What's hot? ΚΥΠΡΙΑΚΟ· ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ· ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ· VOICE·

INFO

Τελευταία ενημέρωση: 03.01.2014 | 13:48

Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014! Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Το 2014 είναι μία χρονιά που έρχεται για να μας “αφυπνίσει” και για να μας δώσει το ερέθισμα να προβληματιστούμε με την κατάσταση που κυριαρχεί γύρω μας, αλλά και να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. 

 Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη, γιατί απλούστατα πολλοί θα νιώσουν ότι ξυπνούν από τον λήθαργο στον οποίο είχαν πέσει και τώρα πρέπει να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα!

Κυρίαρχος αριθμός του έτους, το 7!
Ο κυρίαρχος αριθμός του έτους, που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του 2014 είναι το 7, ο οποίος είναι ένας σημαντικός αριθμός που μας υποδηλώνει ότι τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθούν πολύ σημαντικά γεγονότα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Τα πάντα είναι πιθανά, εφόσον υπάρχει πίστη, αφοσίωση και ελπίδα. Το 2014 θα χρειαστεί να παραδειγματιστούμε από το παρελθόν και τις εμπειρίες που μας χάρισε και θα επικεντρωθούμε σε ό,τι είναι σημαντικό για εμάς και για το μέλλον μας. Θα αναζωπυρωθούν ήθη και αξίες του παρελθόντος, θα ακολουθήσουμε έναν πιο σοβαρό τρόπο δράσης και θα αναγνωρίσουμε τα σφάλματα που μας έφεραν σε αυτό το σημείο και τα οποία πρέπει να αποτραπούν στο μέλλον!

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, το 2014 θα δώσει την ευκαιρία του απολογισμού και της αναθεώρησης και θα υπάρξει ουσιαστική αποκατάσταση στις σχέσεις που στηρίζονται σε γερές βάσεις. Πολλοί θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι θέλουν να έχουν στη ζωή τους μονάχα τους ανθρώπους, με τους οποίους είναι δεμένοι με αγνά συναισθήματα αγάπης και θα απομακρυνθούν από επιπόλαιες, εφήμερες σχέσεις που δεν έχουν προοπτική. Θα υπάρξουν χωρισμοί, αλλά και επανασυνδέσεις και τα βήματα που θα ακολουθήσουμε όλοι μας στον τομέα των σχέσεων θα είναι πιο σταθερά και σοβαρά!

Στον τομέα των επαγγελματικών, το 2014 δίνει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής καταξίωσης, εφόσον όμως η εργασία γίνει η προτεραιότητα της ζωής μας. Θα εργαστούμε σκληρά, τα ωράρια και οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο θα αυξηθούν, όμως με την σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε εντέλει να δούμε αποτελέσματα.

Στον τομέα των οικονομικών, το 2014 είναι αρκετά περιοριστικό και πιεστικό! Όλοι μας θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, θα πρέπει να κόψουμε κάποιες από τις συνήθειες που είχαμε μέχρι σήμερα και το “χρήμα” δεν θα είναι ο βασικός σκοπός μας, αλλά μόνο ένα μέσο επιβίωσης!

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSITCY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014! Πως θα είναι ο καινούριος χρόνος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ιανουάριος 2014: Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του νέου έτους; Τι προβλέπει το ζώδιό σου; 


ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ: Πόσο εύκολα συμπαθούν ή αντιπαθούν τα ζώδια;

Μάθετε ποιο είναι το κλειδί για την προσωπική σας ευτυχία!

ΖΩΔΙΑ: Άρης στο Ζυγό μέχρι τον Ιούνιο του 2014!


ΖΩΔΙΑ: Μήπως σκέφτεται την πρώην του; Τι να κάνεις για να "ξεκολλήσει"...

TO TEΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ! Τι σημαίνει κάθε πόρτα για την προσωπική σου ζωή;


Μήπως ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις; Κάνε το τεστ... 

Ξέρεις τα πάντα για τους άντρες; Κάνε το τεστ να μάθεις!

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Bitcoin: Έπεσε μέσα στις προβλέψεις της η Saxo Bank και η φρενίτιδα συνεχίζεται - Δύο χώρες ενώνονται για να το καταστρέψουν!
  2. Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι 6 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της! [vid]
  3. «Τρία χρόνια έτρωγα μόνο μακαρόνια με κέτσαπ! Δεν είχα κουζίνα, ψυγείο, κρεβάτι»
  4. Δίαιτα με τη νέα χρονιά: ΟΧΙ σε αυτές τις τέσσερις δίαιτες λένε οι ειδικοί
  5. EBRD: Αναβάθμισε τις προβλέψεις της για την κυπριακή οικονομία
  6. Στα χέρια του Γεν. Εισαγγελέα το μέλλον του νεογέννητου που εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του