What's hot? SAIPEM12000· ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ· ΑΟΖ· ENI·

INFO

Τελευταία ενημέρωση: 14.04.2013 | 21:28

ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση: Θα τελειώσει αυτό το ντέρμπι; - «πόλεμος» ανακοινώσεων

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση καλά κρατεί. Οι δύο ομάδες εκφράζουν σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του Λεόντιου Τράττου ενώ με το που τέλειωσε το παιχνίδι, ξεκίνησε ο «πόλεμος» των ανακοινώσεων.

* Η Ανόρθωση εξέφρασε σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας, Αλέξανδρο Αλεξάνδρου να εστιάζει στη φάση του πέναλτι που ζήτησε η ομάδα στη φάση με τους Πάρντο και Οκκά.

«Έγινε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και φάσεις αλλά υπήρχε και κάτι που δεν ήταν αμφισβητούμενο. Στο τετ α τετ του Οκκάς με τον Πάρντο, είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας και του πέναλτι. Ας αμφισβητήσει οποιοσδήποτε αυτό που λέω. Δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε. Διαιτήτευσε ένας από του καλύτερους και είδαμε αυτή τη φάση. Έβγαζε μάτια!».

* Ακολούθησαν δηλώσεις του μέλους της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, Τάκη Αντωνίου που εκφράζει επίσης παράπονα για τη διαιτησία.

«Παράπονα υπάρχουν μόνο από το ΑΠΟΕΛ. Γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τα 19 πέναλτι που μας δόθηκαν μέχρι τώρα σε ποιο αριθμό θα φτάσουν αν ξαναδεί κάποιος τις φάσεις. Επικαλούμαι ολόκληρα ενενηντάλεπτα, τέσσερα πέναλτι που δεν μας δόθηκαν και η στάση του διαιτητή ήταν πως δεν ήθελε να φανεί δίκαιος».

* Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία:

«Η ομάδα μας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της, για τον τρόπο που λειτούργησε μέσα στο γήπεδο, ο άρχοντας του σημερινού παιγνιδιού. Φαίνεται ότι η στάση χαμηλών τόνων που κρατήσαμε στις απανωτές προκλήσεις που δεχθήκαμε από την Ανόρθωση, αγνοώντας τις κενού περιεχομένου ανακοινώσεις, πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Με όπλα μας το πάθος μας και την αξία των παικτών μας και την συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου μας, τον οποίο ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά στο ντέρμπι, συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθεια μας.

Στην επόμενη τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα εξετάσουμε κατά πόσο, ο μη καταλογισμός τεσσάρων πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ αποτελεί επαρκή λόγο για να αλλάξουμε την στάση μας ως αναφορά την καταγγελία του διαιτητή».

* Η ανακοίνωση της Ανόρθωση για τη διαιτησία:

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου σε απάντηση των όλων όσων λέχθηκαν από παράγοντα του ΑΠΟΕΛ αλλά και δια επίσημης ανακοίνωσης του σωματείου της Λευκωσίας επιθυμεί να τονίσει ότι απόν αντρέπεται ο κόσμος ούλλος εν δικός του, πραγματικά όμως.

Ο ΑΠΟΕΛ ακολουθεί την προσφιλή του τακτική που δεν είναι μόνο φετινή σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τα σφυρίγματα που διαχρονικά παίρνει. Δεν είναι για την Ανόρθωση που φωνάζουν ακόμη και για τελικούς κυπέλλων, δεν είναι για την Ανόρθωση που ομάδες ακόμα και σε ντέρμπι πανηγυρίζουν όταν καταφέρουν να τελειώσουν τα παιγνίδια με 11 ποδοσφαιριστές, δεν είναι για την Ανόρθωση που μιλούν για κατεστημένα και παράγκες. Ο φίλαθλος κόσμος, ανεξαρτήτως σωματειακής τοποθέτησης βλέπει, ακούει και κρίνει τον καθένα από εμάς και ήδη γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει και φέτος αλλά και παλαιότερα».


* Γραπτή δήλωση του εκπρόσωπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πανίκου Χατζηλιασή.

«Οι Ανορθωσιάτες έχουν επιλεκτική μνήμη. Γι΄αυτούς τα πρωταθλήματα αρχίζουν την 18η αγωνιστική. Είναι οι πρωταθλητές της μεροληψίας....επαγγελματίες δημαγωγοί. Ευτυχώς μας βλέπουν...Όλοι μας ζηλεύουν και μας μιμούνται. Οι ΑΠΟΕΛίστες είναι εκ φύσεως ανώτεροι.

Δεν αποπροσανατολίζονται με αστείες ανακοινώσεις. Δεν έχουμε πρόθεση να τους δώσουμε το φιλί της ζωής. Η πρωτόγνωρη αφοσίωση και η αγάπη των φίλων της ομάδας μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Ασπίδα μας ο τεράστιος πορτοκαλί κόσμος... Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο γιατί εκεί κερδίζονται οι τίτλοι...»


Σημερινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Με λύπη διαβάσαμε την απαντητική ανακοίνωση της Ανόρθωσης, η οποία επιβεβαιώνει τα όσα δηλώσαμε ψες.

Το χαμηλού επιπέδου περιεχόμενο της, είναι ανάξιο σχολιασμού και καταδεικνύει την απόγνωση του συντάκτη της που ψάχνει συμμαχίες στα play-offs για να σώσει τη σεζόν».


