What's hot? ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ· ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ·

INFO

21.04.2015 | 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 21.04.2015 | 18:45

Κουντρέτ Οζερσάι: Δεν έχω τις ψήφους στην τσέπη μου

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Δεν κατευθύνει τους ψηφοφόρους του προς άλλον «υποψήφιο» ο Κουντρέτ Οζερσάι, ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει τις ψήφους στη τσέπη του.

Δήλωσε επίσης πιστός στην υπόσχεσή που έδωσε, πως η υποψηφιότητά του δεν αποσκοπεί στην ίδρυση πολιτικού κόμματος και ούτε σκοπεύει να αναλάβει την θέση του Τ/κ διαπραγματευτή, εφόσον κερδίσει άλλος υποψήφιος τις «εκλογές».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι, ο οποίος την περασμένη Κυριακή αναδείχθηκε τέταρτος στον α` γύρο των παράνομων εκλογών, παρέθεσε σήμερα συνέντευξη Τύπου, στην οποία μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό, είπε ότι δεν θα είναι η τελευταία εκλογική αναμέτρηση στην οποία λαμβάνει μέρος.

Ανέφερε ότι με την υποψηφιότητά του έσπασε ένα ταμπού αναφορικά με τις πιθανότητες επιτυχίας ενός ανεξάρτητου υποψήφιου, καθώς για πρώτη φορά στην τ/κ πολιτική ζωή, ένας υποψήφιος πήρε τέτοιο ποσοστό μόνο με τη βοήθεια εθελοντών και χωρίς κομματική υποστήριξη.

Απέρριψε τα περί ψήφου διαμαρτυρίας, ενώ είπε ότι δεν αντιτίθεται στις ιδεολογίες και στα πολιτικά κόμματα.

Αναφερόμενος στον ηγέτη της τ/κ κοινότητας είπε ότι δεν θα πρέπει να κάνει διακρίσεις μεταξύ αριστερών και δεξιών, υπέρ ή κατά της λύσης, Κυπρίων ή Τούρκων.

Ως προς την χαμηλή συμμετοχή, ανέφερε ότι αν δεν ήταν και ο ίδιος υποψήφιος, αυτή θα ήταν χαμηλότερη, ενώ είπε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η χαμηλή εμπιστοσύνη προς τους πολιτικούς.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συμμετάσχει περισσότερος κόσμος στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, ενώ είπε ότι και ο ίδιος θα ψηφίσει, παρακινώντας τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Εξάλλου, αναφέρθηκε σε δυσφημιστικές εκστρατείες εναντίον του κατά τη διάρκεια της «προεκλογικής» περιόδου, για τις οποίες εξέφρασε λύπη αλλά και τιμή διότι απέδειξε πως ο κόσμος τον εμπιστεύτηκε.

Ως προς τα οικονομικά της εκστρατείας του, είπε ότι δαπανήθηκαν 247.000 τουρκικές λίρες (περίπου 85.800 ευρώ) ενώ ανέφερε ότι θα δώσει λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα. Το υπόλοιπο της χρηματοδότησης είπε ότι θα δοθεί σε ίδρυμα για την προστασία των παιδιών.

Μιλώντας για το μέλλον, είπε τέλος ότι δεν θα λάβει αποφάσεις μόνος του, αλλά θα συνεχίσει την περιοδεία του σε χωριά ενώ θα παρακολουθεί και τα υπόλοιπα κόμματα ως προς την πρόθεσή τους για εκδημοκρατισμό και ανανέωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Άξονας» Ακιντζί - Ρεπουμπλικανικού Κόμματος με βάση το Κυπριακό και ενόψει δεύτερου γύρου «εκλογών»

Νέα σελίδα ανοίγει στα κατεχόμενα, δηλώνει ο Πρόεδρος του κόμματος «Ενωμένη Κύπρος»

Ηγέτης ΡΤΚ: «Τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν για το δεύτερο γύρο»

Ακιντζί προς ΡΤΚ: «Εχουμε περπατήσει σε κοινούς δρόμους»

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Κατεχόμενα: «Αδειάζουν» οι χώροι παράνομου ηλεκτρονικού στοιχήματος
  2. Η κακοκαιρία «έριξε» τις ασφάλειες - Διακοπή ρεύματος σε 10 χωριά
  3. Κατεχόμενα: «Ανάβει» η συζήτηση για πρόωρες «εκλογές»
  4. Τι κερδίζετε όταν πίνετε ζεστό νερό – Σε τι θερμοκρασία πρέπει να φτάνει
  5. Τίτλοι τέλους στην «Οδύσσεια» της Marie-Eleni - Ξανά στην Κύπρο μετά από 6 μήνες στα χέρια του απαγωγέα-πατέρα
  6. ΑΗΚ: Έτσι θα ρίξετε τον λογαριασμό - Τι γίνεται με τις καθυστερήσεις πληρωμών