What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ· ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ· ΚΟΜΑΝΤΟΣ·

INFO

Τελευταία ενημέρωση: 02.01.2014 | 20:58

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014! Πως θα είναι ο καινούριος χρόνος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Το 2014 είναι εδώ και φυσικά οι ετήσιες προβλέψεις...

Τι λέει το ζώδιό σου και ο ωροσκόπος σου; Πως θα κινηθεί ο καινούριος χρόνος σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ

Το 2013 σε υποχρέωσε να αντιμετωπίσεις νέες καταστάσεις και γεγονότα σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σου και το 2014 συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος. Καταρχήν πρέπει να μετριάσεις τον παρορμητισμό σου και να ενισχύσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου.

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου η επαγγελματική και κοινωνική σου καταξίωση, όπως και η προστασία αυτών που αγαπάς αλλά και αυτών που έχεις κατακτήσει και σου ανήκουν, κρίνονται σε μεγάλο βαθμό για το αν θα παραμείνουν ως έχουν ή όχι, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι, τόσο από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή το Φεβρουάριο, όσο και λόγω της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου Άρη στον Ζυγό από 2 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαΐου. Σε καμία περίπτωση μην κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις επιπόλαια. Ακόμη και το δίκιο σου, να το διεκδικείς με υπομονή και διαλλακτικότητα. Άλλωστε, ο Δίας που θα εξακολουθήσει να κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 16 Ιουλίου, θα είναι σταθερά στο πλευρό σου, έτσι που ακόμα και στη μεγαλύτερη δυσκολία να παρεμβαίνει βοηθητικά. Πιθανώς αυτήν την εποχή να αντιμετωπίσεις γεγονότα που θα σε βγάλουν λίγο έξω από την ρουτίνα σου και θα σε αποδιοργανώσουν αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και μάθε από τα λάθη και τα πάθη σου.

Από τα μέσα καλοκαιριού μέχρι τα τέλη του χρόνου, τα πράγματα θα τρέξουν πιο γρήγορα στη ζωή σου και παρόλο που ο Ουρανός από το ζώδιό σου θα κινείται ανάδρομα, ίσως πάρεις οριστικές αποφάσεις για τη ζωή σου, ίσως να αλλάξεις πόστο ή χώρο εργασίας ή ακόμα και διαμονή. Ίσως επίσης να πάρεις την απόφαση να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά τα χρέη σου, την αγοραπωλησία κάποιου σπιτιού ή κάποιου άλλου χώρου ή ακινήτου. Για μπερδεμένα θέματα και καταστάσεις που μπορούν να περιμένουν, θα καταφέρεις να ενεργήσεις με μεγαλύτερη σιγουριά και μέσα σε καλύτερες συνθήκες από το Φθινόπωρο και μετά.

Ιδιαίτερη προσοχή επιβάλλεται εκ μέρους σου στις αρχές του Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί και η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, η οποία έχει έντονο παρασκηνιακό, κρυφό και μυστικό χαρακτήρα και αυτό σημαίνει ότι μυστικά και ντοκουμέντα αποκαλύπτονται. Αν εσύ έχεις κάποια που μπορεί να σε εκθέσουν. Προφύλαξέ τα καλύτερα και μην διακινδυνεύεις τις σταθερές σχέσεις στη ζωή σου. Το τέλος της χρονιάς, με τον Άρη να κινείται στον Υδροχόο και τον Κρόνο να μετακινείται στον Τοξότη, θα σου χαρίσει έναν πιο αισιόδοξο αέρα να ονειρευτείς το 2015, αλλά και να βάλεις τις βάσεις για ένα πιο σταθερό αύριο στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Ο Άρης από τον προηγούμενο χρόνο εξακολουθεί να κινείται στον Ζυγό και έτσι ο χρόνος ξεκινά με αρκετές ελπίδες αναγέννησης της αισθηματικής σου ζωής, γεγονός όμως που θα διαρκέσει λίγο, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του, από τις 2 Μαρτίου και μετά. Εκμεταλλεύσου λοιπόν το πρώτο δίμηνο του έτους για να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου αλλά και για να προβείς σε σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στην ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Οι singles βγείτε όσο το δυνατόν περισσότερο και πάρτε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

