What's hot? ΥΨΩΝΑΣ· ΕΡΝΕΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ· ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ· SAIPEM 12000·

INFO

04.04.2013 | 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 04.04.2013 | 14:21

Βγενόπουλος: Συκοφαντικό το δημοσίευμα του «Πολίτη» - Θα διωχθούν και για εκβιασμό

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η απάντηση του Αντρέα Βγενόπουλου, στο δημοσίευμα που τον παρουσιάζει να παραχωρούσε δάνεια σε επιχειρήσεις και ιερές μονές, χωρίς να γίνεται σωστή αξιολόγηση κινδύνου, δεν άργησε να έρθει. Ο πρώην ισχυρός άντρας της Marfin, διαβλέπει σκοπιμότητες, ενώ κατηγορεί τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Γιάννη Παπαδόπουλο για εκβιασμό.


Ο τραπεζικός πόλεμος ευθυνών και παραλήψεων, δεσπόζει ανάμεσα στα δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου, ανάμεσα σε αυτά και το πρωινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η οποία κατονομάζει επιχειρήσεις και ιερές μονές στις οποίες δόθηκαν ευνοϊκά δάνεια, με παρέμβαση του ν πρώην Προέδρου του Ομίλου Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο Κύριος Βγενόπουλος, ανέλαβε για μία ακόμη φορά να προχωρήσει στην έκδοση ανακοίνωσης αναχαιτίζοντας τα πυρά.
Στην ανακοίνωση του, κάνει λόγο μεταξύ άλλων, για παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, επισημάνσεις που περιλαμβάνονται σε έκθεση ελέγχου της τράπεζας, στην οποία ήδη δόθηκαν απαντήσεις και ψευδής ισχυρισμούς.
Ο Αντρέας Βγενόπουλος, διαβλέπει σκοπιμότητες στο δημοσίευμα και αποδίδει προσπάθεια αποπροσανατολισμού, εν΄όψη της δημοσιοποίησης της έκθεσης ελέγχου των τραπεζών από την Alvarez and Marshal.

Mάλιστα κατηγορεί τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας, για εκβιασμό.

Διαβάστε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης Βγενόπουλου:


Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ περιλαμβάνει σειρά προστατευομένων από το νόμο προσωπικών δεδομένων πελατών της ΛΑΪΚΗΣ στα πλαίσια όχι «πορίσματος» όπως ψευδώς αναφέρεται αλλά εκθέσεως ελέγχου της Τράπεζας του 2009 η οποία έχει δεόντως απαντηθεί. Δυστυχώς, επειδή εγώ δεν προτίθεμαι να παραβώ το νόμο, δεν μπορώ να δώσω στη δημοσιότητα την απάντηση της Τράπεζας που αποκαθιστά τις διάφορες αιτιάσεις, όμως όλα τα σχετικά στοιχεία έχουν εξετασθεί από την Ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη με πρωτοβουλία των Ελλήνων συκοφαντών μου και εξεδόθη αθωωτική διάταξη, κάτι που ο ΠΟΛΙΤΗΣ σκοπίμως παραλείπει.

Επιπλέον το δημοσίευμα του ΠΟΛΙΤΗ περιέχει και στοιχεία που δεν συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, άλλα ανακριβή και άλλα που αφορούν δήθεν περίεργα δάνεια που όμως έχουν αποπληρωθεί ή εξυπηρετούνται κανονικά.

Η σκοπιμότητα αυτού του καθ΄ολοκληρίαν παράνομου και συκοφαντικού δημοσιεύματος είναι προφανής: Σε μια περίοδο που το επίσημο πόρισμα της έρευνας της ALVAREZ & MARSAL θα στεναχωρήσει πολύ τους εχθρούς μου στην Κύπρο και θα δικαιώσει τις διαχρονικά εκφρασμένες θέσεις μου, η οργανωμένη προσπάθεια σπίλωσής μου πρέπει να συνεχισθεί με κάθε τρόπο, έστω και με την διαστρεβλωμένη παρουσίαση εμπιστευτικών πληροφοριών που διαρρέουν παράνομα ορισμένα ανυπόληπτα στελέχη της Κρατικής Λαϊκής που με τις ενέργειές τους κατέστρεψαν την Τράπεζα και την Κυπριακή Οικονομία.

Προφανώς όλοι οι υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη, ο δε κ. Γ. Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης του ΠΟΛΙΤΗ, θα διωχθεί και για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης ή/και παράνομης βίας αφού έχει προηγηθεί συνάντησή του στην Ελλάδα με στελέχη της MIG που απέρριψαν αίτημά του για αγορά του ΠΟΛΙΤΗ ή/και επενδύσεις σε άλλες του επιχειρηματικές δραστηριότητες και ήδη ο Κύπριος διαμεσολαβητής που ήταν παρών στην συνάντηση έχει δώσει τη σχετική ένορκη δήλωση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Α. Βγενόπουλος: Να δημοσιοποιηθούν τα πορίσματα Alvarez&Marsal και Pimco 

Η απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου στον κ.Συλλούρη

H εξήγηση του Γιώργου Βασιλείου για τη διαγραφή των οφειλών του στη Λαϊκή


   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Στα «άκρα» η κόντρα Ελεγκτικής Υπηρεσίας - «Πολίτη» για Νεοκλέους
  2. Βίκυ Κάβουρα - DWTS: «Πάγωσε» με την ανακοίνωση της Αραβανή για αποχώρηση! «Καρφί» για την κριτική που δέχτηκε!
  3. Γεν. Εισαγγελέας: Ο «Πολίτης» προσπαθεί να δημιουργήσει εικόνα δίωξης και φίμωσης- Απόλυτος ο σεβασμός προς τον Τύπο
  4. Ελληνική Τράπεζα: 1η Μαρτίου τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της για το 2017
  5. Ανακοίνωση Αστυνομίας για υπόθεση Λοϊζίδου: Διεξάγουμε ανεπηρέαστα την έρευνα
  6. Στις 21 Φεβρουαρίου η απόφαση «δικαστηρίου» για την υπόθεση επιθέσεων κατά της «Αφρίκα»