αυγούστου 2012) ή ίδια εφημερίδα αφού διερεύνησε περαιτέρω το όλο θέμα προχώρησε στη διευκρίνιση ότι ούτε εγώ ούτε οποιοδήποτε συγγενικό μου πρόσωπο είχε οποιαδήποτε μετοχική σχέση με τη New Marathon, πλην του ότι ο γιος μου είχε εργασθεί για κάποιο χρονικό διάστημα στην εν λόγω εταιρεία.

Επειδή όμως το όλο θέμα, μέσα στο γενικότερο κλίμα και την τραγωδία των ημερών που ζούμε, επανήλθε, κατά τρόπο που δυνατόν να αφήνει λάθος εντυπώσεις κρίνω ότι η αλήθεια είναι αυτή που θα μας σώσει όλους. Έτσι λοιπόν πριν από λίγο επικοινώνησα με το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, κ. Πέτρο Κληρίδη και του ζήτησα να διαβιβάσει άμεσα την υπό αναφορά λίστα, στην Ειδική Ερευνητική Επιτροπή που έχει συσταθεί υπό τον κ. Γ. Πική η οποία θα διερευνήσει το φάσμα των γεγονότων που μας οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση, περιλαμβανομένων και τέτοιων περιπτώσεων. Ο Γενικός Εισαγγελέας μου ανάφερε ότι αυτό θα πράξει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το newsit.com.cy αποκαλύπτει: Αυτή είναι η λίστα με τις διαγραφές δανείων σε εταιρείες και φυσικά πρόσωπα

Προδρόμου: Ουδέποτε μου χαρίστηκε δάνειο

Παπαδάκης: Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα για λόγους αξιοπιστίας

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Στην «κόκκινη λίστα» ο ιδιοκτήτης του Melios Zoo
  2. Λονδίνο: Αυξάνεται η λίστα θανάτου στον Πύργο της Κολάσεως - 17 οι νεκροί!
  3. Survivor: Ο κλοιός στενεύει! Ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα για αποχώρηση;
  4. Νίκος Κατσουρίδης: Καμία πρόταση ακόμα για υποψηφιότητα στις Προεδρικές
  5. Ερντογάν: «Χέρι» και στη Γαλατά Σαράι - «Τέλειωσε» δύο ποδοσφαιριστές
  6. Τμήμα Αφερεγγυότητας: Στις 901 οι αιτήσεις για απαλλαγή χρεών