Δραματική έκκληση για βοήθεια από οικογένεια ανέργων με άρρωστο παιδάκι στη Λεμεσό

-Σε απελπισία βρίσκεται η οικογένεια από τη Λεμεσό
-Κάνει έκκληση στα φιλανθρωπικά αισθήματα των πολιτών για μια χείρα βοηθείας

Έκκληση στα φιλανθρωπικά αισθήματα των συνανθρώπων μας απευθύνει οικογένεια από τη Λεμεσό, με παιδάκι άρρωστο, ηλικίας 14 μηνών.

Η οικογένεια δίνει αριθμό τηλεφώνου για άμεση επαφή με άτομα που επιθυμούν να βοηθήσουν. Ο αριθμός είναι 99560183.
Για οικονομική ενίσχυση όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να καταβάλουν χρήματα στην Ελληνική Τράπεζα στον λογαριασμό με αριθμό 253-10-628400-01, στο όνομα Μαρία Χαραλάμπους.

Η οικογένεια χρειάζεται επίσης τρόφιμα, ρούχα και παπούτσια, παιδικές κρέμες, γάλα και πανιά, τα οποία όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν μέσω gap akis express.

Σημειώνεται ότι το 14μηνο αγόρι κάνει φυσιοθεραπείες, τις οποίες η οικογένεια του δεν είναι σε θέση να πληρώσει. Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, δεν στηρίζει το κεφάλι του, δεν κάθεται, δεν στέκεται και χρειάζεται ορθοστάτη αξίας 3,500 ευρώ και αναπηρικό τροχοκάθισμα αξίας 5,300 ευρώ.

Επίσης χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς, που δεν το κάνει το νοσοκομείο και στοιχίζει 140 ευρώ. Το αγοράκι γεννήθηκε πρόωρα με συγγενή λοίμωξη του ιού μεγαλοκυτταρου και έχει πάθει σοβαρή βλάβη ο εγκέφαλος του, καθώς πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, σπαστική τετραπληγία. Λόγω των ιατρικών προβλημάτων του, το παιδί πηγαινοέρχεται στο Μακάρειο νοσοκομείο. Και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Ο πατέρας είναι πελεκάνος και ψάχνει για δουλειά.