What's hot? ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ· ΤΡΙΜΕΡΗΣ· FREZYLAC· ΙΟΡΔΑΝΙΑ·

INFO

27.01.2014 | 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 28.01.2014 | 08:20

ΑΠΟΕΛ: Από σήμερα τα εισιτήρια με Ερμή!

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Στη διάθεση των φίλων του ΑΠΟΕΛ θα είναι από σήμερα (28/01) τα εισιτήρια για τον αγώνα (01/02 – 18:00) της επόμενης αγωνιστικής με τον Ερμή στο ΓΣΠ.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Πρωταθλήματος “Γλαύκος Κληρίδης” 2013-2014 ΑΠΟΕΛ - ΕΡΜΗΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 στο Στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 στις 09:00 τόσο από το Orange Shop όσο και από το Διαδίκτυο.
Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος συμπεριλαμβάνονται στα εισιτήρια διαρκείας 2013-2014.

ΤΙΜΕΣ
Κανονικά εισιτήρια €15
Μαθητικά εισιτήρια €10 (μόνο από την ιστοσελίδα και το Orange Shop)
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων από το διαδίκτυο θα ξεκινήσει από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ (όλο το 24ωρο) από την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 στις 09:00 μέχρι και τις 14:00 το απόγευμα του Σάββατου 1 Φεβρουαρίου 2014.

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 2 πιο κάτω επιλογές:


1. ΑΓΟΡΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:

Τα εισιτήρια θα μπορούν να τυπωθούν από το σπίτι (για όσους έχουν εκτυπωτές) και απλά οι κάτοχοι τους να προσκομίσουν το τυπωμένο εισιτήριο τους στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής που θα εκτυπώσει το εισιτήριο από το σπίτι φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί από οποιονδήποτε, διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια θα ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
2. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP /ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ:
Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής την ίδια μέρα από τo Orange Shop και καθ’ όλη τη διάρκεια προπώλησης των εισιτηρίων στο orange shop και ή από τα εκδοτήρια του Σταδίου ΓΣΠ (στο ταμείο Δ6) την ημέρα του αγώνα πριν την έναρξη μέχρι και την έναρξη του αγώνα, προσκομίζοντας τον αριθμό τιμολογίου και επιδεικνύοντας την ταυτότητα του.
- Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
- Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ο αριθμός τιμολογίου κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.
- Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το αρχείο pdf θα βρίσκεται στις συναλλαγές εισιτηρίων στο λογαριασμό σας εφόσον επιλέξατε την 'εκτύπωση στο σπίτι'.
- Το email επιβεβαίωσης της αγοράς δεν περιλαμβάνει το αρχείο pdf και δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου.
- Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 10 εισιτήρια αγώνα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Οι ώρες και μέρες προπώλησης από τo Orange Shop είναι:

Τρίτη 28/01 09:00 - 13:00 & 14:00 - 19:00
Τετάρτη 29/01 09:00 - 14:00
Πέμπτη 30/01 09:00 - 13:00 & 14:00 - 19:00
Παρασκευή 31/01 09:00 - 13:00 & 14:00 - 19:00
Σάββατο 01/02 09:00 - 14:00
*Δεν είναι εφικτή η πληρωμή με τραπεζική κάρτα.
*Τα δυτικά ταμεία του ΓΣΠ θα είναι ανοικτά από τις 17:00 την μέρα του αγώνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


- Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες όπως αυτές αναγράφονται στο εισιτήριο εισόδου και / η στο εισιτήριο διαρκείας. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή.
- Η Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας.
- Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
- Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
- H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.
- Oι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και / ή την κάρτα διαρκείας τους.
- Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.
- Με κάθε εισιτήριο και ή εισιτήριο διαρκείας επιτρέπεται η είσοδος σε ένα φίλαθλο, ανάλογα της κατηγορίας εισιτηρίου και της ηλικίας του φιλάθλου.
- Καλούνται οι φίλαθλοι της Ομάδας μας όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους Νοτιοδυτικά του Σταδίου, χωρίς όμως να εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων στις οδικές αρτηρίες της περιοχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT.CY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομόνοια: Επιστροφή στις προπονήσεις!

Οι οκτώ που παίζουν πάντα!

Ανόρθωση: Το βλέμμα στο Κύπελλο!

ΑΕΛ: Και με τη βούλα Γκέντσιεφ!

   Διαδώστε αυτό το άρθρο