Βάσκοι αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο ΑΠΟΕΛίστες! Μπιλμπάο – ΑΠΟΕΛ: «Λάκκος των Λεόντων» εντός και εκτός γηπέδου (VIDEOS)

Αντιδράσεις προκαλούν βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media όπου φαίνονται ξεκάθαρα τραυματίες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ενώ η αστυνομία των Βάσκων φέρεται να επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο

Επεισόδια, ξύλο και τραυματισμοί προκλήθηκαν στην Ισπανία μεταξύ των περίπου 1.500 φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ και της Αστυνομίας των Βάσκων στο Μπιλμπάο.

Το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο «Σαν Μαμές», ενώ οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να κάνουν λόγο για επίδειξη υπερβάλοντα ζήλου από την τοπική Αστυνομία, ειδικά κατά την φάση εισόδου τους στην κερκίδα.

Τα βίντεο που ακολουθούν καταγράφουν τις συγκρούσεις των «Πορτοκαλί» με τους Αστυνομικούς:

Σύμφωνα με τα ρεπορταζ τονίζεται ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έφτασαν στο γήπεδο από την πλατεία Μογιούα υπό τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ανακοίνωση της τοπικής Αστυνομίας αναφέρει ότι στον δρόμο προς τον γήπεδο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ άρχισαν να εκσφενδονίζουν μπουκάλια σε πεζούς και αστυνομικούς, ενώ και όταν έφτασαν στο “Σαν Μαμές” υπήρχε ανταλλαγή μπουκαλιών με οπαδούς της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Θλιβερός απολογισμός των επεισοδίων, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, ενώ έγιναν δύο συλλήψεις, χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ή της Μπιλμπάο. Έγινε και τρίτη σύλληψη οπαδού του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα λόγω αντίστασης κατά της Αρχής.