What's hot? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALPHA· ΧΙΟΝΙΑ· ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ· ΙΟΡΔΑΝΙΑ·

INFO

09.01.2014 | 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 09.01.2014 | 16:14

Πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο ανάπτυξης αερογραμμών

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρώτο συνέδριο της Hermes Airports με θέμα την «Ανάπτυξη των αεροπορικών συγκοινωνιών της Κύπρου μέσα από την αλλαγή, τη συνεργασία και την καινοτομία».

Κύριος στόχος της πρωτοβουλίας που αναλήφθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes Airports, ήταν η κατανόηση της εξαιρετικής σημασίας που μπορεί να διαδραματίσει η περαιτέρω ανάπτυξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου με το εξωτερικό αλλά και η εξέταση των τελευταίων εξελίξεων στην τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Το συνέδριο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, Τάσου Μητσόπουλου, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες για ένα ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο, ο οποίος είχε ως βάση του την εμπειρογνωμοσύνη διεθνών προσωπικοτήτων και μια σειρά από επιτυχημένα παραδείγματα, παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο κ. Μητσόπουλος επισήμανε ότι «η Κύπρος, παρά την οικονομική κρίση την οποία διέρχεται, εξακολουθεί να προσφέρει σε εκατομμύρια τουρίστες που την επισκέπτονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες.

«Σήμερα, η προσπάθεια μας είναι να εργαστούμε συλλογικά και παραγωγικά μαζί με όλους τους συνεργάτες μας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της τουριστικής μας βιομηχανίας. Όραμα αλλά και αποστολή μας είναι να εισαγάγουμε την Κύπρο σε μια νέα εποχή, η οποία θα περιλαμβάνει τον εμπλουτισμό αλλά και την πραγματική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος», τόνισε.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τους σχεδιασμούς ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας η οποία καταρτίστηκε από φορείς της τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κύπρου, ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και τα Περιφερειακά Συμβούλια Τουριστικής Ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑ: Κεκλεισμένων των θυρών διαβουλεύσεις με ξένους επενδυτές

Αποστάσεις Χάσικου για μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 100εκ των developers

Τρ. Κύπρου: Υπό διαχείριση μεγαλοοφειλέτης με χρέος €100 εκατ. – Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για τους «22»

«Φρένο» στην εκροή καταθέσεων, αύξηση €136,5 εκατ. για τα συνολικά δάνεια


   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Προσοχή στις αφερέγγυες αεροπορικές εταιρείες
  2. «Κλειστά» για τρεις ώρες όλα τα ελληνικά αεροδρόμια - Αλλαγές στις πτήσεις
  3. Χάος από τις σφοδρές χιονοπτώσεις στα αεροδρόμια και τους δρόμους της Βρετανίας
  4. Τρομακτικές στιγμές για 25 επιβάτες αεροπλάνου - Βγήκε εκτός διαδρόμου στην προσγείωση
  5. Μέι: Επίσκεψη-αστραπή στις Βάσεις Ακρωτηρίου - «1.600 αεροπορικές επιθέσεις από Κύπρο κατά Ισλαμικού Κράτους»
  6. Kapnos Airport: Αυτά είναι τα δρομολόγια Λευκωσία - Αεροδρόμιο Λάρνακας για τις γιορτές