Το τοπίο θα αρχίζει να αλλάζει σταδιακά από τα μέσα Ιουλίου και μετά που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα, στις 16 Ιουλίου, και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές με τις σχέσεις σας αλλά και με τις απρόσμενες γνωριμίες που θα εμφανιστούν, με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν. Οι δεσμευμένες μπορεί μεν να έχετε ευχάριστες στιγμές, αλλά δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια που θα θολώνουν την ατμόσφαιρα. Είναι πολύ πιθανό να εκφραστούν παράπονα από τον σύντροφό σας και να χρειαστεί να δείξετε περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως, ώστε να τα αντιμετωπίσετε. Να ξέρετε ότι οι απαιτήσεις του συντρόφου σας δεν θα είναι παράλογες, απλώς εσείς αυτή τη χρονική περίοδο θα είστε λίγο χαμένες με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και δεν θα δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Το Φθινόπωρο όσοι από εσάς σκέφτεστε να επισημοποιήσετε μία μακροχρόνια σχέση σας αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να το κάνετε. Οι singles θα έχετε πολλές πιθανότητες να συναντηθείτε με το έτερον σας ήμισυ, μέσα σε κάποια φιλική συγκέντρωση ή στο ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Η επιρροή του Άρη, που είναι και ο πλανήτης σου, θα προκαλέσει μαχητικό κλίμα έντονων αντιδράσεων στον τομέα της εργασίας σου, πλήττοντας περισσότερο σχέσεις με συνεργάτες και τον επαγγελματικό σου περίγυρο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Άνοιξης. Το εν λόγω διάστημα, μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις, πιέσεις και νεύρα στο χώρο της εργασίας σου, αλλά αν παραμείνεις συγκεντρωμένη και συγκροτημένη στα προγράμματά σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις πλήρως στις υποχρεώσεις σου.

Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα μεταβεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα πραγματοποιήσεις πιο εύκολα στόχους και ιδέες, που θα προωθήσουν μελλοντικά την επαγγελματική σου καριέρα. Τον Οκτώβριο φρόντισε να χειριστείς τις καταστάσεις με ιδιαίτερη διπλωματία, διότι υπάρχει κίνδυνος οδυνηρών ρήξεων με στους συνεργάτες σου.

Στα οικονομικά σου, εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές θα συμβάλλουν σημαντικά στη μελλοντική εξέλιξη τους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους ίσως χρειαστεί να κάνεις ιδιαίτερες υποχωρήσεις, για να μειώσεις ουσιαστικά κάποιες οφειλές που θα προκύψουν, με θέματα φορολογικών και δανείων. Εφαρμόζοντας τις απαραίτητες στρατηγικές από την πλευρά σου προς τα μέσα του τρίτου τριμήνου του έτους, μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, είναι κατάλληλη περίοδος για να εισπράξεις οφειλές από τρίτους, ενώ ίσως πετύχεις και μία συμφέρουσα αγορά ακινήτου ή κατοικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2014 θα είναι μία αρκετά παράξενη χρονιά για εσένα, αφού θα έχεις την αίσθηση ότι χωρίζεται στα δύο. Το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τον Δία να εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο και τον Κρόνο σταθερά στο ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται πως θα κυλήσει με αρκετές δυσκολίες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, με αρκετές αναβολές, καθυστερήσεις και παρεξηγημένα λόγια, ενώ το δεύτερο, με τον Δία να σε ευνοεί από τη νέα του θέση, στον Λέοντα, θα ωφεληθείς τόσο, που ούτε καν το φαντάζεσαι. Πρόσωπα και καταστάσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, θα σου δημιουργήσουν την αίσθηση ότι ζεις μία περίεργη ζωή και θα συναντάς απρόοπτα γεγονότα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Τα μέσα της Άνοιξης, με την Έκλειψη Ηλίου να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου στις 29 Απριλίου, θα σου δώσουν ένα αίσθημα ότι αδικείσαι από το περιβάλλον σου. Αυτό όμως προέρχεται κυρίως από τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν αυτό το διάστημα, τα οποία θα είναι πολλά, όταν θα προσπαθείς να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου. Η τάση για απομόνωση και η μοναξιά που θα αισθανθείς, θα ξεπεραστούν σιγά-σιγά από τον Ιούνιο και μετά, που η Αφροδίτη θα κινηθεί στο ζώδιό σου και πολύ περισσότερο από τον Ιούλιο, που ο Κρόνος θα σταματήσει οριστικά την ανάδρομη πορεία του για το έτος. Αυτή θα είναι μία περίοδος που από τη μία τα επαγγελματικά σου θα σου αποδώσουν αυτά που αξίζεις και χρειάζεσαι, από την άλλη όμως θα χρειαστεί από τη μεριά σου να επιδείξεις μεγαλύτερη αφοσίωση και υπευθυνότητα. Θα χρειαστεί να εφαρμόσεις νέες ιδέες και να επιδείξεις έντονη αποφασιστικότητα. Είτε έχεις δική σου δουλειά είτε εργάζεσαι κάπου ως υπάλληλος, η ευχέρεια λόγου σου θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς και η προσήλωση σου στην επίτευξη των στόχων σου.

