Του βγήκε ξινό το ερωτικό τριο με τις δύο καλλονές!

Ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλήματος (ΟΠΕ) σε συνεργασία με τον γραφείο καταπολέμησης εμπορίας προσώπων κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών έθεσαν υπό παρακολούθηση το διαμέρισμα περί τις 19:00 το βράδυ της Τετάρτης.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στο εν λόγω διαμέρισμα της πρωτεύουσας υπάρχουν εκδιδόμενες γυναίκες. Οι υπό κάλυψη αστυνομικοί ανέμεναν πελάτη ο οποίος εισήλθε στον υπό παρακολούθηση χώρο.

Κατόπιν αναμονής ακόμα λίγων λεπτών πραγματοποιήθηκε έφοδος στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε ένα ενήλικος άνδρας ο οποίος ήδη συνουσιαζόταν ταυτόχρονα με δυο γυναίκες κινεζικής καταγωγής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης χρηματικό ποσό το οποίο ανέρχεται στα 345 ευρώ, χρησιμοποιημένα και αχρησιμοποίητα προφυλακτικά καθώς επίσης και κάποια ερωτικά βοηθήματα.

Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στο γραφείο καταπολέμησης εμπορίας προσώπων στην Λευκωσία για κατάθεση. Εν συνεχεία μια εκ των δυο γυναικών οδηγήθηκε σε καταφύγιο θυμάτων, ενώ καταζητείται και τρίτη γυναίκα στην όλη υπόθεση, πιθανόν σχετιζόμενη με την προώθηση των εκδιδόμενων γυναικών.