What's hot? ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ· ΧΙΟΝΙΑ· AFRIKA· SURVIVOR·

INFO

05.04.2013 | 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 05.04.2013 | 13:13

Ανόρθωση - ΑΕΚ: Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εν’ όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Απριλίου, 2013 και ώρα 16:30 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τις ακόλουθες διευθετήσεις:

Κατόπιν συνεννόησης των δύο σωματείων και της Αστυνομίας, συμφωνήθηκε, όπως στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΕΚ παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, παραχωρηθούν η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 15:00. Λόγω και της καθυστέρησης που παρατηρείται από την λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου των εισιτηρίων, καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα. Οι οπαδοί καλούνται να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της αστυνομίας.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την λεωφόρο Λύσου Σανταμά και οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ την λεωφόρο Παπανικολή.

Η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται πίσω από τη Νότια κερκίδα.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης πίσω από τη Νότια κερκίδα καθώς και τη Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στη Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.

Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς της ΑΕΚ και για αυτό καλούνται, να μη προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν εξασφαλίσει από προηγουμένως κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους. Κανένας οπαδός ( περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών ) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.

Η είσοδος πανό που δεν παραβιάζουν τις πρόνοιες του Νόμου θα επιτρέπεται μόνο μέχρι η ώρα 15:30.Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Για τη φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα. Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο αυτό θα είναι το ταμείο των φιλοξενουμένων το οποίο βρίσκεται δίπλα από την είσοδο της Βόρειας και κερκίδας. Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το σημείο φύλαξης αντικειμένων θα είναι τα ταμεία της ομάδας.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.

Η Αστυνομία και το προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NewsIt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανόρθωση: Ώρα αποδείξεων - Ετοιμάζει αλλαγές ο Πάμπος

Κυπριακό ποδόσφαιρο: Η κρισιμότερη συνάντηση στην ιστορία

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Τρέχουνε χωρίς φρένα

Απόλλων: «Το βλέπω στα μάτια των ποδοσφαιριστών μου»

Α΄ Κατηγορία: Το πλήρες πρόγραμμα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος

   Διαδώστε αυτό το άρθρο