What's hot? ΧΑΡΙΡΙ· ΦΑΙΔΩΝΟΣ· C STAR· ΜΙΣΘΟΣ·

INFO

24.04.2013 | 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 24.04.2013 | 18:46

Ομόνοια: Διευκρινίζει για την υπόθεση Οκκά (τα νέα της προπόνησης)

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το νομικό τμήμα της Ομόνοιας, διευκρινίζει τα πράματα ως έχουν, σχετικά με την υπόθεση Γιάννου Οκκά. Μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης ακολούθησε ο Λεάντρο.

Aναφορικά με την υπόθεση Οκκά το σωματείο επιθυμεί να ενημερώσει για τα ακόλουθα:

Το σωματείο έχει υποβάλει σχετική αίτηση στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της ΚΟΠ (ΕΕΔ) για καθορισμό ποσού περιοδικών πληρωμών με βάση το Κανονισμό. Η αίτηση έγινε με επιφύλαξη του δικαιώματος του σωματείου να απευθυνθεί σε άλλα αρμόδια σώματα σε ότι αφορά την καταδίκη και το ύψος του ποσού. Μεταξύ του σωματείου και του ποδοσφαιριστή υπάρχει διαφορά σε ότι αφορά το ύψος της περιοδικής πληρωμής.

Ήδη ο πρόεδρος της ΕΕΔ έδωσε οδηγίες για καταχώριση γραπτής μαρτυρίας από το σωματείο δηλαδή στοιχεία που να δικαιολογούν τη θέση του σωματείου ως προς το ποσό που πρότεινε ότι μπορεί να καταβάλλει στο ποδοσφαιριστή. Τελικός κριτής θα είναι η ΕΕΔ.

Στο μεταξύ το σωματείο, όπως εξάλλου είχε εξαγγελθεί, έχει πολύ πρόσφατα, καταχωρίσει αγωγή κατά του Ι. Οκκά και άλλων προσώπων, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επιζητώντας θεραπείες σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην ΚΟΠ, την γνησιότητα των στοιχείων που δηλώθηκαν ως εισοδήματα από το ποδοσφαιριστή στη Ανόρθωση, τον ρόλο άλλων προσώπων κ.ο.κ. Επειδή το ζήτημα βρίσκεται πλέον ενώπιον της Δικαιοσύνης το σωματείο δεν επιθυμεί να επισέλθει σε λεπτομέρειες ούτε να σχολιάσει περαιτέρω.

Επίσης το σωματείο τονίζει ότι οποιαδήποτε δημοσιεύματα για το θέμα τα οποία δεν εκδίδονται από το ίδιο το σωματείο δεν το εκφράζουν ούτε συνεπάγεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο ότι υιοθετούνται από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το σωματείο παρά τη διαφωνία που έχει με την άλλη πλευρά σέβεται πλήρως το δικαίωμα της να διατηρεί τις θέσεις της και να διεκδικεί αυτό που νομίζει ότι δικαιούται. Αυτή η σοβαρή διαφωνία θα επιλυθεί σε όλες της τις εκφάνσεις από τα αρμόδια σώματα.

Το σωματείο δεν επιθυμεί οποιουδήποτε είδους αντιπαράθεση για το θέμα και καλεί τον κόσμο του, παρά τη δικαιολογημένη πικρία που αισθάνεται, σε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Νομικό τμήμα

Νέα της προπόνησης:

Ο Λεάντρο ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης, ενώ ο Ζοάο Άλβες θα ακολουθήσει για το επόμενο χρονικό διάστημα ειδικό πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής.

Διαβάστε επίσης:

Καρυπίδης: "Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια"

Η θέση της ΚΟΠ στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για αναγνώριση του πρωταθλήματος 1974/75

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα μετά από 8 χρόνια! (video)

Προαγγελία: Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης

O διεθνής Τύπος για την ήττα της Μπάρτσα

Πετόσφαιρα Γυναικών: Πρόκριση για τον Απόλλωνα

Πάρτι της Γιουνάιτεντ σε... μπλε ταξί

Ανόρθωση: Άρχισε η προπώληση με Ομόνοια
 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Το συγγνώμη φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ στον ελληνικό λαό για το φιλο-χουντικό πανό για το Πολυτεχνείο
  2. Υπόθεση τέως Υπαρχηγού Αστυνομίας: Νομικό ερώτημα στο Ανώτατο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας
  3. Τράπεζα Κύπρου: Δίωρη στάση εργασίας στο Τμήμα Αναδιαρθρώσεων
  4. Ανόρθωση: Συγκάτοικος στην κορυφή [vid]
  5. Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Πετροπόλεμος, βανδαλισμοί και 7 τραυματίες αστυνομικοί
  6. Απέναντι στον Ερμή δοκιμάζεται σήμερα η Ανόρθωση