Αποκλειστικό – Αστυνομικοί έσπασαν στο ξύλο έγκυο με αποτέλεσμα να αποβάλει

– Απίστευτη φρίκη σε Αστυνομικό Σταθμό της Πρωτεύουσας
– Ποινική έρευνα διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας
– Προσπάθησαν να κουκουλώσουν την υπόθεση

Κτηνωδία σε βαθμό κακουργήματος διερευνά η Γενική Εισαγγελία που έχει ήδη διατάξει ποινική έρευνα, σε βάρος μάλιστα Αστυνομικού και Αστυνομικίνας, που φέρονται να έσπασαν στο ξύλο γυναίκα απο τη Σρι Λάνκα σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να επέλθει το μοιραίο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt.com.cy, το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε πριν από λίγους μήνες, σε αστυνομικό σταθμό της πρωτεύουσας, όταν η Ρουμάνα κλήθηκε μετά από κάποια παρεξήγηση στο τμήμα, για εξηγήσεις.

Με την κοιλιά στο στόμα και τις ορμόνες στο κόκκινο, η αλλοδαπή φέρεται να επέδειξε αντιδραστική συμπεριφορά (λόγω εγκυμοσύνης), και τότε σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικίνα και ο αστυνομικός την χτύπησαν τόσο άγρια, που μοιραία επήλθε το κακό.

Η αιμόφυρτη γυναίκα έσπευσε λίγες ώρες αργότερα στις πρώτες βοήθειες όπου αναγκαστικά απέβαλε το μωρό, ενώ σοκαρισμένη και βαθιά πληγωμένη απομονώθηκε για αρκετές μέρες, μέχρι που βρήκε τη δύναμη και έσπευσε στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων και ισχυρισμών κατά της αστυνομίας, όπου κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των οργάνων τήρησης της τάξης, παραθέτοντας και αρκετά τεκμήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εγγράφων που έλαβε από το νοσοκομείο μετά την αναγκαστική αποβολή του σπλάχνου της.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt.com.cy κάνουν λόγο και για προσπάθεια κουκουλώματος της υπόθεσης από πλευράς των Αστυνομικών, που καταχώρησαν μάλιστα και υπόθεσης δημόσιας βλάβης κατά της γυναίκας απο τη Σρι Λάνακ, που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια της δικής τους δικαιοσύνης.

Πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι το θέμα δεν έλαβε διαστάσεις, πιθανότατα λόγω της κομματικής ταυτότητας των συγκεκριμένων αστυνομικών που πρωταγωνίστησαν στην υπό διερεύνηση πλέον ποινική υπόθεση, ενώ εύλογα δημιουργείται το ερώτημα, γιατί δεν έχουν ακόμη τεθεί σε διαθεσιμότητα από το Αρχηγείο.