What's hot? ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΓΕΙΟ· ΤΡΙΜΕΡΗΣ· ΣΙΣΙ· ΜΜΑΔ·

INFO

05.04.2013 | 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 05.04.2013 | 15:53

Τι εξόργισε του Έλληνες φορτηγατζήδες;

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Τις τελευταίες εβδομάδες προβάλλεται καθημερινά τηλεοπτικό σποτ,ετιαρείας έκδοσης εισητιρίων, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση την Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (Ο.Φ.Α.Ε.). 

Πρόκειται για ένα σποτ στο οποίο ένας νεαρός κάνει ότο στοπ και ανεβαίνει σε μία νταλίκα. Στη συνέχεια ο οδηγός της νταλίκας αποδεικνύεται ομοφυλόφιλος, αφού προσπαθεί να αποπλανήσει ερωτικά τον ενώ η καμπίνα της νταλίκας φωτίζεται με ροζ φώτα και ακούγεται μουσική.

Η ΟΦΑΕ απαιτεί να διακοπεί η μετάδοση της διαφήμισης, καθώς προσβάλλει τον κλάδο τους και επιπλέον, όπως τονίζουν έχουν γίνει θύματα χλευασμού.

Διαβάστε απόσπασμα του εξώδικου:

Η διαφήμιση αυτή υβρίζει, προσβάλλει, συκοφαντεί, προκαλεί, ντροπιάζει και εξευτελίζει αναίτια έναν ολόκληρο κλάδο δεκάδων χιλιάδων συνεπών και έντιμων βιοπαλαιστών, που αγωνίζονται με τις χειρότερες συνθήκες μέρα και νύχτα στο τιμόνι για να εξασφαλίσουν τον επιούσιο της οικογένειάς τους και να συμβάλλουν στην μεταφορική οδική εμπορευματική δραστηριότητα, που αποτελεί μακροχρόνια έναν από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής οικονομίας.

Δεν γνωρίζουμε ποιοί διαφημιστικοί, επικοινωνιακοί και νομικοί σας σύμβουλοι υπέδειξαν την προβολή της διαφήμισης αυτής και τη σπατάλη τεράστιων ποσών αγοράς τηλεοπτικού χρόνου παραβλέποντας ότι αυτή συνιστά αξιόποινη, άδικη και παράνομη πράξη, υπέρβαση κάθε ορίου διαφημιστικής και τηλεοπτικής δεοντολογίας και χυδαιότητας.

Αν νομίζετε ότι ο σκοπός σας, που είναι η καθ όλα θεμιτή κατά τα λοιπά προβολή των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων αγιάζει τα μέσα, που εν προκειμένω χρησιμοποιείτε, δηλαδή τον εξευτελισμό ενός ολόκληρου επαγγελματικού χώρου, κάνετε λάθος.

Προκειμένου να παράγετε μια διαφημιστική εξυπνάδα, προκαλείτε μία προσβολή που θα μείνει στη μνήμη του τηλεθεατή πολύ περισσότερο από την επωνυμία η την ιστοσελίδα της εταιρίας σας.....

...Προς το παρόν το ελάχιστο που οφείλετε και απαιτούμε είναι η άμεση και οριστική διακοπή κάθε προβολής, επανάληψης, αναπαραγωγής, ανάρτησης και δημοσιοποίησης της παραπάνω διαφήμισης. Και γενικά η εφεξής παύση οποιασδήποτε άλλης ενέργειας προσβλητικής για τον κλάδο μας.

Και αναμένουμε την έγγραφη με ανάλογη ανακοίνωση στον τύπο και τα κανάλια συγνώμη σας προς τον κόσμο των Ελλήνων αυτοκινητιστών, τους οποίους τόσο βάναυσα και απρόκλητα εξευτελίσατε...
 
Δείτε τη διαφήμιση εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπεσαν κεφάλια για τη σεξιστική διαφήμιση της Ford

Λευκός καρχαρίας πέθανε από κατάθλιψη

Η πιο συγκινητική διαφήμιση που έχει δημιουργηθεί ποτέ! Δείτε την!

Η πιο τρομακτική διαφήμιση που έχετε δει ποτέ ! video

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Άγριο τρολάρισμα της Samsung στο iPhone και την Apple! [vid]
  2. Μελάνια Τραμπ: Φροντιστήρια ξένων γλωσσών απέσυραν διαφήμιση με το πρόσωπό της
  3. ΑΗΚ: «Κατεβαίνουν» οι διαφημιστικές πινακίδες από πασσάλους
  4. Ξέσπασμα κατά Μητροπολιτών! «Οι περισσότεροι είναι ομοφυλόφιλοι [vid]
  5. Σάλος με απάντηση ξενοδόχου! «Δεν δεχόμαστε γκέι και ζώα» [pics]
  6. Ψηφοφορία στη Γερμανία για τους γάμους ομοφυλοφίλων