Συλλήψεις στη Βουλή – Προηγήθηκε πετροβολισμός (VIDEO)

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον εσωτερικό χώρο της Βουλής, μετά που διαδηλωτές έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, με στόχο την παρεμπόδιση των οχημάτων των βουλευτών να εξέλθουν του χώρου. Δημιουργήθηκε πανικός και ένταση όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους απομακρύνουν.  

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας της Ολομέλειας που υπερψηφίστηκε οριακά το Μνημόνιο, διαδραματίστηκαν επεισόδια στο προαύλιο της Βουλής. 

Διαδηλωτές κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθουν εντός του περίγυρου της Βουλής για να παρεμποδίσουν τους βουλευτές να εξέλθουν του κτιρίου.

Μάλιστα ένας εξ’ αυτών κατάφερε να εισβάλει στον εσωτερικό χώρο της Βουλής. Μετά από παρέμβαση ενισχυμένης αστυνομικής δύναμης απομακρύνθηκαν οι διαδηλωτές έτσι ώστε να εξέλθουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι βουλευτές.

Όπως μεταδίδει ο αστυνομικός μας συντάκτης Δημήτρης Ιωάννου, κατά τις συμπλοκές μερίδα διαδηλωτών άρχισαν να πετροβολούν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ακολούθως προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Λίγο νωρίτερα στέλεχος της Αστυνομικής Δύναμης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι. 

Δείτε το βίντεο με τις συλλήψεις