What's hot? ΚΥΠΡΙΑΚΟ· ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ· ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ· ΚΟΤΖΙΑΣ·

INFO

16.02.2017 | 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 16.02.2017 | 12:09

Τσικνοπέμπτη: Πώς θα ρίξετε την χοληστερίνη μετά την κρεοφαγία

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η Τσικνοπέμπτη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές στην Ελλάδα, αφού είναι γνωστό, ότι όλοι οι Έλληνες λατρεύουμε το κρέας που ψήνετε στα κάρβουνα. Αλλά μαζί με την απόλαυση της γεύσης αυτής, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την υγεία μας. Η αυξημένη κατανάλωση κρεατικών και λοιπών "αμαρτωλών" συνοδευτικών την Τσικνοπέμπτη είναι μοιραίο να αυξήσει την χοληστερίνη στο αίμα.

Όλοι οφείλουμε να προσέχουμε τα επίπεδα που έχει η χοληστερίνη στο αίμα μας. Σε κάθε περίπτωση, οι ακόλουθες τροφές είναι πιο ασφαλείς και λιγότερο πιθανό να αυξήσουν την χοληστερίνη σας. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι τα πάντα στην διατροφή είναι θέμα μέτρου και ποικιλίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Ζάχαρη: Ποιο είδος μειώνει τη χοληστερίνη και κάνει καλό στο συκώτι [vid]
  2. Χοληστερίνη: Ανακάλυψαν άμεση σύνδεση με το ασβέστιο – Τι σημαίνει αυτό για εσάς
  3. Υψηλή χοληστερίνη: Το σημάδι στα μάτια που δείχνει ανεβασμένη χοληστερόλη [pics]
  4. Αποτοξίνωση μετά την Τσικνοπέμπτη: Ο σωστός τρόπος να την κάνετε - Τι πρέπει να φάτε
  5. Τσικνοπέμπτη: Ποια κομμάτια από κρέας στα κάρβουνα είναι καρκινογόνα
  6. Φτιάξτε παραδοσιακά «πουρέκια» με χαμηλά λιπαρά για τη Τσικνοπέμπτη