Το φθινόπωρο θα σε γεμίσει με την απαραίτητη ενεργητικότητα και δημιουργικότητα που χρειάζεται για να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Στα αισθηματικά σου κάποιες διφορούμενες καταστάσεις θα χρειαστούν ξεκαθάρισμα από το καλοκαίρι και μετά. Φρόντισε να μην κρατάς μέσα σου καθετί που σε ενοχλεί, γιατί μπορεί να εδραιώσεις κάποια απωθημένα, χωρίς να το καταλάβεις. Αν θέλεις να ωφεληθείς από τη σχέση ή το γάμο σου, θα χρειαστεί να γίνεις λίγο πιο τρυφερή και όχι τόσο συντηρητική στις εκδηλώσεις σου. Εφάρμοσε μία πιο πικάντικη συνταγή για τα σεξουαλικά σου και θα δεις τις σχέσεις σου να περνάνε σε μία πιο καλή φάση. Μεγάλο κοινωνικό άνοιγμα να περιμένεις από τα μέσα καλοκαιριού και μετά. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί αυτόν το χρόνο να παντρευτείς, ενώ αν έχεις στο πλάι σου το άλλο σου μισό, είναι σίγουρο πως θα συμμετέχεις σε κοινωνικά γεγονότα, που θα αυξήσουν την δημοτικότητά σου. Η υποστήριξη που θα έχεις από τον περίγυρό σου είναι αυτή που θα ανοίξει τα φτερά σου και θα σε ταξιδέψει εκεί που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές
Δεν είναι σίγουρο ότι το 2014 είναι μία χρονιά ορόσημο για την ερωτική σου ζωή, είναι όμως βέβαιο ότι θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προοπτικές για να περάσεις καλά. Το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου συναισθηματικά και να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που σας έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό. Οι singles, κουρασμένες από τις εξόδους των εορτών, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, γιατί η σωματική σας υγεία θα εξαντληθεί. Άλλωστε, δεν είναι καιρός για έρωτες!

Την αρχή της άνοιξης καλό θα είναι να είσαι πιο εσωστρεφής και μετρημένη σε ό,τι λες και ό,τι κάνεις γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σε αποπροσανατολίζει επανειλημμένα. Από τις αρχές του Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου αρχίζει να αποκτά κάποιο ενδιαφέρον το σκηνικό της ζωής σου, καθώς θα έρθουν στο κατώφλι σου κάποια άτομα, που θα ξυπνήσουν τα ερωτικά σου ένστικτα για τα καλά. Αν δεν είσαι σίγουρη για τις προθέσεις τους, κράτησε αποστάσεις γιατί η μελαγχολία και η προδοσία, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από 8 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου, καραδοκεί.

Καλύτερες μέρες θα έχεις τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου, που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και εσύ θα μπορέσεις πιο εύκολα να εμπιστευτείς τους νέους σου εραστές. Τώρα μπορείς να επενδύσεις σε υποψήφιες αγάπες, με πολλές προοπτικές εξέλιξης. Οι δεσμευμένες αυτό το διάστημα μπορείτε να δρομολογήσετε αλλαγές για την βελτίωση της σχέσης σας ή ακόμη και για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Ο χρόνος θα εκπνεύσει με τους περισσότερους από εσάς ικανοποιημένους και ευχαριστημένους από τα γεγονότα της χρονιάς και ίσως με ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα βρεθείς να λύνεις γρίφους, θα αντιμετωπίσεις ανθρώπους που ήδη ξέρεις από την σκληρή τους πλευρά και θα νιώσεις ότι πρέπει να τους απομακρύνεις. Αυτό, θα πρέπει να το κάνεις χωρίς κανένα δισταγμό. Θα αντιμετωπίσεις εμπόδια στο δρόμο σου υπό μορφή κάποιων οργανισμών ή κάποιας μορφής εξουσίας. Όμως αν παλέψεις δυναμικά και αρκετή δόση ρεαλισμού, που είναι άλλωστε και το ατού σου, θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου είναι πιο τυχερό. Ξέρεις πλέον πού βαδίζεις και η πορεία σου από εδώ και στο εξής διαγράφεται με ανάπτυξη, αλλά και με κάθε σύγχρονο τρόπο, που οι ίδιες οι συνθήκες θα σου υποδείξουν. Το τελευταίο δίμηνο του έτους οι δυσκολίες που θα έχεις περάσει, θα έχουν καταφέρει να σε κάνουν δυναμική, πειθαρχημένη και έτοιμη να πετύχεις κάθε σου στόχο. Αυτό το διάστημα ευνοούνται οι ιδέες και οι αλλαγές.

