What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ· ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ·

INFO

22.05.2013 | 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 22.05.2013 | 15:41

ΑΠΟΕΛ: Τοποθετούνται οι οργανωμένοι για τα διοικητικά

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Οι «πορτοκαλί» με μακροσκελή ανακοίνωσή τους, αναφέρονται στις διοικητικές εξελίξεις του σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάθε χρόνο και αφού φτάσει ο καιρός για την πραγματοποίηση της ΓΣ της εταιρίας παρατηρούμε την ανακύκλωση δηλώσεων και τοποθετήσεων από διάφορους καλοθελητές και μη.

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ και αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στα διοικητικά της εταιρίας είμαστε υπόχρεοι να τοποθετηθούμε.

Με έκπληξη ακούσαμε τον εκπρόσωπο τύπου της εταιρίας Τάκη Αντωνίου να δηλώνει ότι το ΔΣ ήταν είναι και παραμένει ενωμένο αρνούμενος οποιεσδήποτε συγκρούσεις μεταξύ των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου.

Εμείς με τη σειρά μας διερωτόμαστε και εκφράζουμε την πιο κάτω εύλογη απορία: Πώς γίνεται σε ένα συμβούλιο το οποίο κατά τα τελευταία 5.5 χρόνια πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα, και με παρουσία 2 φορές στους ομίλους του Champions League, πέραν των μισών μελών του να υποβάλλουν παραίτηση;

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι στο ΔΣ της εταιρίας η κατάσταση δεν είναι όπως την παρουσιάζει ο σεβαστός Κύριος Τάκης Αντωνίου του οποίου κατανοούμε πλήρως τη θέση για να παρουσιάσει τα πάντα όμορφα, ωραία και αρμονικά.

Το τραγελαφικό και το επικίνδυνο της όλης υπόθεσης όμως είναι πως όσα διάφορα βγαίνουν κατά τακτικούς καιρούς στην επιφάνεια είναι από τα ίδια τα μέλη της διοίκησης.

Γνωρίζουμε ότι στο ΔΣ της εταιρίας τα τελευταία χρόνια υπήρχαν δύο μέτωπα, και αντί κάποιοι να υπηρετούν τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ προτιμούσαν να κατηγορούν και να υποσκάπτουν ο ένας τον άλλο αδιαφορώντας παντελώς πως με αυτές τους τις ενέργειες ζημίωναν και πλήγωναν ανεπανόρθωτα το ΑΠΟΕΛ όλων μας.

Επιπρόσθετα, και ακόμη ένα ανησυχητικό στοιχείο είναι το γεγονός πως αυτό το «παιχνίδι» συμμετείχαν και «οπαδικές» ιστοσελίδες του ΑΠΟΕΛ που εξυπηρετούσαν και καθοδηγούνταν από κάποιους που συμμετείχαν στη διοίκηση. Στο τέλος της μέρας αυτό που πραγματικά συνέβαινε ήταν αυτές οι ιστοσελίδες να αραδιάζουν ασύστολα «πληροφόρηση» όπως τους την παρουσίαζαν οι «δικοί» τους στο ΔΣ με αποτέλεσμα να προκαλούν σύγχυση και πανικό και κατ’ επέκταση να σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ του κόσμου του ΑΠΟΕΛ.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό οπαδικες ιστοσελίδες να αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους, με απώτερο σκοπό πάντοτε το προσωπικό κέρδος. Εκεί οδηγεί η κατάντια κάποιων κύριων που καπηλεύονται το όνομα του ΑΠΟΕΛ στο βωμό του χρήματος, αδιαφορώντας παντελώς για το γενικό κακό που σπέρνουν στις τάξεις του Θρύλου!

Έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα χωρίς ωστόσο να θέλουμε να επεκταθούμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζουν όσοι λειτουργούν οπαδικές ιστοσελίδες του ΑΠΟΕΛ είναι πως απώτερος σκοπός τους θα έπρεπε να είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας μας και όχι των συμφερόντων κάποιων συγκεκριμένων ατόμων αλλά ούτε και των τραπεζικών τους λογαριασμών. Αν νομίζουν ότι έχουν πάρει τόση δύναμη που τους επιτρέπει να κάνουν του κεφαλιού τους και κατ’ επέκταση να ζημιώνουν το ΑΠΟΕΛ χωρίς κόστος… τους προειδοποιούμε ότι θα βρεθούμε απέναντι τους και αυτό δεν θα είναι πίσω από τις οθόνες ενός υπολογιστή!

Επανερχόμενοι στα του ΔΣ της εταιρείας θεωρούμε ότι μετά τις παραιτήσεις του Προέδρου της Εταιρίας Φοίβου Ερωτοκρίτου, αντιπροέδρου Γιώργου Γεωργίου και Αντρέα Σπυρίδη έπρεπε όλοι όσοι παρέμειναν στο συμβούλιο να πράξουν το ίδιο και όχι να εκλιπαρούν για στήριξη τους διάφορους μεγαλομετόχους με σκοπό την επανεκλογή στο νέο ΔΣ.

