What's hot? ΥΨΩΝΑΣ· ΕΡΝΕΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ· ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ· SAIPEM 12000·

INFO

12.04.2013 | 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 12.04.2013 | 14:26

Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση συστήνει ο Πρόεδρος του ΔΣ των ΚΑ στο προσωπικό

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Την κατανόηση και τη στήριξη του προς τους εργαζομένους των ΚΑ, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σταύρος Σταύρου, για το αρνητικό κλίμα και τη βαριά ψυχολογία, εξαιτίας των εξελίξεων που διαμορφώθηκαν σε σχέση με τα μέτρα διάσωση της εταιρείας.

Σε ανακοίνωση του προς το προσωπικό των ΚΑ ο Πρόεδρος του ΔΣ Σταύρος Σταύρου, αναφέρει ότι: «Σας διαβεβαιώνω ότι η προσπάθεια η δική μου προσωπικά και του Διοικητικού Συμβουλίου να στηρίξουμε και να διασφαλίσουμε για το σύνολο των εργαζομένων ότι είναι δίκαιο και δικαιολογημένο είναι επίμονη και αδιάκοπη. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αμφιβάλλετε για την γνησιότητα αυτής μας της προσπάθειας, που καταβάλλεται μέσα στις κρίσιμες περιστάσεις που διέρχεται η εταιρεία μας με φόντο τις πιο αντίξοες οικονομικές συνθήκες που μαστίζουν τη χώρα μας.»

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι όντως αρνητικό και βαρύ για όλους, ανέφερε ο κ. Σταύρου, καλώντας το προσωπικό να επιδείξει απόλυτη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, σημειώνοντας ότι «είναι ανάγκη απόλυτη να συντονιστούμε όλοι μαζί και να συμπεριφερθούμε με ψηλό αίσθημα υπευθυνότητας, με αξιοπρέπεια και επαγγελματική ευθύνη απέναντι στο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε. Είναι απαραίτητη η σύμπνοια και η συνεργασία όλων μας για να μπορεί η εταιρεία μας να συνεχίζει με ομαλότητα τη λειτουργία της, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όσο πιο ψηλό επίπεδο ποιότητας είναι δυνατόν.»

Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν στο ενεργητικό τους το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο- την ασφάλειά τους για την οποία δικαίως όλοι περηφανευόμαστε, επισήμανε ο κ. Σταύρου, προσθέτοντας ότι: «δεν θα επιτρέψουμε, υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις αυτή η παράμετρος να υποβαθμιστεί ή να ατονήσει. Αντιθέτως, όλοι συνειδητοποιούμε τους λόγους που πρέπει να γνοιαστούμε να την θωρακίσουμε ακόμη περισσότερο. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο είναι ανάγκη να συνεχίσουμε να επιστρατεύουμε την ευσυνειδησία και την αγάπη μας προς τις Κυπριακές Αερογραμμές. Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείτε μαζί μου πως θα ήταν εγκληματική ανευθυνότητα αν υπό την επίδραση οποιασδήποτε πικρίας ή απογοήτευσης, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, αφήσουμε να υποχωρήσει είτε το επίπεδο της εξυπηρέτησης είτε η εύρυθμη λειτουργία των διεργασιών που παράγουν το προϊόν που απολαμβάνει ο επιβάτης των Κυπριακών Αερογραμμών.»

Τέλος, ο κ. Σταύρου, διαβεβαίωσε τους εργαζομένους ότι ως Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την κυβέρνηση θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να υπάρξουν οι καλύτερες λύσεις και για το προσωπικό που αναμένεται να αποχωρήσει και για αυτούς που θα παραμείνουν, αλλά και για τις Κυπριακές Αερογραμμές.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ύστατη προσπάθεια για γεφύρωση της διαφοράς με συνδικάτα ΚΑ

Ένα βήμα πριν από το λουκέτο οι Κυπριακές Αερογραμμές   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Νέες κυπριακές Navtex για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην ΑΟΖ ένα 48ωρο πριν την εκπνοή της τουρκικής Navtex
  2. Spiegel: «Μήλον της έριδος» το φυσικό αέριο στην Κύπρο
  3. Τελεσίγραφο Ερντογάν: Συνδιαχείριση φυσικού αερίου και μοντέλο δύο κρατών
  4. Πλημμύρισε η Κύπρος λόγω έντονων καιρικών φαινομένων – Ζημιές σε Λεμεσό και Πάφο
  5. Υπόθεση Λοϊζίδου: Για πρόσκομμα στην ελευθεροτυπία κάνει λόγο η ΕΣΚ - Καθηκόντως οι έρευνες λέει η Αστυνομία
  6. Ανακοίνωση Αστυνομίας για υπόθεση Λοϊζίδου: Διεξάγουμε ανεπηρέαστα την έρευνα