What's hot? ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ· ΧΙΟΝΙΑ· AFRIKA· SURVIVOR·

INFO

04.02.2014 | 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 05.02.2014 | 09:50

Ανόρθωση: Πουλλαΐδης για όλα!

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης, σε συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι η Ανόρθωση θα χρειαστεί έξι εκατομμύρια ευρώ στα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά:

«Οι καιροί που περνούμε στην Ανόρθωση είναι δύσκολη και θέλει ανθρώπους με όραμα και δύναμη για να τα καταφέρουμε. Το ΔΣ αγωνίζεται μέρα και νύχτα για να δώσουμε ένα χαμόγελο στον Ανορθωσιάτη. Έχουμε ξεκινήσει διεργασίες για να πάρουμε την έγκριση για δημιουργία εταιρείας.

Θα παρουσιάσουμε καταστατικά και τα απαραίτητα στοιχεία και ελπίζουμε η γενική συνέλευση θα το εγκρίνει. Εϊμαι αισιόδοξος για αυτό. Από τις 21 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουμε να προσεγγίζουμε επενδυτές για να αγοράσουν τις μετοχές. Το μεγάλο στοίχημα είναι ποια ποσά θα έρθουν στην εταιρεία σε πρώτη φάση. Ο κόσμος μέσα από έρευνα που κάναμε φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει.

Το ποσό που χρειαζόμαστε είναι σύνολο 6 εκατ. σε διάστημα 3 χρόνων. Έχουμε ετοιμάσει ένα πλάνο μάρκετινγκ το οποίο θα παρουσιαστεί στην συνέλευση. Τα πλάνα πρέπει να είναι άντα ευέλικτα. Για παράδειγμα χρωστάμε στο κράτος 3,7 εκατ. Θα προσεγίσουμε το κράτος και θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλύτερη προσέγγιση στο θέμα, ίσως με κάποια επιμήκυνση των δανείων.

Έχουμε δοκιμάσει κάποιες λύσεις (προσεγγίσαμε επιφανείς Ανορθωσιάτες, πρώην προέδρους και τον κόσμο) και όλες αυτές οι προσπάθειες αποτύχαν. Υπάρχει μια έλλειψη εμπιστοσύνης στην διαχείριση των λεφτών. Κάποιοι μάλιστα εξέφρασαν την αντίθεση τους. Η εταιρεία μας προσφέρει μια νέα αρχή και ένα σύγχρονο διοικητικό μοντέλο. Οι επενδυτές και οι χορηγοί θέλουν να δουν ένα σωστό μοντέλο που να τους διασφαλίζει τα λεφτά τους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βγούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες προς τα έξω για την εταιρία και θα μπορεί οποιοσδήποτε να τα εξετάσει. Όποιος θέλει αν μπορεί να μας δώσει και τις δικές του ιδέες για να τις ενσωματώσουμε στο τελικό πλάνο. Εϊμαστε υποχρεωμένοι να αλλάζουμε συνεχώς ανάλογα και με τις επιλογές του κόσμου. Μετά από απαίτηση πολλών φίλων της ομάδας αποφασίσαμε να ρίξουμε την τιμή της μετοχής στο χαμηλότερο δυνατό ποσό, για να έχει και η εταιρεία λαική βάση. Πάντοτε όμως πρεπει να δρούμε μέσα στα πλαίσια του νόμου.

Χρωστούμε στους παίκτες 3 μήνες και είμαστε στην διαδικασία να πληρώσουμε τον Νοέμβριο. Άρα θα μείνουν δύο μήνες όπως προνοεί το συμβόλαιο
».

Η Ανόρθωση δεν είναι μαγαζί, είναι ιστορία, είναι ιδέα.

«Εμείς θέλουμε να εμπλακούν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο πλάνο μας και την εταιρεία. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Έχουμε κάνει μια έρευνα, στην οποία τα μέλη μας έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην εταιρεία. Υπάρχει πρόθεση από πολλούς για να βοηθήσουν όμως πρέπει να περιμένουμε την έγκριση από την Συνέλευση.

Θα υπάρχουν 2 Δ.Σ.. Ένα του σωματείου και ένα της εταιρείας. Δεν υπάρχει θέμα να σταματήσει να υπάρχει το σωματείο. Το σωματείο θα έχει τα οφέλη του. Η εταιρεία μάλιστα θα επωμιστή τα οφέλη και θα βγει ενισχυμένο.

