What's hot? ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ· ΦΑΙΔΩΝΟΣ· ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ· ΙΟΡΔΑΝΙΑ·

INFO

12.03.2014 | 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 13.03.2014 | 09:22

Απίστευτες on air καταγγελίες από ιατρό του Νοσοκομείου Πάφου - Μισή ώρα μετά ανακοίνωσαν πειθαρχικό εις βάρος της!

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η ιατρός των πρώτων βοηθειών κατήγγειλε "πράματα και θάματα" στην εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα", τόσο για τον τρόπο λειτουργίας του Νοσοκομείου Πάφου και παρατυπίες που σημειώνονται ειδικά στο τμήμα της, ενώ επίσης αναφέρθηκε και σε ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος της από τον προϊστάμενό  της, ο οποίος την αποκαλούσε δημοσίως "π.....καλαμαρού", καθώς παρότι Κύπρια, έτυχε να μεγαλώσει στην Αθήνα. Τα χειρότερα όμως συνεχίστηκαν μετά στην εκπομπή που εκθέτουν τους πάντες στο Νοσοκομείο της Πάφου!

Σε παρέμβασή της στην μεσημεριανή εκπομπή του MEGA με τον δημοσιογράφο Αντώνη Μυλωνά, η γιατρός του Νοσοκομείου Πάφου, Κωνσταντίνα Φυσεντζίδου κατήγγειλε την παράτυπη και αντιδεοντολογική μετάθεσή της από το εν λόγω νοσοκομείο, σε αυτό της Πόλης Χρυσοχούς. Μάλιστα ανέφερε ότι υπήρχαν κατά πολύ νεότεροι συνάδελφοί της οι οποίοι έπρεπε πρώτα εκείνοι να μετακινηθούν με μετάθεση και όχι εκείνη.

Αναφέρθηκε στον προϊστάμενό της, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, την αποκαλούσε δημοσίως "Π...καλαμαρού", καθότι παρά το γεγονός ότι είναι Κύπρια στην καταγωγή, έτυχε να έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Επίσης αναφέρθηκε στον υποδιευθυντή ο οποίος έγραφε επισκέψεις σε ασθενείς του νοσοκομείου τις οποίες δεν πραγματοποιούσε ποτέ, αλλά αντιθέτως τις "φόρτωνε" τόσο στην ίδια, όσο και σε άλλους ιατρούς, ακόμα και σε ασθενείς που δεν βρίσκονταν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, αλλά και από άλλα τμήματα, όπως τα Εξωτερικά Ιατρεία.

Η κα. Φυσεντζίδου, αναφέρθηκε και σε κλίμα που καλλιεργείται σκόπιμα εις βάρος εδώ και πολύ καιρό και σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι στο Υπουργείο Υγείας έχουν προσκομιστεί κάποια στοιχεία για δική της ανάρμοστη συμπεριφορά έναντι ασθενών, εκείνη διερωτήθηκε γιατί δεν έχει κινηθεί κάποια διαδικασία εις βάρος της, παρά μόνο μια δυσμενής μετάθεση. 

Αμέσως μετά τις καταγγελίες της, στην εκπομπή παρενέβη ο προϊστάμενος της στο Τμήμα, ο οποίος με την σειρά του κατήγγειλε τις "απαράδεκτες πρακτικές και συμπεριφορές" της ιατρού, καθώς και την πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων εκ μέρους της, καθώς, όπως ο ίδιος είπε, εκείνη έδιωξε καρδιοπαθή που κόντευε να πεθάνει και τον έστειλε σπίτι του, ο οποίος με παρέμβαση άλλου ιατρού εστάλη τελικά στην Εντατική. 

Μάλιστα τον ίδιο ασθενή το επισκέφθηκε η ίδια την επόμενη μέρα και του επιτέθηκε έντονα λεκτικά, τόσο που ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα.

Η κα. Φυσεντζίδου επιχείρησε να ξαναβγεί στον αέρα της εκπομπής, αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν θέλησε να την βγάλει στον αέρα, προκεινένου να μην κλιμακωθεί η ένταση...

Αμέσως μετά όμως, έκπληκτος ο παρουσιαστής έλαβε γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό του τηλέφωνο, όπου και τον ενημέρωναν ότι μόλις μισή ώρα μετά (την παρέμβαση της ιατρού στην εκπομπή) διαταχθηκε ιατροσυμβούλιο - πειθαρχικό εις βάρος της κα. Φυσεντζίδου!

Ο καθ' όλα ήρεμος και ομολογουμένως ευπρεπής παρουσιαστής - δημοσιογράφος βγήκε εκτός εαυτού, καταγγέλοντας αυτούς που μισή ώρα μετά τις καταγγελίες της ιατρού του νοσοκομείου Πάφου, για φασιστική συμπεριφορά. "Δεν μπορεί μόλις κάποιος πολίτης, γιατρός ή άλλος αρμόδιος βγει στον αέρα να καταγγείλει κάποια πράγματα, ασχέτως αν είναι ακριβή και σωστά αυτά που λέει, αμέσως μετά από μισή ώρα να συγκαλούν πειθαρχικό συμβούλιο εις βάρος του!"

Εμείς να προσθέσουμε και την δική μας απορία, γιατί άραγε δεν συγκλήθηκε πειθαρχικό ιατροσυμβούλιο τόσο καιρό, καθώς θεωρητικά και σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο προϊστάμενός της κινδύνεψαν κατ' εξακολούθηση ασθενείς στα χέρια της, παρά την έστειλαν με "δυσμενή μετάθεση" στην Πόλη Χρυσοχούς για να κινδυνέψουν οι εκεί νοσηλευόμενοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η υγεία των ασθενών στο νοσοκομείο εξαρτάται από τον αριθμό και την εκπαίδευση του προσωπικού του

Δύο μήνες προθεσμία από Κομισιόν στην Κύπρο για εφαρμογή Κοινοτικής Οδηγίας

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το post με τα υπονοούμενα για όσους ψαχουλεύουν τις ζωές των άλλων
  2. Πάφος: Πήγε να κλέψει, αλλά... - Χειροπέδες σε 38χρονο
  3. Δίκη ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ: Η κατάθεση του δημάρχου Παραλιμνίου για τις «δωροδοκίες»
  4. Παμπορίδης για την Έκθεση-«κόλαφο» από Μιχαηλίδη για το ΓΝΛ: «Καταδεικνύεται η ανεπάρκεια του συστήματος» [vid]
  5. Νέο κρούσμα επίθεσης κατά νοσηλευτικού προσωπικού στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού!
  6. «Σκορπιοχώρι» η Υγεία...Από Οδυσσέα στον Γεν. Εισαγγελέα η υπόθεση παράνομης ιδιωτικής απασχόλησης ιατρού του ΓΝΛ