Όσο για την επιτροπή προγραμματισμού είναι αδιανόητο η τριμελής αυτή επιτροπή χωρίς να ερευνήσει την κατοχή του διπλώματος UEFA Pro να υποπίπτει σε τέτοιο σοβαρό λάθος όπως έγινε με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Πέδρο Εμάνουελ. Εκτιμούμε πως και αυτή η ίδια η επιτροπή μετά και από αυτή την εξέλιξη θα έπρεπε να υποβάλει την παραίτηση της άμεσα…

Παρ’ όλα αυτά όμως κανένας δεν φαίνεται να αναλαμβάνει τις ευθύνες του μιας και η καρέκλα του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ είναι πέρα για πέρα ευεργετική. Η δικαιολογία ότι θα αφηνόταν το ΑΠΟΕΛ ακέφαλο δεν ευσταθεί από τη στιγμή που στις 27/05 έχει ορισθεί η ΓΣ κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκλεγεί το νέο ΔΣ.

Από την μέρα που ο Πρόεδρος και άλλα μέλη του ΔΣ της εταιρίας δήλωσαν πως αποχωρούν άρχισαν τα γνωστά σενάρια, με τους ίδιους πρωταγωνιστές που μια ζωή θέλουν να ελέγχουν τα διοικητικά της εταιρίας. Τα ίδια σχεδόν πάντα άτομα που στις γενικές συνελεύσεις προωθούν μόνο συγκεκριμένα άτομα της αρεσκείας τους, με βάση όμως τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα πρώτα βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Έχουμε κουραστεί με αυτά που ακούμε τόσο εμείς ως Σύνδεσμος αλλά και όλος ο υπόλοιπος αγνός ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος. Ως Σύνδεσμος δείξαμε πολλάκις στο παρελθόν την αντίθεση μας για διάφορα θέματα που αφορούν το τρόπο λειτουργίας της εταιρίας αντιδρώντας όταν και οπού διαφωνούσαμε χωρίς να καθοδηγηθούμε ποτε από το παρασκήνιο και με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας μας.

Είναι λυπηρό μια ομάδα η ο οποία από το 2000 πανηγύρισε 5 τίτλους Πρωταθλητή, 2 τίτλους Κυπελλούχου, 5 Super Cup και που 2 φορές βρέθηκε στου ομίλους του Champions League να ξεκινά πάλι από το μηδέν. Οι απόρροιες των κακών οικονομικών συμφωνιών και άλλων λαθών, όλων ανεξαιρέτων των προηγούμενων διοικήσεων, δεν «άφησαν» το ΑΠΟΕΛ μας να βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε να ήταν σήμερα.

Τέλος δηλώνουμε την ικανοποίηση μας όσον άφορα τη δήλωση ενδιαφέροντος για εμπλοκή στα διοικητικά της εταιρίας από νέα πρόσωπα. Είμαστε κάθετα εναντίων στην ανακύκλωση ατόμων που στο παρελθόν απέτυχαν να φέρουν την αποστολή τους εις πέρα. Στόχος μας θα πρέπει να είναι η αναγέννηση του ΑΠΟΕΛ και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από άτομα που έχουν καταρτισμένο πλάνο επιτυχιών και διαχείρισης, αλλά παράλληλα και όραμα για το μέλλον αντάξιο του εκτοπίσματος του Θρύλου.

Σαν Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας, έχουμε ξεκινήσει ήδη και εμείς την αξιολόγηση της περασμένης πλέων αγωνιστικής περιόδου και αφού προβούμε στην αυτοκριτική μας θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε λάθη και παραλήψεις τις οποίες θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε ούτως ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη νέα χρονιά.

Υγ. Διερωτόμαστε πότε επιτέλους η μεγαλομέτοχος εταιρία LTV θα εξοφλήσει τις 800.000 που οφείλει στο ΑΠΟΕΛ. Ελπίζουμε αυτό να γίνει πριν τη ΓΣ…

Υγ. 1 Καλούμε όλα μας τα μέλη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/05 και ώρα 18:00 στον Κεντρικό Σύνδεσμο κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προσφορά του στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NewsIt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΕΛ: Θρύλε που το πάς;


Τελικός Κυπέλλου: Θα έχει διάρκεια περισσότερο από 90λεπτά…

Τελικός Κυπέλλου: Θα το «σηκώσει» αυτός που το θέλει περισσότερο

Αποκλειστικό: Που έκρυβαν τις κροτίδες οι οπαδοί στο «Τσίρειο» - ΦΩΤΟ

Τελικός Κυπέλλου ώρα μηδέν! ΦΩΤΟ από το «Τσίρειο» στάδιο

ΑΕΛ - Απόλλων: Τι δήλωσαν οι πρόεδροι λίγο πριν τον τελικό

«Κύπελλο - Κύπελλο» ΑΕΛ - Απόλλων σε ένα παιχνίδι γιορτή!

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Νέα τοποθέτηση της Αστυνομίας μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ για τα θλιβερά επεισόδια με ΑΠΟΕΛ
  2. Μαλάς: Task force και εθνική στρατηγική κατά βίας στα γήπεδα - «Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»
  3. Πρόεδρος ΚΟΑ: Επιτηρητές ασφαλείας έκαναν πως δεν έβλεπαν τι έμπαινε στο Τσίρειο - Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι!
  4. ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ - «Τα βάζει» με το ball boy: «Προκλητικός! Έπιανε τα γεννητικά του όργανα»
  5. Επεισόδια ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ: Η θέση της Αστυνομίας
  6. ΑΠΟΕΛ: «Ώρα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη»