What's hot? ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ· ΑΠΟΕΛ· ΣΙΣΙ· ΜΑΝΔΡΑ·

INFO

03.05.2013 | 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 03.05.2013 | 16:01

Χρήσιμες συμβουλές για την αγορά και το βάψιμο των αυγών και του οβελία

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Το Πάσχα βρίσκεται πλέον, προ των πυλών. Οι νηστεία των 40 ημερών που έχει αποτοξινώσει και καθαρίσει το κορμί μας από τις τοξίνες, θα δώσει την Κυριακή του Πάσχα, τη θέση της, στο αδυσώπητο φαγοπότι και την μέχρι εξαντλήσεως μάχη με την μαγειρίτσα και τον οβελία. 

Πως όμως θα διαλέξουμε το καλύτερο για την υγεία μας αρνάκι; Ποια είναι η πιο σωστή επιλογή για το στομάχι μας; πως θα αποφύγουμε τις δηλητηριάσεις;

Οι παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες τις ημέρες του Πάσχα μας οδηγούν σε αγορά και κατανάλωση κυρίως φρέσκων, μη τυποποιημένων προϊόντων. Η σωστή επιλογή τους και η προσεκτική διαχείριση στο σπίτι, π.χ. μαγείρεμα, συντήρηση, βοηθούν στη διατήρηση των πλεονεκτημάτων της παραδοσιακής μας διατροφής αλλά και στην αποφυγή των αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία μας. 

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Πυκνώνει το μυστήριο για τους κατοίκους της Νήσου του Πάσχα!
  2. Μεταλλαγμένες κότες κάνουν αυγά γεμάτα με αντικαρκινικά φάρμακα! [vid]
  3. Εντυπωσιακό βίντεο! Kύπριος γητευτής φιδιών ανοίγει τα αυγά ενός πύθωνα
  4. Αυτές τις τροφές δεν τις τρώμε ΠΟΤΕ μετά την ημερομηνία λήξης!
  5. Δεκαπενταύγουστος: Το Πάσχα του Καλοκαιριού
  6. Κυπριακό: «Πάσα» Έιντε στους ηγέτες για ανάσταση συνομιλιών [vid]