What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ· ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ·

INFO

13.05.2013 | 23:41
Τελευταία ενημέρωση: 13.05.2013 | 23:49

Μάθετε για τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτήν τη βδομάδα!

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα που θα φέρει την έκπληξη... Μπορεί να είναι αυτές οι μέρες που θα φέρουν αυτό που καρτερείς... ε; Τι λες; Τι λένε τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Σε απασχολούν έντονα τόσο το ερωτικό σου μέλλον, όσο και η επαγγελματική σου συνέχεια. Και οι δύο τομείς αυτοί συνεχίζουν να επηρεάζονται και να αλλάζουν κάτω από το βάρος της θέσης του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Πάντως, στις διαφορές σου με τα άτομα της δουλειάς σου ή με τα άτομα της οικογένειάς σου μπορείς να αναπτύξεις τα σωστά επιχειρήματα από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, ενώ σε κάποιο ερωτικό πρόβλημα που σε απασχόλησε πρόσφατα μπορείς τώρα να βρεις τη λύση, τη χαμένη στοργή ή και μια νέα μορφή αφοσίωσης. Έτσι λοιπόν, για όσο διάστημα δέχεσαι την εύνοια του πλανήτη της επικοινωνίας, φρόντισε να το απολαύσεις στο έπακρο και να βάλεις τις βάσεις για τα μελλοντικά σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε... συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που ψάχνεις θα βρεθεί σύντομα!

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.



ΤΑΥΡΟΣ
Η εργασία εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό άγχος της καθημερινότητάς σου και αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, κάποιες αλλαγές στον ουράνιο θόλο, όπως η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από την Τετάρτη και μετά, δείχνουν πως θα υπάρξει κάποια προοπτική βελτίωσης, αλλά και σημαντική αύξηση του παράγοντα της τύχης, τόσο στις αισθηματικές σου υποθέσεις όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Στα επαγγελματικά σου, ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα ή για την εξομάλυνση κάποιων αντιξοοτήτων.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι εδώ για να σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είναι σίγουρο πως η εύνοια των πλανητών θα σε οδηγήσει αυτήν την εβδομάδα σε μια καλή γνωριμία. Αξιοποίησέ τη!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι στο πρόγραμμα και για αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τον Ερμή, ο οποίος μεσοβδόμαδα στους Διδύμους σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, με την παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου, σου δίνεται η ευκαιρία να καλύψεις κάποια ανάγκη σου ή να διευθετήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο Tlife!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζώδια: Όλα για τα ερωτικά-επαγγελματικά της ερχόμενης εβδομάδας!

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα;





   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Ζώδια γάμος: Με ποιους παντρεύονται συχνότερα και με ποιους χωρίζουν
  2. Ποιά είναι τα κορίτσια του ζωδιακού που κάνουν το πιο kinky sex;
  3. Ανατριχιάζουν οι αρρωστημένες «ορέξεις» της λειτουργού σχολείου! Το ανήλικο «δόλωμα» που διέγειρε ερωτικά τον σύζυγό της
  4. EBRD: Αναβάθμισε τις προβλέψεις της για την κυπριακή οικονομία
  5. Η Ισπανία υποβαθμίζει τις οικονομικές προβλέψεις ελέω Καταλονίας
  6. Ερωτύλος στρατηγός έστελνε ακατάλληλα μηνύματα στη σύζυγο στρατιώτη