Μπορούμε να αντλήσουμε παραδείγματα από άλλα σωματεία. Το σωματείο θα έχει το 30% και θα μπορεί να ορίζει 3 από τα 9 μέλη στο ΔΣ της εταιρείας. Θα υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Δεν θα μπορεί να αλλάξει το σήμα, τα χρώματα της ομάδας και άλλες ασφαλιστικές δικλείδες για να διαφυλάξουμε την ιστορία του σωματείου.

Αν δεν προχωρήσει και δεν εγκριθεί η εταιρεία θα καλέσουμε γενική συνέλευση και εκεί θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Για να γίνει κάποιος μέλος, εγώ προσωπικά τα θεωρώ τιμή. Για να γίνει όμως υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί και με αυτούς πορευόμαστε. Δεν έχει αποκλειστεί κανένας χωρίς λόγο.

Μάθαμε να τα θέλουμε όλα αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι, πολλοί από εμάς να προσφέρουμε. Για να έχει κάποιος απαιτήσεις πρέπει να συνεισφέρει. Δεν το θεωρείτε λογικό αυτό;"

Έχουμε τις υποθέσεις και τις εξετάζουμε (για παλιές οφειλές). Είναι ένα θέμα που καίει και μας απασχολεί. Το μέγεθος των οφειλών αυτών είναι 1,3 εκατ. Κάνουμε προσπάθειες για διακανονισμό με όλους ανεξαιρέτως. Με κάποιους είμαστε σε καλό δρόμο και άλλους τους ψάχνουμε.

Με τον Στοίλοφ καλούμαστε να δώσουμε 350.000 όμως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και μιλάμε για διακανονισμό. Φαίνεται να είναι κύριος και σοβαρός ο Στοίλοφ. Ο κύριος Κάκος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει και να συνεισφέρει
».

Νέος προπονητής:

«Το θέμα προπονητή είναι κάτι που το κοιτάζουμε με την δέουσα προσοχή. Έχουμε βάλει κάποια κριτήρια και κοιτάζουμε πολλές περιπτώσεις. Έχουμε εξετάσει μέχρι τώρα 18 περιπτώσεις. Μας έχουν προταθεί 18 προπονητές όμως κάποιοι έχουν αποκλειστεί με βάση τα κριτήρια που έχουμε βάλει. Επειδή όμως έχουμε ανθρώπους που κατέχουν το άθλημα. Προέχουν τα θέματα πειθαρχίας, η ανάπτυξη των νέων και τα οικονομικά. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Μετά έρχεται η θέληση και η φιλοδοξία. Αν κάποιος θέλει να αλλάξει όλη την ομάδα, δεν μας κάνει. Αν δεν θέλει τους νεαρούς πάλι δεν μας κάνει. Αν έχει τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις δεν μας κάνει. Δεν έχουμε βάλει προθεσμία όμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζουμε να είμαστε κοντά σε τεχνικό. Ο Άρσεν δεν έχει το PRO και δεν μπορεί να μείνει.
Στον νέο προπονητή θα προταθεί συμβόλαιο 1,5 χρόνου με το δικαίωμα στο Σωματείο να το διακόψει χωρίς αποζημίωση».

Ζόρζε Κόστα και Ρόνι Λέβι:

«Ο Ζόρζε Κόστα είχε πολλά καλά αλλά στην πορεία εμφναίστηκαν και τα κακά και έπρεπε να γίνει αλλαγή. Σίγουρα θα στηρίξουμε τον νέο προπονητή. Για τον Ρόνι Λέβι θα σας πω ότι δεν έχει καν προταθεί. Με τον Ρόνι έχουμε άριστη σχέση και μιλούμε συχνά όμως μέχρι εκεί. Ούτε έχουμε συζητηήσει για τριετές συμβόλαιο, αλλά ούτε και για προκαταβολές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT.CY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΛ: Η κορυφή περνάει από τον Άρη!


Με Παναγή στο «Παπαδόπουλος»!

Ανόρθωση: Κανονικά ο Ζόρζε!

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής!

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Χρίστος Χρίστου: Κάποιοι θέλουν με το ζόρι να μας επιβάλουν άδικη λύση
  2. Μάθιου Νίμιτς: Προκαλεί με συνέντευξή του για Μακεδονία και Σκόπια
  3. Ανόρθωση: Ανέβηκε δεύτερη και περιμένει [vid]
  4. Ανόρθωση: Ντούρις με τον φοίνικα στο στήθος!
  5. Ιός κατασκοπεύει κινητά τηλέφωνα από το 2014
  6. Κύπελλο Κύπρου - Ανόρθωση: Προκρίθηκε, αν και... αγχώθηκε! [vid]