What's hot? ΑΟΖ· ΚΥΠΡΙΑΚΟ· ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ· ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ·

INFO

03.05.2013 | 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 03.05.2013 | 16:01

Χρήσιμες συμβουλές για την αγορά και το βάψιμο των αυγών και του οβελία

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Το Πάσχα βρίσκεται πλέον, προ των πυλών. Οι νηστεία των 40 ημερών που έχει αποτοξινώσει και καθαρίσει το κορμί μας από τις τοξίνες, θα δώσει την Κυριακή του Πάσχα, τη θέση της, στο αδυσώπητο φαγοπότι και την μέχρι εξαντλήσεως μάχη με την μαγειρίτσα και τον οβελία. 

Πως όμως θα διαλέξουμε το καλύτερο για την υγεία μας αρνάκι; Ποια είναι η πιο σωστή επιλογή για το στομάχι μας; πως θα αποφύγουμε τις δηλητηριάσεις;

Οι παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες τις ημέρες του Πάσχα μας οδηγούν σε αγορά και κατανάλωση κυρίως φρέσκων, μη τυποποιημένων προϊόντων. Η σωστή επιλογή τους και η προσεκτική διαχείριση στο σπίτι, π.χ. μαγείρεμα, συντήρηση, βοηθούν στη διατήρηση των πλεονεκτημάτων της παραδοσιακής μας διατροφής αλλά και στην αποφυγή των αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία μας. 

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Δεκαπενταύγουστος: Το Πάσχα του Καλοκαιριού
  2. Κυπριακό: «Πάσα» Έιντε στους ηγέτες για ανάσταση συνομιλιών [vid]
  3. Μην κάνετε λάθος με τα αυγά στο μαγείρεμα – Ο υγιεινός τρόπος να τα τρώτε
  4. «Έλουσαν» με αυγά τη Μαρίν Λε Πεν! [vids]
  5. Πόσες φορές εμφανίσθηκε ο Χριστός μετά την Ανάστασή Του και σε ποιους
  6. Χρύσανθος Τσουρούλλης - Έμιλυ Γιολίτη: Ξένοιαστες διακοπές στον Πρωταρά! (ΦΩΤΟ)