Τα οικονομικά σου θα σημειώσουν κάποια μικρή άνοδο, αν αποφύγεις έξοδα και δαπάνες, που αφορούν σε περιττές αγορές αλλά και στην ανακαίνιση κάποιου προσωπικού σου χώρου ή ακόμη και της ίδιας της εξωτερικής σου εμφάνισης. Η υποστήριξη φίλων θα σου χαρίσει την ευκαιρία να επιλύσεις με αποφασιστικότητα οικονομικές εκκρεμότητες, που σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Τους τελευταίους μήνες του 2014 ευνοούνται επενδύσεις και νέες συνεργασίες, που θα αποδώσουν μελλοντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι το 2014 θα είναι μία αρκετά σημαντική χρονιά για εσένα. Το πρώτο εξάμηνο, με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό και με έντονα θετικά ενεργοποιημένο τον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σου, αλλά και με τις πολλαπλές ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεών σου, με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο μέχρι τις 16 Ιουλίου, το μόνο που δεν θα πάθεις τώρα είναι να πλήξεις.

Τα διαστήματα που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα (7/2/2014 – 1/3/2014, 8/6/2014 – 2/7/2014 και 5-26/10/2014) κράτησε όσο είναι δυνατόν χαμηλό προφίλ τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σου και μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, που αναμένεται να δείξει ο περίγυρος σου για εσένα. Έτσι και αλλιώς, αυτές τις περιόδους συγκεκριμένα, αλλά και γενικότερα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι καταστάσεις δεν θα είναι ακόμη ώριμες για κάτι μόνιμο. Αυτό πρόκειται να γίνει την επόμενη χρονιά, που ο Κρόνος θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Τοξότη.

Τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς και οι προοπτικές που θα έχεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου θα είναι αισιόδοξες. Αυτό το διάστημα μην φοβηθείς να πάρεις ρίσκα. Στον τομέα της εργασίας σου είναι πιθανές κάποιες αναθεωρήσεις στις επαγγελματικές σχέσεις και επαναπροσδιορισμός των δεδομένων σου, από τις 16 Ιουλίου και μετά, που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Λέοντα. Να είσαι όμως προσεκτική στις όποιες εκτιμήσεις σου και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Δυνατή, λαμπερή και ανανεωμένη θα μπορέσεις να προχωρήσεις στα επόμενα βήματά σου. Τα πλανητικά σχήματα υποδεικνύουν τη σωστή προσέγγιση του στόχου σου και εσύ χρειάζεται με απόλυτη σύνεση να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημοτικότητα και τις ιδέες σου που πείθουν, αποφεύγοντας ωστόσο υπερβολικές ενέργειες που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω και να κάνουν την ανατροπή.

Στις μέρες κοντά στις Εκλείψεις Σελήνης του έτους (15 Απριλίου στον Ζυγό και 8 Οκτωβρίου στον Κριό), χρειάζεται να προσέξεις την τάση μυστικοπάθειας ή καχυποψίας που μπορεί να σε καταβάλλει. Αμφιβολία σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης και κατ’ επέκταση ρηχές σχέσεις για αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σου αυτά τα διαστήματα, γιατί ο εγωισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε σκληρότητα και σε ρήξη των σημαντικών διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι συνθήκες της ζωής σου αλλάζουν τώρα και θα πρέπει να προσαρμόσεις ανάλογα τις ερωτικές σου προσδοκίες. Να γνωρίζεις ότι το 2014 σηματοδοτεί μία χρονιά ωριμότητας για την αισθηματική σου ζωή, καθώς θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά θέλεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα λάθη και τις όποιες ανησυχίες σου. Εφόσον το κάνεις αυτό, τότε θα είσαι έτοιμη, ψυχή και τε σώματι, να αναγεννηθείς από το επόμενο έτος και να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου την πολυπόθητη ηρεμία και ασφάλεια που αναζητάς.

Αισθηματικές
Σημαντική θα είναι αυτή η χρονιά, τόσο για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου όσο και για όσους βρίσκονται ήδη σε μία μακροχρόνια σχέση ή είναι παντρεμένοι. Ο Ουρανός εξακολουθεί να κινείται στον Κριό και θα παραμείνει εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, γεγονός που θα φέρει στο διάβα σου απρόσμενα γεγονότα, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα.