* Σημερινή ανακοίνωση Ανόρθωσης:

«Οι αποελίστες είναι εκ φύσεως ανώτεροι». Για αυτή και μόνο την φράση αποφασίσαμε να σχολιάσουμε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ αλλιώς δεν θα μπαίναμε στο κόπο καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν.

Εμείς ως Ανόρθωση δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ανώτερους ούτε βέβαια και κατώτερους. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και γενικά όλους ανεξαιρέτως τους οπαδούς. Η κάθε ομάδα έχει την δική της ιστορία και τα δικά της πιστεύω.

Η υπό αναφορά φράση είναι επιεικώς απαράδεκτα ρατσιστική και παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα με γνωστά αποτελέσματα.

Ίσως αυτή η «ανωτερότητα» είναι που επιτρέπει σε κάποιους να ισχυρίζονται ότι είχαν 4-5 πέναλτι στο μεταξύ μας παιγνίδι.

Ίσως αυτή η «ανωτερότητα» είναι που τους επιτρέπει να μην μπορούν να δουν και να παραδεχθούν το πέναλτι-κόκκινη του Οκκά που θα πρέπει πλέον να διδάσκεται σε σεμινάρια διαιτησίας.

Ίσως αυτή η «ανωτερότητα» είναι που τους επιτρέπει να πιστεύουν ότι η δίκαιη αντιμετώπιση είναι στα ποσοστά μεταξύ του 70-30 και του 80-20.

Ίσως αυτή η «ανωτερότητα» που επέτρεψε να τονίζουν ότι «θα το πάρουμε με το έτσι και το θέλω»

Ίσως αυτή η «ανωτερότητα» είναι που δεν τους επιτρέπει να διαβάσουν τις «κενού περιεχόμενου ανακοινώσεις μας» όταν αναφέραμε ότι την 26η αγωνιστική δίκαια χάσαμε στο μεταξύ μας ντέρμπι και δεν έχουμε κανένα παράπονο από την διαιτησία.

Ίσως αυτή η «ανωτερότητα» δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν ότι έχασαν ποδοσφαιριστή από κίτρινες κάρτες (!!!) την 28η αγωνιστική καθώς οι δύο παίκτες τους που δέχθηκαν κάρτα την 24η αγωνιστική ήταν κατά επιλογή τους για να μην αγωνιστούν στο παιγνίδι με την υποβιβασμένη Πάφο. Την ίδια ώρα η Ανόρθωση πλήρωνε την «κατωτερότητα» της φτάνοντας στο σημείο να απουσιάζουν μέχρι και επτά ποδοσφαιριστές μας την ίδια αγωνιστική δεχόμενη κίτρινες και κόκκινες κάρτες που εσείς δεν θα αντικρίσετε λόγω «ανωτερότητας» ούτε στα 3 επόμενα πρωταθλήματα μαζί. Αυτό καταδεικνύει η ιστορία, τα στατιστικά και οι αριθμοί φωνάζουν.

Είναι και άλλα πολλά που καταδεικνύουν την «ανωτερότητα» αλλά αυτά αρκούν για να κατανοήσουν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι.

Υ.Γ. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις και να υπερασπιστείς εαυτόν ρίχνεις μία ατάκα του στυλ «ανάξια σχολιασμού» και πιστεύεις ότι ξόφλησες αλλά ο κόσμος κύριοι βίωσε καταστάσεις και πλέον γνωρίζει πολύ καλά.

Υ.Γ.1 Χατζηλιασή αν τύχει και στο δρόμο βρεις καμιά προτομή του Γρ.Αυξεντίου, του Κ.Μάτση, του Αντ. Παπαδόπουλου και όχι μόνο, «δικαιούσαι» να σταθείς αγέρωχος απέναντι τους και να φροντοφωνάξεις… «είμαι εκ φύσεως ανώτερος σας».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NewsIt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανόρθωση: Όσο ζει… ελπίζει

ΑΠΟΕΛ: Ένα βήμα πιο κοντά στο τίτλο!

Δεν λέει να τελειώσει το πρωτάθλημα- Στο μηδέν έμειναν ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση (δηλώσεις)

Η τρίτη...είναι του νοικοκύρη - Στη τρίτη θέση η Ομόνοια με το 0-2 επί της ΑΕΚ (δηλώσεις)

"Γαλαζοκίτρινο" το λεμεσιανό ντέρμπι / Κλείδωσε τη 5η θέση η ΑΕΛ (δηλώσεις)

Πέρασε 7η η Δόξα με το 1-0 επί της Ε.Ν.Π. (δηλώσεις)

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Οπαδοί της Ομόνοιας έβαλαν φωτιά στο Μακάρειο [vid]
  2. ΑΠΟΕΛ: Στους «8» του Κυπέλλου με σόου Ντελατόρε [vid]
  3. ΑΠΟΕΛ: Η απάντηση Δώνη για ενδιαφέρον της Αλ Αχλί
  4. ΑΠΟΕΛ: Πρόστιμο σε Δώνη για δηλώσεις με Πάφο
  5. Ομόνοια: Η απόφαση για τη διαιτησία με ΑΠΟΕΛ
  6. Απίστευτο τρολάρισμα Σίλντενφελντ: «Ουπς, ένα δόντι λιγότερο!» [pic]