What's hot? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALPHA· ΧΙΟΝΙΑ· ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ· ΙΟΡΔΑΝΙΑ·

INFO

01.04.2013 | 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 01.04.2013 | 21:38

CyprusAid: Η μεγαλύτερη ολοήμερη συναυλία που διοργανώθηκε ποτέ στην Κύπρο

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξε ο κυπριακός λαός για τη σημερινή συναυλία, η οποία όπως όλα δείχνουν θα εκπληρώσει με επιτυχία το σκοπό της, που δεν είναι άλλος παρά τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες. Η συναυλία στέλνει το μήνυμα συμπαράστασης στον κυπριακό λαό στις κρίσιμες ώρες που περνά.

Ξεκίνησε στις τέσσερις το απόγευμα στην Τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία, η συναυλία "Cyprus Aid" με γνωστούς καλλιτέχνες ,Κύπριους και Ελλαδίτες, για να σταλεί μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Η είσοδος ήταν δωρεάν και οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα διανεμηθούν σε άπορους.

Η στήριξη στην κίνηση αυτή, αναφέρουν οι διοργανωτές, "αποτελεί ηχηρή πράξη αλληλεγγύης προς τον έξω κόσμο, αφού για την παρακολούθηση της συναυλίας δεν απαιτείται κανένα οικονομικό αντίτιμο, παρά μόνο μια εισφορά σε είδος, και πιο συγκεκριμένα, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και άλλα σύνολα που τα έχουν άμεση ανάγκη".Εκτός από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, σημαντική στήριξη και συμβολή έχουν οργανισμοί, δήμοι, ημικρατικοί οργανισμοί, εταιρείες και μεμονωμένα άτομα.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Ευριδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Δημήτρης Κοργιαλάς, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ, Άλεξ Παναγή, Χριστίνα Αργύρη, Μάρλεν Αγγελίδη, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Καλογήρου, Ευσταθία, Αργυρώ Καπαρού, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής, Ελεονόρα Ρούσσου, Τεύκρος Νεοκλέους, Νίκος Ευαγγέλου, Σαλίνα, Μυρτώ Μελετίου, Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής, Ρόδος Παναγιώτου, και μια πλειάδα βιρτουόζων μουσικών, αλλά και επίλεκτες μπάντες όπως η 20μελής ομάδα κρουστών BATUKINIO και τα συγκροτήματα της τοπικής ελληνικής μουσικής σκηνής ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΜΕΘΕΞΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ.Τη συναυλία "άνοιξε" η ομάδα κρουστών Batukinio, με περισσότερα από 25 άτομα να χτυπούν τα κρουστά τους σε βραζιλιάνικους ρυθμούς.

Το μουσικό γκρούπ μαζί με δεκάδες συνοδοιπόρους, περπάτησαν από τη συμβολή των οδών Μακαρίου – Ευαγόρου μέχρι την Τάφρο Κωστάντζα.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η μπάντα Sandy Brour από τη Λευκωσία, οι οποίοι ανέβασαν τη διάθεση με τους ρυθμούς της bossa nova μουσικής τους.

Από τις έξι το απόγευμα γέμισαν όλα τα φορτηγά με τα τρόφιμα που συνέλεξαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης ενώ επιστρατεύτηκαν και φορτηγά της Αστυνομίας και του Στρατού. Η Μαρίνα και η Λένα Μαλένη ευχαρίστησαν του αρμόδιους της Αστυνομίας και του Στρατού για αυτή τους την χειρονομία.

Οι διοργανωτές κάλεσαν το απόγεύμα το κοινό ότι θα πρέπει να πάρουν τα τρόφιμα μέσα σε κασόνια και όχι μέσα σε πλαστικά σακούλια, για την καλύτερη διοργάνωση, διαλογή και μεταφορά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Άννα συμβάλει στο Cyprus Aid!

-Αποκλειστικό- Έρχεται για το CYPRUS AID η Ευριδίκη!   Διαδώστε αυτό το άρθρο