Σοκ! Ανήλικη στέλνει στο εδώλιο τον θείο της για σεξουαλική εκμετάλλευση

– Με βιντεοσκοπημένη κατάθεση «καίει» τον συγγενή της για ερωτικές συνευρέσεις όταν η ίδια ήταν 12-16 ετών
– Για να πείσει τους ανακριτές αναφέρθηκε σε σημάδι στα γεννητικά όργανα του υπόπτου, το οποίο επιβεβαίωσε η ιατροδικαστική εξέταση
– Αποκρουστική η μαρτυρία για σεξουαλική επαφή αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα της

Με τη βιντεοσκοπημένη κατάθεση της ανήλικης που κατήγγειλε τον θείο της για σεξουαλική εκμετάλλευση θα συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία σε βάρος 38χρονου Ελλαδίτη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στο εδώλιο για τις κατηγορίες της άσεμνης επίθεσης, διαφθοράς νεαρής γυναίκας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

Η κατάθεση της νεαρής δόθηκε στο ΤΑΕ Αρχηγείου της Αστυνομίας και τα αδικήματα φέρονται να διαπράχθηκαν κατά την περίοδο 2008-2012, όταν η καταγγέλλουσα ήταν 12 με 16ετών.

Ο ύποπτος, εξ αγχιστείας θείος της νεαρής –αδελφός με τη σύζυγο του εκλιπόντος πατέρα της–, αρνείται όλες τις κατηγορίες που τον φέρουν να είχε επανειλημμένα σεξουαλικές επαφές με την έφηβη όταν αυτή διέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η «σχέση» τους ολοκληρώθηκε όταν το κορίτσι φοιτούσε στη Β΄ Γυμνασίου, ενώ σοκάρει η μαρτυρία που φέρει τον 38χρονο να ήρθε σε συνουσία με τη νεαρή για τελευταία φορά στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ του θανάτου του πατέρα της έφηβης και της τέλεσης της κηδείας του.

Στην κατάθεση που καίει τον φερόμενο ως δράστη, η νεαρή περιγράφει με λεπτομέρειες τις ερωτικές σχέσεις που ισχυρίζεται πως είχε με τον θείο της, ενώ για να πείσει τους ανακριτές της υπόθεσης για την αλήθεια της μαρτυρίας της, αναφέρεται και σε σημάδι που έχει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων ο 38χρονος, το οποίο επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως η κοπέλα γνωρίζει αυτή τη λεπτομέρεια, επειδή… τον κρυφοκοιτούσε από την κλειδαρότρυπα όταν αυτός ήταν στο μπάνιο.