What's hot? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALPHA· ΧΙΟΝΙΑ· ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ· ΙΟΡΔΑΝΙΑ·

INFO

Τελευταία ενημέρωση: 14.01.2014 | 20:13

Τι λένε τα άστρα; Προβλέψεις 13 - 19 Ιανουαρίου

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Tι προβλέπει το ζώδιο σου για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Τι να περιμένεις στα επαγγελματικά και σε τι να... ποντάρεις στα ερωτικά;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη από περιπτώσεις που θα πρέπει να επιδείξεις τη δέουσα προσοχή και ελαστικότητα σε ενδεχόμενες προκλήσεις από συναδέλφους και συνεργάτες μέχρι και τον σύντροφό σου. Σε αυτήν βέβαια την τεταμένη ατμόσφαιρα θα συμβάλλεις κι εσύ, αφού πολλές φορές ο ήπιος χαρακτήρας σου δεν αποκλείεται να αλλάξει και να πάρει πιο οξεία και εριστική μορφή. Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποιος προϊστάμενος είτε κάποιο άτομο με θέση ισχύος δεν θα συμφωνεί με τις επιλογές σου είναι πολύ πιθανές και μάλλον οι δυνατότητες να αντιστρέψεις το κλίμα θα είναι περιορισμένες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή για σένα καθώς δημιουργεί ένα κλίμα θαλπωρής και ζεστασιάς στους συναισθηματικούς σου δεσμούς. Στη σχέση σου θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία και να επαναφέρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Έκφρασε τα βαθύτερα συναισθήματά σου και είναι βέβαιο πως θα λάβεις στοργή και τρυφερότητα περισσότερη από ό,τι φαντάζεσαι. Όσο για σένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να δεσμευτείς και οι γνωριμίες που θα κάνεις θα περιέχουν όλες αυτές τις προϋποθέσεις που θέλεις. Καλή αρχή!

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό οργανώνει για σένα μια σειρά από ευκαιρίες με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά αν αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς, δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Στην εργασία σου θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Θα πρέπει μόνο να είσαι προσεκτική και να μην αναλάβεις καινούριες ευθύνες και υποχρεώσεις Οι δυσκολίες και οι αναποδιές δεν θα λείψουν, αλλά με την βοήθεια του κυβερνήτη σου Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, είναι σίγουρ ότι θα καταφέρεις να βγεις ασπροπρόσωπη. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου με αποτέλεσμα να το ρίξεις και λίγο έξω. Έχε το νου σου να μην το… παραρίξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας θα κυριαρχεί η διάθεσή σου να απομακρυνθείς από τις προσωπικές σου εμπειρίες και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους άλλους. Η διάθεσή σου να έρθεις σε αρμονικότερη επαφή με συνεργάτες, συναδέλφους ή και τον σύντροφό σου, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, θα είναι τώρα πιο έντονη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συναντήσεις αντιστάσεις στην έκφραση αυτής της διάθεσης, είτε εκούσια είτε ακούσια. Το Σαββατοκύριακο η κριτική δεν θα λείψει για τα ενδιαφέροντά σου ή και για τις προηγούμενες επιλογές σου, όπως και η δυσκολία στο να επικοινωνήσεις με αυτούς που θέλεις και να τους εντάξεις στην ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις. Καλό θα είναι να κινηθείς όπως οι άλλοι σου προστάζουν για να περάσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές. Προσοχή όμως στους μικροεγωισμούς που θα προκύψουν με το ταίρι σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά. Αν είσαι single, θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν. Όμως, και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Η σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σου, αλλά και οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές θα ευνοήσουν τον οικονομικό σου τομέα την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο. Στα εργασιακά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούρια ανοίγματα, γιατί δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα αν και η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη πρέπει να αντιμετωπίσεις τις τάσεις για υπερβολές και την υπεροπτική στάση, που είναι πολύ πιθανό να έχεις σε σχέση με τον περίγυρό σου. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, η αυταρέσκεια και η υπερβολή στο λόγο, σε συνδυασμό με τις δυσκολίες στην επικοινωνία, θα σε αναγκάσουν να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, αν θέλεις οι συνεργασίες και οι σχέσεις σου να έχουν ισορροπία και αρμονία. Το Σαββατοκύριακο η διάθεση σου θα γίνει πιο ενεργητική και η τάση σου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία πιο έντονη.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σύστημα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα απέναντι στον σύντροφό σου. Δεν πρέπει να αφήσεις τρίτα πρόσωπα να μπουν στη σχέση σου και να σε επηρεάσουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα τον περίγυρο σου... Αν ανήκεις στους singles του ζωδίου να είσαι πολύ προσεκτική με τις επιλογές που θα κάνεις και να μην επενδύσεις από την πρώτη στιγμή στις καινούριες γνωριμίες. Όλα θέλουν το χρόνο τους.

Επαγγελματικές
Εύνοια θα υπάρχει αυτήν την εβδομάδα, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνουν να δεις τη θετική πλευρά της ζωής και να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κάνει, για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα ξεφύγεις από τον κατεστημένο τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου με ενέργειες, που θα αφορούν στο γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτική όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSITCY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014! Πως θα είναι ο καινούριος χρόνος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ιανουάριος 2014: Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του νέου έτους; Τι προβλέπει το ζώδιό σου;


ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ: Πόσο εύκολα συμπαθούν ή αντιπαθούν τα ζώδια;

Μάθετε ποιο είναι το κλειδί για την προσωπική σας ευτυχία!

ΖΩΔΙΑ: Άρης στο Ζυγό μέχρι τον Ιούνιο του 2014!


ΖΩΔΙΑ: Μήπως σκέφτεται την πρώην του; Τι να κάνεις για να "ξεκολλήσει"...

TO TEΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ! Τι σημαίνει κάθε πόρτα για την προσωπική σου ζωή;


Μήπως ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις; Κάνε το τεστ... 

Ξέρεις τα πάντα για τους άντρες; Κάνε το τεστ να μάθεις!   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. «Εκλογές» Κατεχόμενα: Παραίτηση Τσακιτζί και δυσοίωνες προβλέψεις Οζερσάι
  2. Bitcoin: Έπεσε μέσα στις προβλέψεις της η Saxo Bank και η φρενίτιδα συνεχίζεται - Δύο χώρες ενώνονται για να το καταστρέψουν!
  3. Ζώδια γάμος: Με ποιους παντρεύονται συχνότερα και με ποιους χωρίζουν
  4. Ποιά είναι τα κορίτσια του ζωδιακού που κάνουν το πιο kinky sex;
  5. EBRD: Αναβάθμισε τις προβλέψεις της για την κυπριακή οικονομία
  6. Ζώδια: Τι κέφια έχουν σήμερα τα άστρα;