What's hot? ΚΥΠΡΙΑΚΟ· ΜΕΞΙΚΟ· ΠΑΡΕΛΑΣΗ· ΚΟΤΖΙΑΣ·

INFO

05.04.2017 | 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 05.04.2017 | 19:26

Πώς να αναπτύσσεται μούχλα στις τροφές και να τις σώσετε! (VIDEO)

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερη υγρασία έχει μια τροφή, τόσο πιο επικίνδυνη είναι προς κατανάλωση, εφόσον έχει μουχλιάσει. Τροφές όπως τα μαγειρευτά κατσαρόλας, τα μαλακά φρούτα, τα λαχανικά και τα μαλακά τυριά μπορεί να έχουν μούχλα που αναπτύσσεται κάτω από την επιφάνειά τους. 

Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τα πορώδη τρόφιμα, όπως το ψωμί και τα κέικ που έχουν μουχλιάσει. Όλα αυτά τα τρόφιμα πρέπει να πετιούνται αμέσως αν έχουν μουχλιάσει στην επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Πρωινό γεύμα: Πέντε τροφές που πρέπει να αποφεύγετε
  2. Τροφικές δυσανεξίες: ΑΥΤΟ το σημάδι στο πρόσωπο ίσως δείχνει πρόβλημα με αυτά που τρώτε [vid]
  3. Ποιες τροφές με πολλά λιπαρά κάνουν ΚΑΛΟ στην υγεία σας
  4. Συμπτώματα υγείας που δείχνουν πρόβλημα με μούχλα στο σπίτι – Όλα τα σημάδια
  5. Πώς βγαίνει η μούχλα από τα δύσκολα σημεία στο μπάνιο [vid]