Το διάστημα που Δίας θα κινείται στον Καρκίνο, από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 16 Ιουλίου, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και αυτό θα το εκφράζεις και στον σύντροφό σου, με συνέπεια να επικρατήσει μία παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση που θα απογειώσει τη σχέση σου. Παράλληλα, θα νιώσεις ασφάλεια και ικανοποίηση και η άνοιξη αυτή θα είναι μία από τις πιο ήρεμες και δημιουργικές των τελευταίων ετών. Οι singles, το διάστημα αυτό θα γνωρίσετε άτομα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αλλά όσο γρήγορα θα έρχονται, τόσο γρήγορα θα φεύγουν.

Τα φτερά στα όνειρα σας πρόκειται να ανοίξουν το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, με τον Δία να μεταφέρεται στο ζώδιο του Λέοντα. Θα έχετε πολύ σοβαρές πιθανότητες να ανακαλύψετε το έτερον σας ήμισυ. Μην εκπλαγείτε όμως αν αυτό το άτομο το γνωρίζετε ήδη και έχετε φιλική σχέση μαζί του. Παραμερίστε τις αναστολές και δοκιμάστε. Οι δεσμευμένες μπορείτε τώρα να δυναμώσετε για τα καλά τη σχέση σας και να την τοποθετήσετε σε άλλα δεδομένα, πιο ευχάριστα αλλά και πιο ξεκάθαρα. Οι αμφιβολίες σας θα εξανεμιστούν και πλέον θα είστε σίγουρες για τον έρωτα και την αγάπη του συντρόφου σας.

Επαγγελματικές
Για σένα που είσαι Δίδυμος, η επιρροή του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και του Δία στον Καρκίνο για το πρώτο εξάμηνο του έτους, ευνοεί κοινωνικές επαφές και προώθηση των επαγγελματικών σου. Η δημιουργικότητα και η κοινωνική αναγνώριση θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, ενώ οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους θα είναι αρκετά καλές.

Τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, το άγχος και η στασιμότητα στην καριέρας σου θα σε επιβαρύνουν με επιπλέον δαπάνες, σωματική κούραση και υπερβολική πίεση. Απόφυγε αυτά τα διαστήματα να μπλέξεις προσωπικές με επαγγελματικές σχέσεις και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες, με διπλωματία στα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν με νόμο και αρχές. Η λέξη κλειδί είναι η υπομονή!

Από το καλοκαίρι και μετά, μπορείς να επενδύσεις στη διορατικότητα και την αντίληψή σου, για να εξασφαλίσεις μία σίγουρη θέση στην καριέρα σου. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μία προαγωγή, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις μια τάση που θα σε διακρίνει, να υπερεκτιμάς την προσωπική σου αξία και να επιβάλλεις τις ιδέες σου στους συναδέλφους σου. Βάλε στόχους με ουσία, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να τους πετύχεις.

Στα οικονομικά σου, δυσκολίες στην ρευστότητα και αναπάντεχες δαπάνες που θα σου παρουσιάζονται, θα σε πιέσουν αρκετά. Από αρχές Νοεμβρίου, αυξήσεις και μικροκέρδη από επενδύσεις, θα βελτιώσουν κάπως τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSITCY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιανουάριος 2014: Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του νέου έτους; Τι προβλέπει το ζώδιό σου;


ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ: Πόσο εύκολα συμπαθούν ή αντιπαθούν τα ζώδια;

Μάθετε ποιο είναι το κλειδί για την προσωπική σας ευτυχία!

ΖΩΔΙΑ: Άρης στο Ζυγό μέχρι τον Ιούνιο του 2014!


ΖΩΔΙΑ: Μήπως σκέφτεται την πρώην του; Τι να κάνεις για να "ξεκολλήσει"...

TO TEΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ! Τι σημαίνει κάθε πόρτα για την προσωπική σου ζωή;


Μήπως ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις; Κάνε το τεστ... 

Ξέρεις τα πάντα για τους άντρες; Κάνε το τεστ να μάθεις!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Νέες αποκαλύψεις Ντάισελμπλουμ: Αντίθετη του bail in λύση στην Κύπρο θα ήταν καταστροφική - Χάθηκε χρόνος με τις εκλογές!
  2. Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μαμά της με μια φωτογραφία της μικρής Αριάδνης! [vid]
  3. Κατεχόμενα: 16 γυναίκες βουλευτές σε 57 χρόνια
  4. Στη «στενή» για 19 χρόνια ο 35χρονος που θα «έσπρωχνε» 96 κιλά κοκαΐνης στην Κύπρο
  5. Ζώδια γάμος: Με ποιους παντρεύονται συχνότερα και με ποιους χωρίζουν
  6. Ποιά είναι τα κορίτσια του ζωδιακού που κάνουν το πιο kinky sex;